Aký muži sa vám páčia??

Príspevok v téme: Aký muži sa vám páčia??
Idealnymuz

Teraz pre zmenu téma pre ženy.
Aká postava, výška/váha/typ postavy, telo, veľkosť penisu, vlasy, oči, tvár, prípadne tetovanie, piercing a iné..na tele muža sa vám páči/nepáči?? Aký máte svoj vysnený typ? Na akých chlapov máte najviac slabosť?? Čisto len postava, výbava, nič iné.

nosferatuisdead

Achhh škoda že sem nemôžem dať foto chlapa ktorý je pre mňa úplne že najviac, najlepší a najviac sexi :D

grckagrc

Prachy nie su vsetko, ked vyzera a sprava sa ako ... ste nepostrehli v mediach tu kauzu? Platil si prostitutku, ale aj tej sa hnusil, aj svojej zene. Ak si myslite, ze prachy vas spasia a budu vas chciet vsetky zeny, nech ste, aki ste, tak sa mylite.

LogikaNepusti

Angelika lenze Trump je stary dedo tak ten nebude vyzerat ako james bond. A ako s nim mozu zeny spavat? No lahko ked ma prachy

Angelika3

jaj, toto má byť čisto o vzhľade, tak pardon, že som sa kúsok rozpísala, ale proste u chlapa sa nedá neopomenúť aj určité iné askpekty :-)

Angelika3

Pre mňa chlap čo sa výzoru týka musí mať ruky a dlane, ktoré dokážu zohriať a ochrániť, nemusí mať veľké svaly, len proste takú chlapskú dlaň, žiadnu zosušenú karpinu a páči sa mi hlboký, prenikavý pohľad, možno aj trocha ostrejší, na farbe očí ani tak nezáleží. ( aj keď bola som niekedy vysadená skôr na tmavé).
Ja zvyknem hovoriť, že muž je doma v smrti a žena je doma v živote a to sa im aj má zračiť v očiach- u muža smrť, u ženy život.

No niečo ako môj obľúbený Lewis Collins ( vo veku kedy hral v Profesionáloch). Na ostatnom ani tak nezáleži, postava sa mi páči taká normal, žiaden extrém jedným ani druhým smerom.

Žiaden vysmiaty "chlapček" ma nepriťahuje, zas nehovorím, že by mal byť nejaký zabijak, taký Hitler koľkých ľudí nechal vyvraždiť a bol totálne hnusný, fuj.
Za mňa by muž mal mať proste zmysel pre humor, to je jedna z vlastností, ktorú najviac oceňujem, ale nemal by sa sám rehotať, pišťať a klábosiť ako nejaká baba, alebo sa stále na niečo sťažovať, alebo byť prehnane zameraný na svoj vzhľad, čo všetko je žiaľ tak 50 percent dnešných prípadov okolo mňa, čo tak pozorujem, ak nie aj viac.

No a ak si ešte spomeniem kto je totálne nepríťažlivý, tak napr. taký Donald Trump- to je tak niečo nechutné, tvár má jak keby pozliepanú z rôznych umelých kúskov, jasné, má prachy, ale ako s ním môže jeho žena spávať preboha?

Alebo taký "náš" Richard Sulík, veď on naozaj vyzerá ako taký slušne povedané penis. Tí politici sú vôbec, hrozne škaredí, neviem či ich tak poznamenáva tá honba za mocou, ale viac sa mi páči hociktorý robotník na stavbe.