Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

brain fog(mozgova hmla)

DP8

@zara
Depresia to nie je, a lieky na brain fog neexistuju, lebo je to len stav, nie ochorenie. Takze ziadne lieky ti ziadny doktor (ani psychiatricka) nedaju, lebo taky NEEXISTUJE. Je to proste stav, nie choroba.

@LION to ta tu je tak vela, alebo to tu su traja lionovia :D aby som vedela, ktoremu pisem !!!

Ten LION co pisal o tej bariere : prave som vcera o tom nieco nasla, co ma zaujalo...neviem kde (kedze mi pri bf hapruje pamat). A moja otazka k tomu znie: da sa zistit nejako to poskodenie tej bariery??

A ano, ja mam bakterie a toxiny, to mam v krvi a v mozgu, takze to mi sposobuje moju bf 24/7. Takze toto pravda je, to potvdzujem. Ale nie vzdy je to len borrelia, ci mykoplazmy a chlamydie. Treba upresnit, ze nie len take bakterie, viry a toxiny sposobuju bf.

zara123

Moja psych mi poveda ze mam depresiu a ze sa to takto prejavuje lenze to je riadna hlupost lebo ziadne ad mi nepomohli a viem ze nemam depresiu cely rok do nej hucim ze sa nic nezmenilo ale ona nic...tak preto sa pytam na tie tvoje ine priznaky aspon nejake lebo ja mam len extremnu brain fog ostatne apatia zavraty ked vstanem z postele dost zla imunita citlivost na chlad

Lion78415

Mal som snad vsetky... RS/neuroborelia, nece sa mi to vsetko pisat znova... najdi si to na nete.
Ja u psych. so zaverom: Poskodenie mozgu vplyvom infekcie/neuroborelioza, AD som skusal kadejake a bez efektu.

zara123

A ake si mal este vedlajsie peiznaky?lebo ja mam len tu hmlu a preto neviem ani z coho by to mohlo byt...velmi mi to pomoze ja uz som z toho v koncoch neda sa s tym fungovat ani komunikovat

Lion78564

Jj pomohla, lenze liecbu som si dal sam, to ti ziadny dr totiz neda. A je to hazard so zivotom, bral som najprv plny straton protokol, to znm. denne 10 ATB !!!! Denne !!! Po dobu 3 rokov, potom Wheldon a teraz minocyklin s benemicinom a entizolom - toto je to naj na cysty v mozgu a tele , entizol rozbija cysty a atb je zmetu... Minocyklin je najlepsie atb ktore prenikne i v malej davke do buniek, mozgu a dokonca i do oci !!! Ine atb sa tam totiz nedostanu, jedine doxy ale vo vysokych davkach no je z neho casom na grcanie... Minocyklin v davke 200mg denne, bene 1-1, entiz 2 2 2 , po case zvisit mino na 400mg denne !!! Ale su z toho herx reakcie jak svine, odrovnalo ma to posledne na tri dni v posteli !! Brutalna bolest hlavy a potom stav ako po totalnej zranici :D ale po herxe rapidne zlepsenie stavu a tej mlhy. Ale nestaci to, furt mam pozit wb borelie, ja mam diagn aj RS, ale RS neriesim vobec, viem ze RS je len prejav infekcie v tele a RS je len vymysleny kryci nazov tejto infekcie, chron neliecenen infekcie. Ina cesta ako sa z toho dostat nejestvuje, byliny nestacia, idealne su atb s bylinami, ale ako som pisal je to hazard, ale clovek nema co stratit ked sa citi uz ozaj zle a premysla nad ... Lenze tie ATB zaberaju ale vo vysokych davkach, pecen ok, zaludok OK, to je picovina ze atb nicia pecen aj zaludok... takze tak...a ziadne antidepresiva tu nepomozu, pojedol som ich na kila a hovno mi pomohli. Len po mino s entizolom mam rapidne zlepsenie stavu, ale musim prekonat mega herx, bolest hlavy jak svina.

zara123

Ono to ma velmi vela pricin.Studovala som vela anglickych stranok a mas pravdu ze tie infekcie su velmi castou pricinou no nikto tam nejako nenapisal zeby sa z toho vyliecil.Tak pomohla ti liecba aspon trocha oslabit brain fog?

Lion7856

Brain fog je sposobena toxinmi - prevazne uvolnovanim z mrtvych bakterii ale i bakterii zivych, ktore tieto toxiny uvolnuju a tieto su ovela skodlivejsie ako samotne bakterie. Toxiny sa ale do mozgu nedostanu cez hematokrit. barieru, lenze bakterie ano. Ale teraz ktore bakterie ? Prekonat hematokrit. barieru dokazu len bakterie spiraloviteho tvaru a to najme borelia, lebo ma tvar spirary, dokaze sa barierou lahko prevrtat a potom do mozgu ide kadejake dalesie svinstvo. A najhorsie je to, ze borelia v mozgu a vsake robi cysty-cystuje sa a z nich uvolnuje toxiny a z toho je ta Brain fog - infekcia mozgu.

zara123

Dam ti moj mail budem ti neskutocne vdacna ked mi venujes tvoj cas lebo tu tomu nikto nechape tam ti napisem tie veci co si sa pytala
vejaaaaaaaaaa@gmail.com