Ahojte..Viem že tu takých tém asi bolo mnoho ale potrebujem sa trošku vyrozprávať..Ide oto že onedlho budem mať 18 rokov a ešte som nezažila žiadnu lasku..Nemam ani poriadne kamarátky ani kamarátov takže mi chyba pocit aby ma mal niekto rád..S rodičmi vychadzam tak neutralne ale to nieje problem..Proste rada by som zažila aj ja taku tú blaznivu lasku,ktorá do toho veku patrí..Aj každý z rodiny je zadaný../brat;sestry..a pod../..Ja viem že vzťahy dnes nemajú doživotnú trvacnosť ale aj tak...Rada by som aspon na chvíľu citila pocit byť milovaná...Až taká škaredá pravdepodobne niesom lebo snažim sa o seba primerane starať,,,Proste klasická tinedžerka...Čo myslíte kde môže byť "pes zakopaný"?Mám aj koníčky ale ten stereotyp ma niekedy ubíja..S učením takisto nemám problem... Reči typu "príde keď to budeš najmenej čakať" niesu pravdivé..Aspoň u mna nie...Myslíte si že mám sa zmieriť stým že budem sama navždy?Proste sa nato nejak pripraviť veď samemu tiež neje najhoršie...ďakujem za prečitanie popripade nejaké skusenosti,nápady,rady...
láska neprichádza
tak buď rada, že aspoň nejaké skúsenosti máš :)
konkrétnu osobu ani nie :) síce dvakrát sa mi to podarilo, ale to mohla byť náhoda :) ale skús to.
najlepšie sa spoznáva niekde na diskotékach alebo tak :D keby bývaš niekde blízko BA tak by som aj s tebou šla.
Veď s tými chalanmi na sex si sa kde spoznala?? Tak hľadaj dalej a možno to prerastie aj do lásky....vieš koľko mladých je nepobozkaných? Ja som napr. mala prvý bozk až v 17 a to som pekná, starám sa o seba a vidíš :D
Alkaa-ako vravim naozaj neviem kde može byť problem..a keď si tu už spomenula zakon pritažlivosti,myslíš že sa da pomocou neho privolať aj konkrétna osoba?
tak keď si mala aj pusu aj sex to nie si na tom zle :D si myslíš, že všetci 18roční majú lásky svojho života?? Tak potom nie si hanblivá, ja, že tam bol problém :) hmm zvláštne
Ako mam skusenosti či už s bozkavanim,sexom a podobne...len škoda že všetko bolo bez lasky ja som k tym chlapcom necitila nič..možno len neviem mať rada
unhapy, tvoj nick vystihuje v čom je problém :D na mňa to funguje perfektne a nie nie je to náhoda :-) samozrejme aj makám na sebe ale hlavne pozitívne myslím
Čím viac sa s tým budeš trápiť, tým viac sa ti to bude vzďaľovať :/
Papasdka-tak sme dievčenská trieda a na zakladnej sme boli skoro same baby takisto..a bývalí spolužiaci tých zopar čo bolo su zadaní alebo snimi niesom v kontakte..hoci to čo píšeš by nebol zly napad len škoda že nemala som moc príležitosti
No zaujimavé.. ked si neni škaredá tak v čom je problem. Ak ta to upokoji moja prva frajerka bola v 19. Vysrtiedal som ich odvtedy 4 teraz mam 25. Co ti poradit skus nejakeho zbalit ty sama. Skus byt ty iniciativna , nebud prieberciva, Najdi nejakeho pohladneho pomiluj ho dobre a uvidis ze to pojde aj samo hehe. Skus spoluziaka zo zakladnej , zo strednej, nejako kamarata zacni si snim pisat a uvidis mozno sa lady pohnu
Ani vzťah nieje zárukou pravidelneho sexu.S priatelkou sme asi dva roky.Prvý polrok nebol sex ,lebo nebolo kde atď.Potom sme začali spolu bývať.Sex bol ráno poobede vecer niekedy aj v noci ked sme sa len tak zobudili.Trvalo to asi rok.teraz pol roka raz za dva týždne.Pritom ja potrebujem každý deň aspoň raz ona nie.Načo platíme podnájom keď nieje sex ?