zdarec lidicky mam jednu otazocku
ma niekto z vas take stavy po kave jak ja?
vypijem kavu ale nepijem ju nalacno az po ranajkach doserem sa jak kon nafukne mi brucho a potom mam krce
robi to aj niekomu z vas kava?
podozykam ze nepouzivam cukor ani mlieko to by som sa dosral uz uplne
kávickari sem! :D
Ešte mi vychádza, že si pravdepodobne krvná skupina 0.
Tie nemôžu piť kávu. Škodí.
GOING
ano skusal ale ani tak mi nerobila najlepsie a na ranajky jem celozrnne pecivo k tomu meltu a nejaku natierku alebo aj maslo ale to minimalne
GOING
ano skusal ale ani tak mi nerobila najlepsie a na ranajky jem celozrnne pecivo k tomu meltu a nejaku natierku alebo aj maslo ale to minimalne
mal by si bud zmenit kavu a vyskusat nejaku inu pit alebo uplne ju vylucit...
Skúšal si aj v inom čase piť kávu ako medzi 7:00 hod. a 9:00 hod.
zimného / normálneho času, kedy je podľa orgánových hodín najviac aktívny žalúdok ?
Ešte ma napadá čo jedávaš na raňajky pred kávou.
Či sú to neni vnútorne telo-ochladzujúce potraviny: maslo, syr, džem,
sladké pečivo. Tropické ovocie.
V tomto čase sa odporúča aby bolo telo v teple, žiadna studená sprcha.
kavu som pil iba po ranajkach (ranajky 8:00 kava 9:00) desiatu somsi dal az tak okolo 10:30 takze rozostup 1h tam bol
ja som uz skusal kadeake kavy zbytocne to slo do penazi az mi doslo ze je uplne nevyhovujuce v mojom pripade ju pit akurat mam teraz strasne bolesti brucha akoby som mal v nom kamene a akoby opuchnute creva ci co
tak to riesim probiotikami ale kavu si uz nedam pre mna osobne je to svinstvo co mi len ublizuje
Skús si dať kávu až 1-1,5h po jedle.
Napr. ja beriem kávu ako jedlo.
Ani hneď po káve nič nejem min. 1h.
Pre vysoký pocit kyslosti žalúdku po arabike som prešiel na
robustu (50-70%tnú).
sachovanka
aj som prestal skusal som kadejake kavy po poslednej som skoro odpadol podla doktorky moje telo nie je schopne prijat kofein tak uz ju nepijem
Ocividne by si mal prestat pit kavu, ked mas po nej taketo stavy!!!
je uplne jedno aku kavu pijes vzdy to velmi drazdi zaludok a creva o zlcniku ani nehovorim ...... sice obsahuje antioxidanty ale tie ostatne veci si kavickari radsej nevsimaju lebo si nechcu priznat skodlivost kavy a obhajuju to ........ kava obera o mineraly prekysluje organizmus a sposobuje plesne co asi velmi vela ludi si neprizna radsej si vycitaju rozne chujoviny na internete ja osobne aj s mojou manzelkou sme to zazivali dokonca zene sposobila kava vredy a to ju nepila na lacny zaludok ...... 30 rokov som pil kavu ked sa mi zacalo nicit travenie co v mojom veku uz nie je sranda okamzite som ju vysadil a travenie je v poriadku ...... takze urcite nahradit niecim zdravsim napriklad caro je fajn