Chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti smozgovou hmlou.Uplny pocit odpojenia od sveta neschopnost vnimat okolie divne zahmlene videnie neschopnost komunikacie s ludmi vnimanie sveta cez hmlu ziadna mimika tvare
brain fog(mozgova hmla)
Nejake novinky o tomto?
bran fog je jeden z priznakov boreliozy. skus patrat tymto smerom a vyziadaj si poriadne testy.
No ved chapem, ze to zvalia na psychiku, o tom viem svoje, to bez debaty. Ale pre brain fog to nie je zle vediet, mozu ludia tlacit na lekara, chapes. To ja len konstatujem.
Takze sa dat zistit v tom likvore, ci tam su toxiny, viry, proste ten bordel?? Aj to co nie je vidiet na MRi?? To sa pytam. A to robi asi neurolog, ze?
Dr. je to jedno,,, vsetko hned zvalia na psychiku. Mne to tiez vraveli, ale uz im neverim ani Boha, kedze mam lezie na mozgu...
Lion, cize sa vysetri likvor? Teda tekutina za hematoencefalickou bariérou? To by bolo si myslim dost jednoduche...hm.
Tak to by potom takto mohli vysetrit kazdeho kto povie, ze ma brain fog. Aby sa tym potvrdila ci vyvratila verzia, ze ide o toxicitu v mozgu.
Tusim lumbalkou. Hematoencefaliticka bariera.
Lion daj nam prosim tvoj mail
Lion tak ako vies, ci nie? ...potrebujem to vediet, dakujem. Ak mas o tom info, zdielaj prosim
LION ako?
Porusenie bariery sa zistit da.