láska neprichádza

Príspevok v téme: láska neprichádza
sadgirl55

Ahojte..Viem že tu takých tém asi bolo mnoho ale potrebujem sa trošku vyrozprávať..Ide oto že onedlho budem mať 18 rokov a ešte som nezažila žiadnu lasku..Nemam ani poriadne kamarátky ani kamarátov takže mi chyba pocit aby ma mal niekto rád..S rodičmi vychadzam tak neutralne ale to nieje problem..Proste rada by som zažila aj ja taku tú blaznivu lasku,ktorá do toho veku patrí..Aj každý z rodiny je zadaný../brat;sestry..a pod../..Ja viem že vzťahy dnes nemajú doživotnú trvacnosť ale aj tak...Rada by som aspon na chvíľu citila pocit byť milovaná...Až taká škaredá pravdepodobne niesom lebo snažim sa o seba primerane starať,,,Proste klasická tinedžerka...Čo myslíte kde môže byť "pes zakopaný"?Mám aj koníčky ale ten stereotyp ma niekedy ubíja..S učením takisto nemám problem... Reči typu "príde keď to budeš najmenej čakať" niesu pravdivé..Aspoň u mna nie...Myslíte si že mám sa zmieriť stým že budem sama navždy?Proste sa nato nejak pripraviť veď samemu tiež neje najhoršie...ďakujem za prečitanie popripade nejaké skusenosti,nápady,rady...

unhapy14

ale nenahovárajme si tu hluposti. Tiez tak isto som to mala s pracou. Hlasila som sa napríklad na nejake miesto na ktore som mala aj vzdelanie aj prax podla motivacnych kniziek som sa nato sustredila ze ma tam vezmu a vôbec ma nevybrali. Vacsinou nic nedopadne tak ako si planujeme tak naco balamutit ludi?

ginkobiloba

Ty si žena. Ty niekoho budeš mať aj keď ani prstom nepohneš... to si len teraz myslíš takto, lebo máš z toho len paniku,ale vy ženy to máte strašne ľahké ani prstom nemsusíte pohnúť.

Ja mám 23, som muž, som panic a nikdy som nemal bozk ani vzťah.. je mi z toho zle, a pripravujem sa na to že skončím sám...

ale byť sám je super... si zober koľko starostí a stresu majú ľudia čo majú deti, vzťahy.... dnes asi jediná dobrá vec na vzťahu je že máš pravidelný sex... nič iné vo vzťahu dobré nie je, je to len samé trápenie a strata času aj tak.

NeznamyTHM1986

unhapy14: To o podvedomí a veci typu The Secret je len oblbovak pre ľudí navjyššieho kalibru. Keby to tak fungovalo, tak už dnes každý zarába toľko koľko potrebuje, neboli by ľudia ktorým chýba partner atd.

NeznamyTHM1986

unhapy14: To čo pišeš o podvedomí potvrdzujem. Keby to fungovalo, tak napr. ja by som už dávno patril medzi slušne zarabajúcich ľudí žijúcich v BA :) (po strednej škole som sa tam snažil nájsť prácu a dopadlo to tak trochu katastrofou :-( )

bezo

unhapy14 hneď vidím dôvod prečo to nefunguje... pretože v to neveríš a podvedomím si privolávaš šťastie a takéto veci len ty druhého nemôžeš ovplyvniť, podla toho jak píšeš asi neposobiš moc pozitívne, možno ten s ktorým si bola nebol len pravý...na 100% to funguje skus tomu veriť a vidieť všetko z lepšej stránky :P prajem veľa šťastia

unhapy14

bezo to o tom podvedomi je najvacsia kravina a strasne vela ludi o tom pise ako treba mysliet pozitivne no tym si stastie ozaj neprivolas. Ja som si tiez kolkokrat myslela ze s niekym budem rozumeli sme si a pokazilo sa to a bola som zranena ako nikdy. V hlave som v suvislosti s tym vztahom nemala jedinu negativnu myslienku nemyslela som na nic zle iba na pekne a pozitivne a predsa sa vzdy stala nejaka vec ze ten vztah s tym clovekom sa pokazil a zanikol. Takze nepiste tu kraviny ako treba mysliet strasne pozitivne a premotivovane. Cele je to sprostost lebo realita vzdy bude ina ako mysel.

bezo

alkaa ma pravdu podvedomie je najmocnejšia vec,človek sa cíti tak jak rozmyšla a ty ked stále myslíš na smútok,sklamanie z toho že nemaš kamarátov, tak potom to maš aj v podvedomí... ked si budeš hovorit že si štastna taka aka si že maš vela kamarátov, tak budeš v to verit... čiže začni v to veriť :P

to iste aj s liekmi ich najväčšia učinnost nespočíva v tom že si daš nejake super latky kt. ta vyliečia behom dna ale to že v to veriš že sa liečiš,ten kto mysli pozitivne a zdravo sa stravuje určite neni skoro vôbec chorý...

a zaujmy maš jak ja ten jazyk to maš skvele ako si sa ju naučila ? :D z filmov,hier,pesničiek ?

sadgirl55

nejde len oto že nemam priateľa..proste pocitujem niekedy aj veľku prazdnotu stoho že nemam žiadne prave kamaratky ani kamaratov...keby som mala tak to že nemam priateľa by ma netrapilo ani trochu..priznam sa že rada si vypijem, vtedy aspon nato všetko zabudnem a uvoľnim sa