zdarec lidicky mam jednu otazocku
ma niekto z vas take stavy po kave jak ja?
vypijem kavu ale nepijem ju nalacno az po ranajkach doserem sa jak kon nafukne mi brucho a potom mam krce
robi to aj niekomu z vas kava?
podozykam ze nepouzivam cukor ani mlieko to by som sa dosral uz uplne
kávickari sem! :D
fantomka
to mi je jasne ved na co si priznat ze nieco robim nespravne ked sa mozem rovno vyhovorit ze ta vec je zla nie moj postup :D
lucianna Ale clovek si toto neprizna ked ma problem
ak ti je z nej zle tak pravdepodobne pijes vysoke davky
mna tiez boli nrucho ked si zalejem moc silnu kavu staci mi jedna kopcovita lyzicka a som v pohode
ak si dam moc velku tak uz mi je zle
ped - skoro som sa zadrhla od smiechu, feľmi dobre :D :D :D
Najlepšie je si to všetko predtým dôkladne natrénovať. Tréning robí majstra...
Nuž, ja ti to vysvetlím. Pitie čaju, o ktorom sa bavíme, je rituál. Treba k tomu pristúpiť postupne po jednotlivých bodoch:
1. Keď zalievate kávu, tak nikto nesmie byť v miestnosti (ani muchy, komáre ba ani ovady).
2. Cukor sa do kávy nesype, ale vmieša postupným krúžením lyžičky, najlepšie striebornej.
3. Potom si obojručne prenesiete kávičku do svojej malej izby, do ktorej sa každý rád zamyká.
4. Potom len v tichosti čakáte, kým sa k tej kávičke priložíte.
5. Pije sa bez sŕkania, aby ste náhodou nevyrušili vonku dojčiacu mačičku alebo tie veveričky s nechlpatými chvostíkmi!
Sú aj samurajské rituály, ale tam ide o niečo úplne iné! A k tomu, že som písal niečo do jazzu, nie ja som písal veľmi presne. Len tak si o mne nebude kadekto gágať, ale však si to už poriešim:-)
ped - a ako sa káva pije opatrne, prosím ťa?? :D :D .. napr. u nás doma káva nerobí dobre viacerým, takže neviem či to má ozaj niečo spoločné s dávkovaním, alebo opatrnosťou .. káva je jednoducho dráždilo už iba tým, že zvyšuje tvorbu žalúdočných kyselín a tiež zvyšuje kyslosť v črevách, niekto má jednoducho citlivejší organizmus ..
nud som naozaj taky tupy alebo vobec nechapem tvojmu komentu
Pitie kávy je niečo podobné ako pitie čaju, treba k tomu pristupovať opatrne a nie s takou brutalitou ako keď vyháňate susedku, že: deti, pani susedka už ide domov, lebo idete už spať:-) Not he that is a maker, he is a raper, but money, money!!!! ha, ha.
mne je blbo z hocakej davky alebo druhu kavy to je dovod preco sa pytam