Prosim vas, ktory mate skusenosti, pomohli Vam AD na uzkosti. Ja nimi uz trpim 2 roky, navstevujem aj psychologa, odost sa to zlepsilo, ale stale mam v sebe obavy o zdravie, kazde pichnutie ma rozhodi, a brani mi to v zivote. Mam pocit, ze len prezivam, stale akoby cakam, ze sa mi nieco stane, som bez energie, slaba,toci sa mi hlava akoby som bola opita. Preto uvazujem nad AD ale mam z nich strach.Dakujem za pomoc
Pomohli vam AD na uzkostnu poruchu
Ano pomohli a velmi ja som sa tiez toho bal najkepsie je ist do nemocnice a pod dohladom lekarov nastavit hladinku mne pred tym dve ad ktore mi dal ambulantne mi nesadli no ked som sa rozhodol ist do nemocnice a vysvetlil situaciu ze sa bojim ci to nebude este horsie lebo tie pred tym minepomohli a neviem oni teda moj lekar mi dal ziadanku a tam mi nastavili liecbu a super odvtedy vsetko super zacalo mi byt lepsie uz par dni po liecbe fungujem sice na liekoch ale tie stavy ktore som zazival neprajem naozaj nikomu takze neboj sa toho neni to ani navykove ja na tom slapem druhy mesiac a pohoda pred tym som nemohol ist ani do obchodu reval som stale mi bolo cudne hrozna unava schudol som atd..