Pacia sa vam zeny aj po styridsiatke?

E36soul

U mna urcite ano, ja sam osobne som na "krv a mlieko" vobec aj fitneski ma dako extra nezaujimaju..proste to neni moj vkus..som viac na zeny ktore sa da za daco chytit, sirsie boky,vacsi zadok, brusko, ale tak to je zas vec vkusu, samozrejme ze dakedy sa mi paci aj chudsie a mladsie dievca ale to krv a mlieko a starsia co som hore spominal je to prave orechove ;)

A4

@grckagrc koľko máš rokov ?
určite je takých mužov viac... aj žien v tom veku, čo chcú mladších...
mne sa v mojom veku (niečo pred 40) páčia mladší a chcem mladšieho... no mám pocit že práve v mojom okolí sa nenachádza nikto, pretože aj keď povedia že aj staršie... tak beztak viac letia na mladé, vyslovene že modelečky, čím vyziabnutejsie telíčko tým lepšie a niekedy aj čím hlupejšia tým viac chcené... takže keď čítam že niekto napíše áno, aj staršiu... tak by ma zaujímalo či aj v realite by bol tak rozhodný

E36soul

Musim sa priznat, mam 22rokov, a strasne ma pritahuju taketo vyzrete zeny okolo 40tky :D proste to je vek kedy je zena vyzreta, zena zenou, mne tie rovesnicky pridu stale ako male dievcatka..nie vsetky ale velmi by som chcel zazit daco s nejakou takouto starsou zenou ktora by ma vzala do siedmeho neba :D

Omia

Manzel, ja k tym prispevkom mierenym proti tebe napisem len tolko. Keby tvoja zena nebola s tebou stastna, urcite by tak prefektne nevyzerala. Zeny, ktore maju pri sebe chrapunov su strhane, nestastne, pribrate a zavistlive. Nikto im pravdaze nekaze zit s takymi muzmi, ale kazdy clovek si je strojcom svojho stastia. Takze matematika je uplne jednoducha: DOBRY MUZ = SPOKOJNA ZENA.
Urcite sa v zivote potykate s dobrymi davkami ziarlivosti. Pamataj len jedno... Ludia zavidia iba to, co sami nemaju. Takze kakat na to, a ja som rada, ze po svete behaju taki sebavedomi muzi na urovni ako si ty.

grckagrc

Ano, pacia sa mi styridsat rocne a baculky. Ziadna kostra, ci vymakana, ale poriadne zenske krivky, ktore su to, co robi zenu zenou. V posteli hrave dracice, mudre, rozhladene.
Pod 40 sa da asi len uzivat zivot a sex. Tym nechcem urazit ziadnu zenu. Toto je proste moj nazor a vkus.
Ak chcem zenu do zivota, tak jednoznacne starsiu. Zeny zreju ako vino.

imka13

Podľa mňa sú tieto ženy v najlepších rokoch, už vedia čo chcú od života, vo väčšine prípadov vedia čo im pristane čo sa týka oblečenia a make upu, proste sú sebavedomé

Manzel433

Opickaa - jednoducho sme sa obliekli podla pocasia a podla toho, aku sme mali naladu, nerobime to preto, aby sme niekoho provokovali alebo sa snad mame obliekat tak, ze mame mysliet co druhi povedia? Mala bezne letne saty a kazda zena sa chce obliect tak, aby sa sama sebe pacila. A co sa tyka chorob, sme spolu 28 rokov a zacinali sme uplne od nuly - obaja sme z 5 surodencov, takze si vies predstavit, ze rodicia pomoct nemohli - podnajmy, prenajmy, robotnicke ubytovne, deti na ktore sme boli bez pomoci starych rodicov, takze sme si preskakali dost a teraz si uzivame - a? Myslis, ze by som ju teraz po tom vsetkom len tak opustil, ak by sa jej nieco stalo alebo by zmenila vyzor? 28 rokov byt s niekym, tak tam urcite nevladne povrchnost... ach... A napisal som to tu k teme, ze ci sa pacia zeny po 40 - moja ma 47, takze som na zaklade dnesneho zazitku napisal, ze ano.
Vsetko dobre ti prajem v zivote, fakt uprimne, nech najdes aj ty svoje stastie, nech nemusis pisat taketo veci ludom o ktorych nic nevies.