Chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti smozgovou hmlou.Uplny pocit odpojenia od sveta neschopnost vnimat okolie divne zahmlene videnie neschopnost komunikacie s ludmi vnimanie sveta cez hmlu ziadna mimika tvare
brain fog(mozgova hmla)
Ja ma MRI ciste ako lusk (aj s kontrastom), nemam ani boreliu ani ziadne viry. Mam to z traviaceho traktu a to ma 3r presviedcali, ze travenie mam ok :D aj som si to vsugerovala.
Brain fog/dp mam 24/7, bez rozdielu, +dalsie symptomy, ktore su velmi neprijemne. Sa cudujem, ze mi este neruplo aj tak.
Takze nie je pravda, ze ak je MRi ok, nemas brain fog.Vacsiu kravinu som nepocula :D
Brain fog maju sekundarne aj ludia s dusevnymi poruchami, a tiez maju mri mozgu uplne v poriadku, ze? :D to je taky argument, ze ked mas mri ok, nemas brain fog...pobavilo. Este som takuto verziu teda k mozgovej hmle, dr ci dp vazne nepocula :D :D
Nefajcim ani nepijem a uz som z toho v koncoch ako to nikto nechape
TO je na dlho, pisat sa mi to setko odznova nece, mam to od 2013, zacalo sa to boreliozou, neskor chron. neuroborelioza s poskodenim mozgu, teraz zistena RS skleroza multiplex... Ale uz to neriesim, beriem ATB minocyklin, stale mam pozit borelie WB test. Precitaj si symptomy neuroborelie/RS - vsetko som mal a este daco aj mam. Nooo 17rokov mas iba ? Omg... nefajcis travu ? :D to mozes mat z toho alebo ak pijes. Popripade psychika... ale ak sa bojis, ziadaj si u dr. papier na MRI, obvodneho-ten ta posle k neuro, alebo rodicia nak ti zaplatia MRI mozgu 170eur, borelie, chamydie, viry nemas daco pozitivne ? Ziadaj si o testy...
No lenze ja mam 17...ale proste to ty si si zistil ze ti treba to vysetrenie alebo ti to niekto odporucil?a mal si aj ine priznaky okrem brain fog?
MRI ?
1. mas narok ak si odvody platis...
2. Objednaj sa a zaplat si.
3. Volil by som moznost 1. A ked ma niekto reci, tak sa staci ohradit tym, ze na keri pi... si platis odvody a ked ma uz vela reci dr.. tak naklus do poistovne a narob tam riadny picung, potom to uz zrazu pojde.
A ako si sa vlastne dostal k tomu vysetreniu? Ako ze ta na neho vobec poslali mna nie
Odvody si platis... takze staci trocha dostat nervy a potom zrazu vsetko ide :D
31r, jj mal som a stale to semtam mam. Myslel som si aj ye je to psych povodu lenze neni, riesim to aj s psych... skusal som i AD ale bez efektu, premyslam nad ID, narok nan mam.
A kolko mate vlastne prosim rokov? Mali ste aj take peiznaky ze ste vobec nevedeli komunikovat s ludmi lebo ste ich vnimali cez hmlu nevedeli ste ich vnimat?
Ale ako ste sa vobec ktomu vysetreniu dostal? Lebo lekari vsetko hazdu len na psychiku