Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dievča, ktoré nosí smolu

Príspevok v téme: dievča, ktoré nosí smolu
mi11i

Mohlo by sa stať, žeby nejaká osoba nosila druhým smolu? Naschvál alebo náhodou?

Začnem. Moja vzdialená o niečo staršia príbuzná a kamarátka z detstva a puberty si pred rokmi s manželom adoptovali dcéru. Akurát začínala hovoriť.

Lenže potom sa začali problémy. Manželia sa začali podvádzať a asi po 4 alebo 6 rokoch sa rozviedli. Dcéra má teraz 14 rokov a žijú samy s matkou. Jej mamu si pamätám ako krásne dievča aj krásnu dospelú ženu. Ale teraz je z nej zničená žena, akoby z nej niečo vysávalo energiu? Jej otec, ktorý nikdy nemal problémy s peniazmi, začal mať problémy, že ledva vyjde s peniazmi, aby si zaplatiť nájom. Mal stabilnú robotu, ale teraz sa nikde nevie dlho udržať.

Viacerí, aj vzdialenejší členovia rodiny dostali rakovinu. Niektorí na ňu aj zomreli.

Všetci mladí príbuzní majú problémy s láskou a udržať si svoje vzťahy. Jediný vzťah, ktorý sa drží bez zachvevov, je ten jej.

Neviem, či to spolu súvisí, ale. Kamarátka mi povedala, že sa jej dcéra bojí čo len vojsť do kostola. Že tam bola raz, ale ze vravela, že je jej tam nepríjemne. Tak tam obmedzili návštevy a aj to tam chodí bez nej.

Takisto jej dcéra vravela, že má sny, kde jej niekto prikazuje, aby robila zle iným ľuďom.

Čo si o tom myslíte? Ďakujem.

mi11i

Michaela, až som sa zľakla, ale hádam to také zlé nebude.

Čo sa týka tých duchov. Dcéra sama povedala, že už s kamoškami vyvolávala duchov. A neskôr vravela, že sa im v byte diali divne veci, keď tam bola sama. Ale toto je ťažké dokázať, či si nevymýšľala, keďže jej mama si nič nevšimla. A potom to asi prestalo, lebo už to nespomínali?

Ibaže tá smola v rodine sa na nás lepí už skôr, takmer odkedy je v našej rodine. Teda ešte predtým, než vyvolávala duchov.

A tiež sú väčšie konflikty medzi členmi väčšej rodiny. Ako aj predtým bola občas hádka, malá nezhoda, ale teraz sú k sebe niektorí úplne odmerani ako cudzí ľudia.

A ešte. Kým dcéra vyrastala, jedna stará členka našej rodiny povedala, že s ňou budú problémy, že je v nej niečo zlé a nie v poriadku. Vtedy som to brala ako náladovost a starej ženy, čo preháňa, veď čo môže byť zlé na malom dieťati, ale teraz sa nad jej slovami občas zamýšľam?

A keď si pozeráme staré fotky. Na väčšine fotiek sa my ako ako deti usmievame, škerime alebo smejeme. Nenašli sme však žiadnu fotku, kde by sa tá dcéra ako dieťa usmieva? Vlastne ani teraz sa na fotkách neusmieva, hoci má krásne zuby, že sa nemá za čo hanbiť. To my ostatní, keď sme boli deti sme mali aj dosť krivé zuby.

Som rada, že ste tu viacerí, čo máte podobné skúsenosti. Otázka je, čo sa s tým dá robiť?

Preteba

Totojechore, myslíš, že sem ľudia chodia hľadať osočovanie a odsudzovanie? Niekto má problém, tak si pýta radu, prípadne názor. Ak Ťa niečo pohoršuje, čítanie, nie je povinné. Mohli by sme sa správať ako ľudia aspoň tam, kde ľudia potrebujú pomoc.

existujudemoni

Si pozri film.. Omen- Satan prichádza.. presne si to opísala v tomto príspevku len tam to maš aj sfilmovane :D :D ..sa pozri ci nema znamienko dakde v tvare 666

totojechore

nič také neexistuje, žiadne prekliatia, démoni, prenášanie z človeka na človeka...ste všetci pošahaní ! ! ! vsak ju upalte na hranici a problém bude vyriešený
zaujíma ma akého vierovyznania je zakladateľka, tým by sa veľa vysvetlilo

GOING

Ešte lepší prípad je, keď sa dieťa po rozchode rodičov prestane učiť/plniť si úlohy v škole.

Zo psychologického hľadiska sa to dá vysvetliť nasledovne: rodičia nezvládli svoju úlohu manželstva a preniesli neplnenie svojej úlohy aj na dieťa, ktoré v škole prestane plniť úlohy/učiť sa.
Toto je skoro pravidlom.

Ja osobne chodím pred intervenciami na choroby do rodín.
V zlom rodinnom prostredí sa dieťa ťažko lieči.
Napríklad dieťa doma epileptické záchvaty malo a v nemocnici
ich nemalo a pod., spúšťalo ich vonkajšie / rodinné prostredie.

GOING

Mysli na to, že nemusí mať človek ani verbálny prejav a ani nič nemusí urobiť.
Jednoducho stačí keď na okolie nepriateľsky myslí a cez šírenie psychickej energie si okolie môže znepriateliť .

Matke ľudia mohli vedome v tehotenstve ubližovali a toto sa mohlo zakotviť do podvedomia plodu tak, že dieťa ubližuje ľuďom a pod. variácie.

Vždy je riziko u adoptovaného dieťaťa lebo nevieme odkiaľ takáto informácia do podvedomia/pamäte dieťaťa a hlavne kedy mohla prísť. To nie sú náhody.

Nie je ani náhoda, že aj malé deti, ktoré boli adoptované boli vo väčšine prípadoch problémové. Mám vlastné skúsenosti.
Od niekadiaľ sa takáto informácia do dieťaťa dostala.

(poznám prípady keď napr. matka v tehotenstve si priala mať dcéru a v jej plode sa táto informácia zakotvila a následne u dieťaťa táto matkina myšlienka z tehotenstva vyvolala neskôr u chlapca nenávisť k ženám, chlapec potom bil ženy a pod.)

micheala254

možno má mladá proste také myslenie, keď je negatívna alebo čo tak priťahuje takú energiu a prenáša na ostatných ľudí v jej rodine. ale napadlo mi, že som raz videla taký horor kde hrala rene zelweger či ako sa vola ta herečka, ktorý bol o tom, že si tiež adoptovala take male dievčatko a začali sa diať nejake zle veci a nakoniec zistila, že bola nejaky demon alebo čo ale to bol iba film :D