Čoho v živote najviac lutujete/rada do života

SamAzraneny

Asi toho, že som stratil dôveru voči všetkým ženám. Teraz už nedokážem nadviazať vzťah lebo sú to všetko pre mňa vypočítavé stvorenia.

Marosko-n

Nebuď sebec a počuvaj čo vraví Ježiš v evanieliách. Najdeš tam svojú cestu.
Neveril som ale skúsil som a každému doporučujem. Hovorí - Ja som pravda a život !
Poznal som osobne ľudí čo sa hrali na Boha, všetci skončili zle ! To vravím zo skúseností. Pamätaj vždy a všade daj úctu Bohu, Ježišovi a patrónke Slovenska. Vieš čo je to za veľká mentálna sila, keď sa pol Slovenska cca 3 miliony obracia o pomoc u Márie a Boha ? Ani Diabol nemá nad tým moc !!!!
Preto sme tu ako národ s vlastnou krajinou aj štátom. Môžeme ďakovať našim praotcom, otcom, že sa o to zaslúžili a vymodlili prosbami naše Slovensko.

kafe

nelutujem nic. aj ked mam 41, stale mam cely zivot pred sebou a vdaka chybam viem presnejsie a detailnejsie co sa mi paci, co mi vyhovuje a ktorym smerom sa uberat, ake aktivity rozvijat, co by ma bavilo zazit, s akymi ludmi sa chcem stretavat. vediet nacuvat svojmu vnutru a byt sama sebou, vnimat svoje potreby a tuzby, ktore sa vekom a casom menia.

zivot predsa nemoze byt jedna rovna ciara, to by sme sa z toho zcvokli. nejake vykyvy tam byt musia a tak to ma byt, tak zivot ma vyzerat. snazit sa o rovnovahu, ziadne extremy jednym ani druhym smerom (to dobre, ziaduce, prijemne alebo to zle), lebo to vycerpava, stereotyp ubija (keby nam stale bolo iba dobre a vsetko sa iba darilo podla nasich predstav, preplo by z toho ludom. zmena, napredovanie je ziaduce).

Monami

Ľutujem, že som sa nezapísala do školy života skôr, ale až vo svojich tridsiatich rokoch, a od toho sa odvíjajú ďalšie veci - keby som mala otvorenú myseľ, a chodila po svete s otvorenými očami, vnímala a pozorovala ľudí a situácie, a z každého človeka a situácie si vedela niečo zobrať do svojho života...

GOING

Robte v živote všetko čo chcete. Iba tak sa dokážete prirodzene rozvinúťa a nič neľutovať.
Je to Váš život a ak ho dokážete odtieniť od pre Vás nežiadúcich vpyvov, ktoré by Vás brzdili vo vývoji, bude to fajn.
Najťažšie je náisť skutočnú objektívnu pravdu v tomto preinformovanom svete a to nás brzdí.

Každý máme svoj život, tak nenechajte so sebou manipulovať
lebo ľudia sa zvyknú zaoberať druhými a nie sebou.
Chcú všetkých podľa SEBA/SVOJHO VZORU/OBRAZU
hodnotiť čo je nesprávne lebo KAŹDÝ MÁME SVOJU CESTU !

Veľa šťastia !

A.Ž.
lek. ing., parapsychológ,
psychotronik, hypnoterapeut

Jax

Klasik povedal, ze najviac v zivote lutujeme to, co sme nespravili, nie to, co sme spravili. A ja s tym plne suhlasim. Ked nieco blbe spravis, poucis sa z toho. Ale ked nespravis nic, budes len lutovat. Takze treba menej hovorit nie a urcite byt aktivnejsi a iniciativnejsi.

ooottafvgvah

Rob to, čo chceš, dokým to nikomu neubližuje... nemáš sa za čo hanbiť, aj tak všetci raz skončíme rovnako, nezáleží na ničom, a zároveň na všetkom....

ak chceš niekoho pochváliť, pochváľ ho... ak sa chceš udobriť, porozprávaj sa.. ak sa chceš poďakovať, urob to... buď otvorený, ľudia si ťa budú vážiť

neodsudzuj ostatných na základe vecí, za ktoré nemôžu!!!

chceš si kúpiť tú letenku? urob to hneď ako môžeš... chceš skúsiť hentú brigádu? neváhaj... :)

raz žial budeš na konci, nechceš zatvoriť oči, a stretnúť človeka, ktorým si mohol byť...

smolinkaa22

suhlas so simusaas .. este by som pridala, ze lutujem, ze som nezacala chodit na vysoku skolu skor , teraz som uz mohla koncit a zacat v dobrom obore a s lepsim platom.. vtedy ked som koncila strednu skolu som zial, este nevedela co presne chcem.. ale tak myslim , ze este nieje nic stratene, su na svete 30 tnici co dokoncili aj dve vysky ... takze sa chcem cim skor zacat viac vzdelavat najma v jazykoch, aby som nepremeskala svoju sancu :)

terka34

Decká, ktoré niečo ľutujete a máte 23 rokov tak zdvihnite hlavu a zmeňte to. Ešte máte kopu času to napraviť.
Ja už nie.