Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

brain fog(mozgova hmla)

DP8

Ja ma MRI ciste ako lusk (aj s kontrastom), nemam ani boreliu ani ziadne viry. Mam to z traviaceho traktu a to ma 3r presviedcali, ze travenie mam ok :D aj som si to vsugerovala.
Brain fog/dp mam 24/7, bez rozdielu, +dalsie symptomy, ktore su velmi neprijemne. Sa cudujem, ze mi este neruplo aj tak.
Takze nie je pravda, ze ak je MRi ok, nemas brain fog.Vacsiu kravinu som nepocula :D
Brain fog maju sekundarne aj ludia s dusevnymi poruchami, a tiez maju mri mozgu uplne v poriadku, ze? :D to je taky argument, ze ked mas mri ok, nemas brain fog...pobavilo. Este som takuto verziu teda k mozgovej hmle, dr ci dp vazne nepocula :D :D

Lion78455

TO je na dlho, pisat sa mi to setko odznova nece, mam to od 2013, zacalo sa to boreliozou, neskor chron. neuroborelioza s poskodenim mozgu, teraz zistena RS skleroza multiplex... Ale uz to neriesim, beriem ATB minocyklin, stale mam pozit borelie WB test. Precitaj si symptomy neuroborelie/RS - vsetko som mal a este daco aj mam. Nooo 17rokov mas iba ? Omg... nefajcis travu ? :D to mozes mat z toho alebo ak pijes. Popripade psychika... ale ak sa bojis, ziadaj si u dr. papier na MRI, obvodneho-ten ta posle k neuro, alebo rodicia nak ti zaplatia MRI mozgu 170eur, borelie, chamydie, viry nemas daco pozitivne ? Ziadaj si o testy...

zara123

No lenze ja mam 17...ale proste to ty si si zistil ze ti treba to vysetrenie alebo ti to niekto odporucil?a mal si aj ine priznaky okrem brain fog?

Lion2254634

MRI ?

1. mas narok ak si odvody platis...
2. Objednaj sa a zaplat si.
3. Volil by som moznost 1. A ked ma niekto reci, tak sa staci ohradit tym, ze na keri pi... si platis odvody a ked ma uz vela reci dr.. tak naklus do poistovne a narob tam riadny picung, potom to uz zrazu pojde.

Lion78854

31r, jj mal som a stale to semtam mam. Myslel som si aj ye je to psych povodu lenze neni, riesim to aj s psych... skusal som i AD ale bez efektu, premyslam nad ID, narok nan mam.

zara123

A kolko mate vlastne prosim rokov? Mali ste aj take peiznaky ze ste vobec nevedeli komunikovat s ludmi lebo ste ich vnimali cez hmlu nevedeli ste ich vnimat?