Teraz pre zmenu téma pre ženy.
Aká postava, výška/váha/typ postavy, telo, veľkosť penisu, vlasy, oči, tvár, prípadne tetovanie, piercing a iné..na tele muža sa vám páči/nepáči?? Aký máte svoj vysnený typ? Na akých chlapov máte najviac slabosť?? Čisto len postava, výbava, nič iné.
Aký muži sa vám páčia??
nepoviem, že treba pozerať aj na fyzickú príťažlivosť, no asi by si mali dvaja hlavne mentálne sadnúť
Ano, take tie kanadske, drevorubacske typi su strasne zivocisne. Velki chlapy s bradami. Este keby bol inteligentny a obleceny v gatiach, ktore mu pekne obopinaju krasny pevny zadok a aj predok :-) k tomu slusna kosela na muznej, chlpatej hrudi, kravata a skvela, sexi vona, tak koniec. K tomu gentlmen a slina tecie, rodidla sa trasu.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
ja mám slabosť na také tie "drevorubačské" typy :D :D
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
asi hlavne taki co hraju na nejaki hudobny nastroj (vratene len apps alebo programov ako fl studio :),
ked som bola este na zs tak to boli hlavne blond s modrymi ocami, ale to nie je velmi casty jav, tak casom mi prestali vadit aj bruneti a ciernovlasate individua, no a vacsinou to boli skor take vyssie a chudsie typy
...
napr
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
dost dlhe obdobie sa mi pacili taketo indie kapely s tym ich mierne elegantnym stylom obliekania
teraz aj takyto
www.youtube.com
ale celkovo su to asi stale vsetko len belosi
Napríklad oči, pery, tvar hlavyy :) Mne sa páči
Co je na nom pekne ? Takito sa prehnane o seba staraju, ako baby. U chlapa to nema co robit. Takyto "chlap" dostane malinku vyrazku a uz reve do vankusa za to :D a vypada akoby si daval make up.. bože veď takychto chalanov je plny nas gympel.. des
Obočie má ako Brežnev ale jako celok je pekný :)
Ani nie. Divné obočie a vlasy. A náušnica? Des. Také chlapčiatko, nie chlap.