Aký muži sa vám páčia??

Príspevok v téme: Aký muži sa vám páčia??
Idealnymuz

Teraz pre zmenu téma pre ženy.
Aká postava, výška/váha/typ postavy, telo, veľkosť penisu, vlasy, oči, tvár, prípadne tetovanie, piercing a iné..na tele muža sa vám páči/nepáči?? Aký máte svoj vysnený typ? Na akých chlapov máte najviac slabosť?? Čisto len postava, výbava, nič iné.

Mojideal

Mne sa paci ked ma muz aspon tych 170 cm. Nemam rada vychudnutych, skor takych trosku s bruskom.
Je fajn ked je chlap aspon trochu zarasteny.
Nepacia sa mi moc ani take tie extra nabuchane ruky, staci tak primerane.

Nerozumieeem

Mne sa paci muz 180+cm, chudý ale nie vychudnutý. Nie svalnatý, ale také normalne malé svaly, jednoznacne modre oci a hnede vlasy. Alebo zelene oci, ale modre su top. Co sa tyka povahy, tak normalny chlap a nie tí dnesni bieberovci co nosia obtiahnute rifle a na fb davaju fotky so psími ušami a nosom .. -_- to neni muž ale nova rasa .. (viď foto)

BadAss77

- potetovaný, vysoký minimálne 185, chudý..nie ziadne prehnané svaly ani nadváha a tak..s veľkým vtákom, ideálne asi 18/5... postačí

Matatina242

Pre mňa chlap pod 180 cm neexistuje.Lebo to nie je chlap!To platí aj o váhe pod 90 kg je to tintítko.Nemusí byť svalnatý stačí ako sa píše v knihách urastený.Najlepšie tmavovlasý.Oči pekné.Úsmev erotikuš.Zuby biele.Pokožka snedá.Pevný zadok nie zvesená riť!Penis tak akurát.Vtipný,obetavý a hlavne verný.Na veku nezáleží.

Duchovicova

Mne sa vždy páčili vysoký chlapi ale presný typ som nikdy nemala. Musel ma očariť a môj ma teda aj dostatočne očaril a preto sme už dlhé roky spolu!!

Kikirik

Vopred upozornujem ze som na chlapov narocna. Vyska 185cm, vaha primerana vyske, svalnata vysportovana postava bez nadbytocneho tuku typicky siroke ramena uzky pas a pevny zadok. Vlasy dlhsie hore a po stranach kratsie, oci tmavohnede a pekny usmev s bielymi zubami. Tetovanie je plus no nie po celom tele. Pokialnide o penis dostatocne hruby a dlhy nic pod min. 15cm