Ahojte..Viem že tu takých tém asi bolo mnoho ale potrebujem sa trošku vyrozprávať..Ide oto že onedlho budem mať 18 rokov a ešte som nezažila žiadnu lasku..Nemam ani poriadne kamarátky ani kamarátov takže mi chyba pocit aby ma mal niekto rád..S rodičmi vychadzam tak neutralne ale to nieje problem..Proste rada by som zažila aj ja taku tú blaznivu lasku,ktorá do toho veku patrí..Aj každý z rodiny je zadaný../brat;sestry..a pod../..Ja viem že vzťahy dnes nemajú doživotnú trvacnosť ale aj tak...Rada by som aspon na chvíľu citila pocit byť milovaná...Až taká škaredá pravdepodobne niesom lebo snažim sa o seba primerane starať,,,Proste klasická tinedžerka...Čo myslíte kde môže byť "pes zakopaný"?Mám aj koníčky ale ten stereotyp ma niekedy ubíja..S učením takisto nemám problem... Reči typu "príde keď to budeš najmenej čakať" niesu pravdivé..Aspoň u mna nie...Myslíte si že mám sa zmieriť stým že budem sama navždy?Proste sa nato nejak pripraviť veď samemu tiež neje najhoršie...ďakujem za prečitanie popripade nejaké skusenosti,nápady,rady...
láska neprichádza
Aj ja som zo stredného Slovenska!
katka, z okolia Banskej Bystrice
Pilcuk! Tuším sme na tom podobne! Odkiaľ si?
Ja mám 44 a hoci som sa už bozkávala, bolo to pred 22 rokmi. Odvtedy stále márne čakám... Nech už som bezdetná, to je jedno, ale aspoň svoju spriaznenú dušu keby som stretla.
ja mám 24 a niekedy si vravím či by nebolo lepšie keby som tu lásku nikdy nepoznal/nezažil.
Možno niekedy nájdem tu pravú no už si na tom moc nezakladám.
A ja mám 31 a tiež ešte žiadnu lásku sa mi nepodarilo zažiť :-(
V škole sa ti žiaden chalan neľubi ? Alebo nechodíš niekde na koncerty, diskotéky...Mladí majú možnosti dosť.
pilcuk-tak moje zaľuby su fitko,tancovanie,učenie sa cudzích jazykov... a nie nespoznala som tam zatial nikoho...a to som v spoločnosti pomerne často,,,
A aké sú tvoje koníčky, záľuby ? Nemôžeš tam spoznať nejakého chalana ?
Ja som v 18 tiež nemal žiadne skúsenosti s láskou a trápil som sa. Teraz mám 48 a som na tom rovnako, nezažil som ani prvý bozk, ale to sa zajtra možno zmení...