Aké ženy/muži vás priťahujú?

Kontr0lor

Mne sa páčia baby ktoré sú chudšej postavy a môžu byť aj vyššie. Nemusí byť nijak extra pekná vlastne nič iné ma ani veľmi nezaujíma :)

in blossom

Vypozorovala som, ze to nie je vo farbe oci/vlasov (ano, preferujem skor tmavsie ako svetlejsie, ale crty tvare sa mi pacia skor severske ako tie tucne juzanske, ze hrube pery, hrube nosy), ale v crtach tvare. Konkretne sa mi paci urcity typ licnych kosti u muzov, urcity druh usmevu a napr. ma uplne "berie" ked ma jamky na licach, ale jamka v brade sa mi nepaci. Ono to je velakrat o tom, ze urobi nejake konkretne gesto a som z toho paf, niekto moze byt naopak katalogovo krasny, ale nic tam pre mna nie je. Napr. sa mi velmi paci tento herec: www.google.sk:

je presne ten typ a ked sa usmeje, tak je k "sezrani". a este sa mi paci aj tento francuzsky herec www.google.sk:, ale ten prvy viac. celkovo ti Francuzi maju take zvlastne kuzlo, ci zeny alebo muzi.

rozhodne sa mi nepacia muzi co maju take dievcenske, babikovske tvare, taki manekyni, co vyzeraju ako zena, to je pre mna uplne asexualne. napr. tento www.google.sk:, je sice pekny, moc pekny, ale ako nejaka socha, vobec nema nic pre mna pritazlive v tej tvari, take trosku az slaboducho tvariace sa chlapatko.

Kikirik

Tmavohnede az cierne vlasy, hnede oci, tmavsi, biele zuby ziadne krive milujem krasny usmev, strnisko, vypracovana postava, vyska 180+, oblecenie bud oblekovy typ alebo sportovec najlepsie oboje

ModraObloha

Zaujímavé aké máte všeci prepracované predstavy.. neviem či vám mám zavidieť alebo nie, ale je fajn že viete čo chcete, ja vzhľadovo nemám nejaké extrémne kritéria.

Viem že bez vzhľadu to proste nejde a musí tam byt aj fyzická príťažlivosť.. Osobne asi skôr menšie a chudé baby tak do 170 asi :D Proste maličké a páčia sa mi keď majú rovné vlasy, v skratke nie kučery. Farba vlasov a očí to mi je jedno nepreferujem :D na ostatnom až tak nezáleží, aspoň vo väčšine prípadov čo sa mi baba páčila tak mali tie vzhľadové vlastnosti čo som písal.. ale potom sa zaujímam o povahu a charakter.. na tom mi zaleží viac.

vaporwave

mne sa pacia zeny v burke a zahaleni muzi s kalasnikom len skoda ze to ma tie nabozenske konotacie .. inak vramci eu pomerov skor typy take flexibilnejsie co nemaju problem sa adaptovat na odlisne social groups nielen co sa tyka odievania ale aj mindset

dukatovabuchta

mne sa vyslovene nepáčia ryšaví a páčia sa mi automechanici, ja neviem čím to je ale asi skoro všetci su tak sexy :-D asi to bude tymi monterkami :-D páči sa mi ked opravuju auto, vyznaju sa...
ked sa vyznám viac ja ako chlap= celé zle...

0vecka

LOreal to sa mi paci :-D

Mne sa pacia prsatky. Naj ked sa vobec nemaluju a nemusia mat kratke vlasy. Ked robia nejaky sport tak je to tiez super. Nejake kilo na viac mi vobec nevadi hlavne ze su riadne narazniky.

Co sa povahy tyka tak nie moc histericka a nejake aspon zaklady logickeho myslenia by tam mohli byt. Nejaka veganka/katolicka je u mna KO kriterium.