dievča, ktoré nosí smolu

Príspevok v téme: dievča, ktoré nosí smolu
mi11i

Mohlo by sa stať, žeby nejaká osoba nosila druhým smolu? Naschvál alebo náhodou?

Začnem. Moja vzdialená o niečo staršia príbuzná a kamarátka z detstva a puberty si pred rokmi s manželom adoptovali dcéru. Akurát začínala hovoriť.

Lenže potom sa začali problémy. Manželia sa začali podvádzať a asi po 4 alebo 6 rokoch sa rozviedli. Dcéra má teraz 14 rokov a žijú samy s matkou. Jej mamu si pamätám ako krásne dievča aj krásnu dospelú ženu. Ale teraz je z nej zničená žena, akoby z nej niečo vysávalo energiu? Jej otec, ktorý nikdy nemal problémy s peniazmi, začal mať problémy, že ledva vyjde s peniazmi, aby si zaplatiť nájom. Mal stabilnú robotu, ale teraz sa nikde nevie dlho udržať.

Viacerí, aj vzdialenejší členovia rodiny dostali rakovinu. Niektorí na ňu aj zomreli.

Všetci mladí príbuzní majú problémy s láskou a udržať si svoje vzťahy. Jediný vzťah, ktorý sa drží bez zachvevov, je ten jej.

Neviem, či to spolu súvisí, ale. Kamarátka mi povedala, že sa jej dcéra bojí čo len vojsť do kostola. Že tam bola raz, ale ze vravela, že je jej tam nepríjemne. Tak tam obmedzili návštevy a aj to tam chodí bez nej.

Takisto jej dcéra vravela, že má sny, kde jej niekto prikazuje, aby robila zle iným ľuďom.

Čo si o tom myslíte? Ďakujem.

Angelika3

Za to, že si členovia rodiny nevedia vytvárať a udržať láskyplné vzťahy môže to dievča?! Môže aj za to, že sa jej adoptívny rodičia podvádzali, všakže. Keď sa už ani ako malá neusmievala na fotkách, zrejme sa už vtedy nemala prečo usmievať. Že sa zle cíti v kostole? A kto sa tam cíti dobre, keď sa tam všetci nonstop tvária ako sedem mŕtvol vo formalíne, vrátane svätých obrázkov.
Čo sa týka rakoviny, tak tá sa dnes vyskytuje už hádam v každej rodine. Za to tiež určite môže to dievča, že ostatní zrejme žerú samé sprostosti, keď je v tomto prípade u nich až tak rozšírená.

Sory, ale takýto typ poverčivosti mi príde tak trochu slabomyseľný. Nehovorím, že sa v rodine nemôže vyskytnúť nejaký "zlobor", ktorý rád druhým okato strpčuje život, ale aby tak robil iba tým, že sa vôbec narodil, tak to je trocha prisilné tvrdenie.

Čo sa týka vyvolávania duchov, tak človek si môže svojou mysľou a zámerom vytvoriť prakticky čokoľvek. Tiež poznám ten prípad "posadnutej démonom", podľa mňa nie náhodou bola z narušenej "zbožnej" rodiny, kde sa zvyknú radi strašiť existenciou diabla a démonov. A náhodou mám aj ja niečo podobné v rodine. Dievčina v skutočnosti trpí schyzofréniou a to čo si nahovára sa aj skutočne začína prejavovať, aspoň v jej svete.
Taký človek potebuje pomoc a nie obviňovanie, že je zodpovedný za pokazený život niekoho úplne iného.

GOING

Iba hľadáme prí-či-nu a súvislosti v tomto prípade v negatívnych javoch ktoré nastali v rodine a dievča ako človek/povaha nemusí byť príčinou len môže mať niečo v podvedomí/pamäti zakotvené/zakódované.Myslím si, že je to u nej riešiteľné aby sa to zmenilo ak bude ona CHCIEŤ, a POŽIADA o to. Hľadáme riešenia. Je to diskusné fórum a nikoho nesúdime.
Nehmotné príčiny existujú a dynamizujú aj takéto záležitosti rovnako ako neviditeľný magnetizmus.
Skús sa zbaviť King Diamonda a prejsť na zdravší štýl napr. typu ACCEPT. Zmení sa ti aj myslenie.

Naše myšlienky sú tiež nehmotné a keď niečo urobíme čo máme v hlave, niečo tiež zhmotňujeme, a šírime.
Či nie ?

Ovecky

Chuderaa dievca bodaj by ju niekto zobral od vas co najskor. Za to ze sa neusmieva na fotkach je z nej demon alebo co? Za to ze mate na chu.. genetiku pripadne sa o seba nestarate a padate ako muchy na choroby? Treba svoju neschopnost zarabat a byt uspesni zvalit na mlade dievca ktore zije cely zivot so smutkom v srdci? Je mi z vas zle. Mna by v puberte do kostola nedostali ani parom koni chodila som v ciernom a pocuvala metal ale v zivote na mna nik nezvalil neuspechy v rodine pripadne choroby. Ste posahani dajte sa liecit na hlavy zmagoreny narod jedini demoni ste tu vy. Ze vas hanba nefacka

ped

Za hlúposť a zlé veci sú tresty/karma. To je jedno, či toho ľutuješ alebo neľutuješ, keď nad tým človek trochu pouvažuje. Jeden povie, že všetko je len lotéria, ale najskôr asi nie, ale bez masky si už nepustím ústa na špacír.

ped

Tu ide o to, že aké má tá osoba vyžarovanie/Austrahlung. Ak ho má negatívne, to už je jedno z akého dôvodu, tak bude ľudí odpudzovať. Ak ho má pozitívne, tak bude ľudí priťahovať. Ak by aj bola posadnutá, tak to neznamená, že by iným privodila smolu alebo niečo negatívne. A prečo sa bojí chodiť do kostola? Bojí sa, že na ňu spadne? Zase za každú cenu sa netreba ukazovať na oči, aj to je pravda:-) Koľko krôčkov..., toľko rôčkov, dnes si pobaľ veci, zajtra odchádzaš:-)

Preteba

mi11i, vyvolávanie duchov nie je sranda, či to už niekto robí zo srandy, alebo zámerne. Dievča môže niesť v sebe prekliatie zo svojej biologickej rodiny. Ak chceš vedieť viac, môžeš mi napísať.

mi11i

OK, možno sú to len náhody. Ale sama som videla, ako dostala dcéra takmer hystericky záchvat a hadala sa s matkou, keď sme chceli v rámci prechádzky navštíviť aj kostol. Z návštevy nič nebolo a tak sa aj dcéra upokojila a mala už neskôr super náladu. Ale toto nechápem, lebo bola krstena? Ale birmovku ani prijímanie už nemá, lebo odmieta chodiť do kostola a rodičia ju nútiť nechceli.