dievča, ktoré nosí smolu

Príspevok v téme: dievča, ktoré nosí smolu
mi11i

Mohlo by sa stať, žeby nejaká osoba nosila druhým smolu? Naschvál alebo náhodou?

Začnem. Moja vzdialená o niečo staršia príbuzná a kamarátka z detstva a puberty si pred rokmi s manželom adoptovali dcéru. Akurát začínala hovoriť.

Lenže potom sa začali problémy. Manželia sa začali podvádzať a asi po 4 alebo 6 rokoch sa rozviedli. Dcéra má teraz 14 rokov a žijú samy s matkou. Jej mamu si pamätám ako krásne dievča aj krásnu dospelú ženu. Ale teraz je z nej zničená žena, akoby z nej niečo vysávalo energiu? Jej otec, ktorý nikdy nemal problémy s peniazmi, začal mať problémy, že ledva vyjde s peniazmi, aby si zaplatiť nájom. Mal stabilnú robotu, ale teraz sa nikde nevie dlho udržať.

Viacerí, aj vzdialenejší členovia rodiny dostali rakovinu. Niektorí na ňu aj zomreli.

Všetci mladí príbuzní majú problémy s láskou a udržať si svoje vzťahy. Jediný vzťah, ktorý sa drží bez zachvevov, je ten jej.

Neviem, či to spolu súvisí, ale. Kamarátka mi povedala, že sa jej dcéra bojí čo len vojsť do kostola. Že tam bola raz, ale ze vravela, že je jej tam nepríjemne. Tak tam obmedzili návštevy a aj to tam chodí bez nej.

Takisto jej dcéra vravela, že má sny, kde jej niekto prikazuje, aby robila zle iným ľuďom.

Čo si o tom myslíte? Ďakujem.

mi11i

Nie je to vymyslené a úprimne závidím tým, ktorí dokážu prejsť životom bez akýchkoľvek nečakanych prekážok. Nemyslím fyzické prekážky alebo tie, čo vám vedome dá niekto iný. Ale tie, čo si nevieš vysvetliť, prečo?

Napr. Ako smolu v hokeji. Hokejista je špičkovo pripravený, vo vrcholnej forme, strieľa góly, aj na skoro prázdnu bránku, ale gól nie a nie padnúť.

Aj ja som si ešte pred rokmi ťukala na čelo pred takými vecami. Čo sa nedalo logicky vysvetliť, to neexistovalo. Ale vravím, len do času, keď to človek zažije na vlastnej koži.

GOING

Áno, absolventka materskej školy z Bavorska.
Lebo ľudia nemajú čo robiť iba tárať a mať šteky
v príspevkoch.

Myslim si osobne, že toto nie je pokec ani anonymný
raj pre psychopatov. ( vedia koho tým myslím )

mi11i

Možno je to aj o vyžarovani človeka. Napr. mám bratranca, taký klaun a s ním sa človek stále smeje.

Ale máme v rodine dvoch malých chlapcov, začínajú chodiť do školy. Sú narodení tesne po sebe, bratia. Keď sú sami, pekne sa hrajú, sú milí. Keď je pri nich aj to dievča, bijú sa, ale až tak, že majú modriny. A niekedy sa pustia aj do nás, dospelých. Posledne som si všimla, ako na nich uprene hľadí a tí bratia sa začínajú biť.

A keď sme boli na opekačke. Povedala, že nám ukáže, čo dokáže. Intenzívne sa pozerala do ohňa a ten vzblkol do oveľa väčšej veľkosti. Netuším, ako sa jej to podarilo, nič tam nehodila, to sme sledovali aj ostatní. Skúsila som to aj ja, ale pravdaže, nič také sa mi nepodarilo.

Preteba

mi11i, to, že tomu niekto neverí, neznamená, že to nie je reálne. Zákony duchovna fungujú, či im veríme, alebo nie. Na človeka nikto nemôže povedať, že je démon, i keď sú ľudia, ktorých ovládajú. Dievča netreba odsudzovať, ale pomôcť jej.

GOING

Rozumiem.
Preto som sa snažil obklopoval (ak sa dalo) úspešnými ľuďmi a oni ma potiahli svojim psychickým vyžarovaním.

mi11i

Ja ich celkom chápem, tiež som voľakedy neverila takým veciam. Kým som nespoznala ľudí, ktorí chodili za tými, čo ovládajú aj čiernu mágiu a niektorí sa tým ani netajili a iným ľuďom zničili aj roky života.

Ale toto dievča nie je z tých, čo by vyhľadávala ľudí, čo robia čiernu mágiu. Ona prosto akoby nechtiac nosila smolu. Inak nepočúva a provokuje ako ostatní pubertaci. Takže tiež si nemyslím, že je to démon, čo naschvál robí zle. Len.... Akoby nosila smolu, zdá sa nechtiac.

GOING

Ľuďom chýba viera v niečo vyššie, tam ja vidím problém.

Potom chápem že sa ľudia rozčuľujú keď nechcú v hlave niečo prijať/spracovať (napr.životnú situáciu) alebo napr. chorobu svojho dieťaťa a prijať, že je tu niečo vyššie ako my.

Otázky typu, prečo akurát moje dieťa ?
No lebo je to tak dané. A čo je dané, nezvrátime nech robíme čo robíme.
Choroba nepríde z ničoho nič.

V tomto prípade je minulosť rovnako dôležitá ako prítomnosť.
Niekto si povie, a to ma už nezaujíma , to už bolo dávno.
Nie je to tak. V našej pamäti / podvedomi to existuje.

Napr. životná situácia/nespracovaná negatívna emócia v hlave
(ktorá nás žerie) a ktorá sa časom zhmotní do choroby.

Keď chodím pred intervenciami do rodín s deťmi zisťujem do akých zlých rodín sa deti rodia. Dieťa príde na svet čisté a dospelí ho pošpinia a neskôr aj spoločenstvo.

Predstavte si, že na nové pracovisko príde nový zamestnanec čistý ako ANDELl, čomu všetkému musí čeliť aby neporušil svoje zásady/zákony.

Dá sa to ? Je to možné ?
Aby mohol človek ako ANDEL v našom spoločenstve/civilizácii fungovať ?

No nie je to možné. Každý musí byť trošku jednoducho povedané pošpinený aby mohol v spoločenstve/civilizácii fungovať.