Matka abnormalne naviazana na syna

Príspevok v téme: Matka abnormalne naviazana na syna
V AkoVendeta

Ahojte, mate niekto skusenosti s niecim podobnym? Sme s priatelom uz vyse 5 rokov, z toho cca 4 roky byvame v spolocnej domacnosti. Obaja mame vek okolo tridsiatky. Problem je jeho mama, v podstate moj problem, on to az tak velmi neriesi, ale ja sa z toho pomaly zblaznim. Permanentne vyvolavanie synovi, kazdy jeden den, ako sa ma, ci je vsetko v poriadku, alebo ine somariny. Ked je nahodou nedostupny, tak vola mne, ci je vsetko v poriadku. O vsetkom musi mat prehlad, co kedy, kde, ako budeme robit. Ked sa s priatelom dohodneme, ze niekde pojdeme a na druhy den mu zavola jeho matka, ktora ho prehovori na akciu, kde sme prvotne ist aj chceli, ale po doslednom zvazeni pre a proti sme sa rozhodli pre iny plan, no ona ho zmanipuluje a nakoniec ideme tam. Alebo idem k doktorovi, zatial co on ma caka u rodicov, volam mu, ze som skoncila, ze mozme ist na nakup a riesime miesto stretnutia a pyta sa ma ci nechcem ist do Freshu, kde maju toto a tamto v akcii, ja mu poviem, ze nie, ze mame toho doma dostatok, netreba nam to a aj tak mi stamad nechuti pecivo, podme do lidlu, mam tam vyhliadnutych okrem toho par veci a my sa pomaly chystame platit a tam jeho matka, ze nam tie veci, ktore nam ani netreba kupila. Uplne od veci. Proste je toho vela a v poslednych tyzdnoch je to prilis a ked to neprestane rovno si zavolam 112tku a mozu ma zavriet na psychiatrii.

Pilcuk

To nemôže mať syn s matkou dobrý vzťah ? A to len preto, že matky sa s dcerami väčšinou hádajú, pretože ženy sa neriadia rozumom ale emóciami.

Ja mám so svojou matkou tiež dobrý vzťah a to mám za pár mesiacov 49 rokov. Napriek tomu, že som ešte nezažil bozk, vzťah, vdaka dobrému vzťahu s matkou sa necítim osamelý. Takéto škatuľkovanie ako pred 100 rokmi nemá čo v 21. storočí čo hľadať.

V AkoVendeta

A to je nejaka diagnoza toto? Alebo co to je? Lebo normalne to nieje, mne toto rodicia nerobili a to som samostatna jednotka od dvadsiatich rokov. Viem sa postarat o seba, o priatela, domacnost a o vsetko potrebne. On tiez, tak nechapem na co je toto dennodenne spamovanie dobre. Najvacsi for bol dnes, priatelovi dnes po obede ohlasili sluzobku, podvecer prisiel domov, s tym, ze o tretej rano odchadza z domu a musi ist skoro spat. Mali sme tri hodiny na seba a z toho sme mali ist este na nakup, pobalit ho rychlo, poprat nejake veci a trosku sa povenovat sebe navzajom. Jeho mama mu vola, ze idu tu, ze nam prinesu ovocie, ze len taka rychlovka, na otocku. Akoze prosim? Ledva mame cas na seba a ona ma odvahu nam z neho ukrajovat? Povie jej ze nie, a ona svoje, svoj svet, ze ide a bodka a on nakoniec ustupi. Hovorim mu ci toto akoze vazne mysli, ze ci je tato navsteva vhodna, tak to nakoniec zrusil. Samozrejme, ked sme boli v obchode opat volala, ci nema prist.

damnedd

Som to mala podobné s jedným mojím ex, no jeho matka mu v priebehu hodiny zavolala niekedy aj trikrát, no každý deň musel byť kontakt a nie raz. Keď som mu povedala že mi to trochu vadí a že podľa mňa to nieje úplne ok, tak si volali potajomky. Nešlo len o to vyvolávanie, ale všetko mu chcela dirigovať, miešala sa tiež do veľa vecí, a stále od neho niečo potrebovala atď. Rozišla som sa s ním a po rokoch čo sme sa spolu stretli na hodinku asi, tak aj vtedy mu niekoľko krát zavolala. Toto puto matky a syna sa podľa mňa už nezmení, hlavne keď je to už po tridsiatke