Teraz pre zmenu téma pre ženy.
Aká postava, výška/váha/typ postavy, telo, veľkosť penisu, vlasy, oči, tvár, prípadne tetovanie, piercing a iné..na tele muža sa vám páči/nepáči?? Aký máte svoj vysnený typ? Na akých chlapov máte najviac slabosť?? Čisto len postava, výbava, nič iné.
Aký muži sa vám páčia??
Mne sa paci muz 180+cm, chudý ale nie vychudnutý. Nie svalnatý, ale také normalne malé svaly, jednoznacne modre oci a hnede vlasy. Alebo zelene oci, ale modre su top. Co sa tyka povahy, tak normalny chlap a nie tí dnesni bieberovci co nosia obtiahnute rifle a na fb davaju fotky so psími ušami a nosom .. -_- to neni muž ale nova rasa .. (viď foto)
taký, ktorý je samostatný a vie sa postarať o seba, o ženu a o rodinu, ktorú bude v budúcnosti mať
Mne sa páči muž, ktorý dýcha.
A sám.
- potetovaný, vysoký minimálne 185, chudý..nie ziadne prehnané svaly ani nadváha a tak..s veľkým vtákom, ideálne asi 18/5... postačí
Pre mňa chlap pod 180 cm neexistuje.Lebo to nie je chlap!To platí aj o váhe pod 90 kg je to tintítko.Nemusí byť svalnatý stačí ako sa píše v knihách urastený.Najlepšie tmavovlasý.Oči pekné.Úsmev erotikuš.Zuby biele.Pokožka snedá.Pevný zadok nie zvesená riť!Penis tak akurát.Vtipný,obetavý a hlavne verný.Na veku nezáleží.
Mne sa vždy páčili vysoký chlapi ale presný typ som nikdy nemala. Musel ma očariť a môj ma teda aj dostatočne očaril a preto sme už dlhé roky spolu!!
Vopred upozornujem ze som na chlapov narocna. Vyska 185cm, vaha primerana vyske, svalnata vysportovana postava bez nadbytocneho tuku typicky siroke ramena uzky pas a pevny zadok. Vlasy dlhsie hore a po stranach kratsie, oci tmavohnede a pekny usmev s bielymi zubami. Tetovanie je plus no nie po celom tele. Pokialnide o penis dostatocne hruby a dlhy nic pod min. 15cm
...keď mieri s mierami... : D
A autor témy dovolil vyjadrovať sa aj chalanom, tak nevrešti a daj si sprchu :D