Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

láska neprichádza

Príspevok v téme: láska neprichádza
sadgirl55

Ahojte..Viem že tu takých tém asi bolo mnoho ale potrebujem sa trošku vyrozprávať..Ide oto že onedlho budem mať 18 rokov a ešte som nezažila žiadnu lasku..Nemam ani poriadne kamarátky ani kamarátov takže mi chyba pocit aby ma mal niekto rád..S rodičmi vychadzam tak neutralne ale to nieje problem..Proste rada by som zažila aj ja taku tú blaznivu lasku,ktorá do toho veku patrí..Aj každý z rodiny je zadaný../brat;sestry..a pod../..Ja viem že vzťahy dnes nemajú doživotnú trvacnosť ale aj tak...Rada by som aspon na chvíľu citila pocit byť milovaná...Až taká škaredá pravdepodobne niesom lebo snažim sa o seba primerane starať,,,Proste klasická tinedžerka...Čo myslíte kde môže byť "pes zakopaný"?Mám aj koníčky ale ten stereotyp ma niekedy ubíja..S učením takisto nemám problem... Reči typu "príde keď to budeš najmenej čakať" niesu pravdivé..Aspoň u mna nie...Myslíte si že mám sa zmieriť stým že budem sama navždy?Proste sa nato nejak pripraviť veď samemu tiež neje najhoršie...ďakujem za prečitanie popripade nejaké skusenosti,nápady,rady...

Alkaaa

Nie je to magia ani podobne, skuseni psychologia pracuju prave s podvedomim, takze najprv nech si ludia zistia fakty. Ja len z tvojho pisania vidim tu negativitu. Ty veris, ze niektori ludia su sami lebo to maju predurcene ci co, jasne potom, ze to pritahujes :) pritahujes to comu veris. Ach mas len 18 neboj sa...

sadgirl55

Neznamy-/-: to ani nemám v umýsle..Magia je mágia a to si vypýta svoju daň aj keď si niekto mysli že nie... A práca s podvedomim k mágii patri..tu sa len treba zmieriť so samotou čo už viac menej som...marne bude tu niekto vravieť že stretneš lasku a podobne keď veľa ľudi ju nestretne..

Alkaa-je pekne že sa ti tak poštastilo ale to nemusi platit pre každého..opakujem..niekto lásku nestretne nikdy...moja teta ma 41 rokov a nejaku veľku lasku nestretla..ty všetko to zjednodušuješ lebo sa ti poštastilo..lenže uvedom si nie vždy vtom pozitivne myslenie pomôže.

asi sa dám na nejaký adrenalinový šport

Alkaaa

Lenze v podvedomi ta to trapi :) ku mne prisla laska ked som si povedala, ze dobre budem sama a prave vtedy sa zjavil lenze ja som to tak vo vnutri mala, ze mi to bolo ozaj jedno, musis celit svojim pocitom :) kup si nejaku knizku o tom sustred sa a uvidis. Zatial sa venuj skole a konickom, si mlada baba pozri sa okolo seba kopec ludi ma lasku :) a musis presne definovat svoje zelania. Ja si pamatam ako som si hovorila sama pre seba aky ma byt moj partner :D

sadgirl55

Alkaa-Neviem no ten zákon priťažlivosti skúšam asi od 14-tich a stale nič..možno to funguje ale asi nie u každého..Ja ani netlačím na pilu ani nič...aj mnoho ľudi mi povedalo že laska nepríde ku každemu že bude lepšie ak sa stym zmierim pre istotu aby som nebola sklamana,že nie každý ju stretne čo je aj pravda...na druhej strane je aj veľa spokojnych ľudi ktorí su sami

Alkaaa

Skus zakon pritazlivosti, ja som si tak pritiahla lasku ked som mala 17 a uz sme spolu dlho :) a to som bola beznadejny domased a vidis podarilo sa :) pravidelne pred spanim si predstavuj vysneneho muza a tvoj mozog sa viac zameria na prilezitosti atd. Ak si myslis, ze to je blbost aspon to skus, ale musis sa citit pritom dobre, nie ze nasilu niekoho chcem, dalsia zarucena rada je zoznamka vela ludi sa tak spoznalo

NeznamyTHM1986

demza: Aj v prípade ako som ja? človek čo kvôli zdravotným problémom ma brutálne obmädzené (mno skoro nemožné) možnosti na pracovnom trhu?

bronicka

Neboj, ono to raz pride. Len to netreba silou mocou riesit ale nechat tomu cas. Viem, ze v tvojom veku by si uz tu lasku chcela mat ale niektory ju proste najdu neskor

Siss32

To poznam a to uz mam 20. Lenze ja narozdiel od teba chalanov aj stretavam no bojim sa si ich "pripustit k telu" kedze logicky som este panna a kazdy chalan caka ze v takych rokoch uz budem skusena. Ja len dufam ze sa uz konecne objavi nejaky s ktorym sa budem citim dobre a nebudem sa mu to bat povedat lebo sa citim strasne sama ked vidim ako vsetci maju priatelov a ja nic.