Pomohli vam AD na uzkostnu poruchu

Príspevok v téme: Pomohli vam AD na uzkostnu poruchu
Janulka82

Prosim vas, ktory mate skusenosti, pomohli Vam AD na uzkosti. Ja nimi uz trpim 2 roky, navstevujem aj psychologa, odost sa to zlepsilo, ale stale mam v sebe obavy o zdravie, kazde pichnutie ma rozhodi, a brani mi to v zivote. Mam pocit, ze len prezivam, stale akoby cakam, ze sa mi nieco stane, som bez energie, slaba,toci sa mi hlava akoby som bola opita. Preto uvazujem nad AD ale mam z nich strach.Dakujem za pomoc

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Janulka82

Mam doma lexaurina este som si ho nedala bala som sa ho a paradoxne teraz som bola na operacii a dali mi ho na ukludnenie, aspon viem co so mnou spravi. Ale nechcem to riesit takto, su navykove, preto zhanam info o AD.

Janulka82

Babababababa vazne, a neboli ste z nich mimo, otapena alebo tak, citili ste sa tak ako pred ochorenim. A cim ste trpeli ak smiem vediet a ake priznaky ste mali.

Faith Healer

Babababababa

Pomohli, vratili mi naspat moj zivot. Zbytocne som sa im roky vyhybala. Keby som ich zacala brat skor, bola by som urobila lepsie.

Faith Healer

Janulka82

Alventa dakujem ti, u mna nemocnica nehrozi, nemal by sa kto postarat o deti. Ja som si totizto nacitala, prispevky o AD, ano ludia si ich aj chvalia, ale aj hania, preto mam z nich obavy, hlavne vedl. priznakov, aby som nebola nejako mimo.Moja psychologicka vravi, ze ich nepotrebujem, niekedy mam aj ja ten pocit ked sa citim ok, ale ked mi je na figu uvazujem o nich