zdarec lidicky mam jednu otazocku
ma niekto z vas take stavy po kave jak ja?
vypijem kavu ale nepijem ju nalacno az po ranajkach doserem sa jak kon nafukne mi brucho a potom mam krce
robi to aj niekomu z vas kava?
podozykam ze nepouzivam cukor ani mlieko to by som sa dosral uz uplne
kávickari sem! :D
uz sa citim ako blbec ze vas tu otravujem takto
ja uz som zmagoreny dal som si na ranajky ine pecivo potom dost silnu kavu a nic sa nedeje
akurat slabsia tazoba na zaludku ale to pripisujem tomu ze som si do toho dal jablko :D
no ziadne krce nic ani busenie srdca svrbenie pokozky
zeby to bolo tym pecivom???
dilinko123 mne sa to taktiež podobá viac na potravinovú alergiu/intoleranciu.
možno to naozaj s kávou nemá čo dočinenia :-)
nenapadlo ma to ani raz ale mozne to je
odsledujem si to
nenapadlo ma to ani raz ale mozne to je
odsledujem si to
a co zjes si kontrolujes? nemusi to byt ani tak o kave ako o tom co zjed na ranajky mozno si alergicky na nejaku potravinu ani o tom nevies
zanetka ved ja probiotika aj uzivam tie mi vzdy chvalabohu pomohli inak ma iba jeden den prehnalo nasledovali neskutocne krce a nakoniec som nesiel aj tyzden na wecko tie probiotika ma vzdy precistia
praveze potrebuje probiotika pri hnacke ti z creva odchadzaju aj prospesne bakterie nielen skodlive a krce poukazuju na to ze tam ma patogenne bakterie
nikde som ju nenasiel a praveze ma sice prehnalo ale krce mam aj dni po tom ako si nedam kavu probiotika mi na to pomahaju takze to je asi diskutabilne ci sa zbavilo alergenu alebo nie
pretoze som aj tak stale unaveny a velmi sa mi rozsiruje ekzem
vzdy po kave ma svrbi tvar a je jedno ci ma prezenie ci nie takze asi ma pan pod tebou pravdu ..
Skús si pohľadať na nete tú sójovú kávu. Pila som ju len raz, cca pred troma rokmi v Maďarsku.
Za tie hnačky buď rád, telo sa okamžite zbavilo alergénu, a teda problémy "nebudú pretrvávať niekoľko dní", dokonca nepotrebuješ doplniť ani probiotiká. : )