Prečo si chudobní ľudia robia deti??

Príspevok v téme: Prečo si chudobní ľudia robia deti??
noname4568

A teraz nebudem rozlišovať či sú to cigáni alebo bieli... ale proste prečo keď ľudia nemajú dať čo do huby a poriadne kde bývať tak si aj napriek tomu spravia deti??? Čo je to za rozum? Prečo to robia?

Ja pocádzam z dosť chudobnej rodiny... celú základnú/strednú školu som si nikdy nič nemohol dovoliť, nikdy som nebol na výlete, na diskotéke, na chate, nikdy som si nemohol nič kúpiť, ani poriadne oblečenie... šikanovali ma kvôli tomu, celú základnú školu som bol vylúčený z kolektívu a nikdy som sa s nikým nebavil... takže okrem fyzickej ujmy z nedostatku základných vecí som utrpel aj dosť psychickej ujmy z ktorej mám dodnes následky... a na strednej škole to bolo tiež podobné aj keď tam sme boli už v lepšej situácii ale stále som bol sku**ený sociálny prípad, čo si chodil pre sociálne štipendium....

Teraz som na vš a už je lepšie - ale stále je to dosť na hovno aj keď chodím dosť do práce tak si zarobím ale aj tak väčšina ide do domáceho rozpočtu na dlhy a na opravy domu, ktoré si roodičia dovoliť nemôžu keď 1 je chorý ani nemôže mať prácu a druhý robí za malý plat....

Ale chápete to.. proste ja... aby ste ma zle nepochopili, ja mám svojich rodičov rád a spravím pre nich čo sa bude dať, teraz keď chodím do práce tak sa máme o trošku lepšie...

Ale ja proste nechápem prečo si robili deti keď sú na tom tak ako sú. V podstate mám celú mladosť v prdeli, nikdy som nič nezažil, ani frajerku som nikdy nemal lebo ani 3 eura na kávu si nemôžem len tak dovoliť dať. A stále aj keď už je lepšie tak stále máme dni kedy je prázda chladnička.

Mne nezostáva nič iné než si dokončiť školu a dúfať, že si nájdem lepšie platenú prácu aby som sa mohol mať lepšie. Ale nikdy nikdy nikdy by som si nazakladal rodinu ak by moje príjmy a životná situácia boli zlé... Až keď budem zarábať 1200 v čistom, potom si založím rodinu, inak ani náhodou.. Nespravím chybu, ktorí spravili moji rodičia...

A vidím to aj na iných ľuďoch... proste totálni žebráci, ktorí sotva vyžijú zo svojej smiešnej výplaty a majú 2-3 deti... Akože ja to fakt nechápem ako tí ľudia rozmýšľajú !! Tak do riti najprv sa snažím zlepšiť svoju situáciu a až potom si spravm deti nie? A keď všetci len držia huby a krok tak nechc nečakajú že im niekto zvýši platy... keby sa všetci naraz postavili za dôstojné životné podmienky tak sa tu máme lepšie a naše deti by nemuseli takto trpieť.. ale nie, ľudia radšej sklopia hlavy, vzdajú sa a povedia si že mohlo byť aj horšie... a kvôli tejto sprostej mentalite sme tam kde sme...

Aj keď v tomto zasratom Slovensku budem rád keď budem mať 900 v hrubom... ale radšej budem sám a nie si zakladať rodinu, už len kvôli tým deťom... toto by som nikdy nespravil, takýto život, takéto detstvo, takúto mladosť fakt nikomu neprajem a nikdy by som to nespravil svojim vlastným deťom.

Meridian

fafa čo bude mať prísť príde!
Mojou úlohou je prijať všetko z pokorou a minimálne neželať druhým to čo nechcem aby sa stalo mne.Lebo akým metrom meriame takým nám bude nadelené.
Navyše nikoho posudzovať nám neprináleží ,lebo nevieme čím si prešiel!
Zákon je daný a ja som len povedal ako som ho pochopil proste bez rozdielu či tomu ty veríš alebo nie.

fafa

Meridian, ja by som ti to za take dristy vybral. Napisal si, ze dusa si ciastocne vybere sama rodicov, a ciastocne jej je to pridelene. Ok, tak ja ti teda pridelujem telo znasilnenej matky. Stastnu cestu, ty idiot. Sa spamataj co pises.

A hned potom, ako ta vysaju na casti rozrezaneho z matky, tak toto je tvoj dalsi zivot. To ti tiez vyberam ja. Je to karma za tvoje dristy, aby si sa poucil. (verim, ze po tychto dvoch reinkranaciach, ta uz nikdy nenapadne napisat taku blbost).

www.youtube.com

fafa

Meridian - cize dusa si sama vybera rodicov, cize rada si vyberie matku, ktora je prave znasilnena, a potom ide na potrat? Cize prakticky si vybere istu cestu do pekla, kde ju roztrha lekar v tele matky na casti, a vysaju ju ako odpad? To ako fakt? Zaujimave. Cize, ty by si si to vybral? A ak nie ty, kto si to vybere?

Tomas12345

Ovecky :

Najbližšie k pravde ? A to si odkial zobral ? To že po smrti nič nie je je v sucasnosti rovnako pravdepodobné ako to že po smrti niečo je. Inak povedané neexistujú žiadne dôkazy ktoré by potvrdzovali že po smrti nič nie je. A tak ako niektorí tvrdia že existujú argumenty ktoré naznačujú, že po smrti nič nie je, tak tak isto existujú i indície ktoré naznačujú že po smrti niečo je.

Ovecky

Chodte uz do rici s reinkaraciou vy neznabohovia! Vam to dobre kuruje na hlavy. Ze dusicka si vybera. To na com slapete? Uz skor verim v to ze existuje Boh a zivot vecny ako posahane reinkarnacie. Najblizsie pravde je aj tak to, ze ked umriete, nebude uz NIC!!!

Apokryft

Meridian toto osadenstvo nemá na to chápanie!
Oni ešte nepoznajú zákon karmy a reinkarnácie.
Je to presne ako si napísal len ludia to nechápu.

Meridian

Ludia sa rodia počas svojich životov do rôznych podmienok tak aby si mohli prejsť čím majú skúsiť podľa povahy a charakteru .Dokonca duša si sama vyberá rodičov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už od počatia čiže 9.mesiacov pred narodením dušička je v blízkosti svojej budúcej matky.
Asi to niektorých prekvapilo,ale ak sa sťažujeme na svoj osud Sami sme si ho vybrali" tam hore"z časti svojimi činmi z časti pridelené podmienky,ktoré musíme bezpodmienečne prejsť
Ale tam to posudzujeme úplne z iného uhla.......
Dovidenia vážení

nadne

LUDIA NEPISTE TU NAIVNE BAJKY AKO SU CHUDOBNY LUDIA STASTNI AJ ICH DETI ZE IM DAJU LASKU A PODOBNE KLISE UTECHY....

AUTOR TEMY MA UPLNU PRAVDU , CUDOBNI BY NEMALI MAT DETI , SKAZIA IM SVOJOU NEZODPOVEDNOSTOU CELY ZIVOT !!