Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké ženy/muži vás priťahujú?

ped

Ono keď máte dieťa génia, tak potom už veľa času nezostáva na vzťahy. Rozobrať auto po telefóne dá zabrať - ha, ha. O koliesko viac, či o koliesko menej, lieky sú rovnaké:-)

Ahoj654

Ako nezalezi mi na farbe oci alebo vlasov..pre mna za mna nech ma aj brusko :-D no styl obliekania..ako mne sa paci sportovy styl ale aj v obleku aj v koseliach. Tak vselijak :-D ved nech sa oblecie ako sa najlepsie citi :-) dokonca mi ani tetovania nevadia bud ma alebo nema..ci je chudy alebo pribratejsi na tom mi az tak nezalezi..skor ma zaujme to ako sa sprava v spolocnosti ku mne. A ake ma nazory na rozne veci. Najviac ma pritahuje to ked vie komunikovat na urovni. Pridem si divna ale mna strasne pritahuje to ked sa sprava rozumne. Akoby ma ta inteligencia cloveka pritahovala :-D. Lebo nemam rada nadavky a ani to ked fajci alebo pije..ja skor slusnejsieho.

akytyp

hnedooky brunet, výška 170+-, radšej nižší... postava mužná - 80-90kg ,
presne typovo sa mi páči raper Kali, je taký chutný maco...
aj jeho tvár sa mi páči, ten drsňácky výraz ♥ a tiež taký štýl obliekania ako má on, taký ležérny, športový..

Nepáčia sa mi kravaťáci, chlapi v košeliach, oblekoch štýl "manager"

PrebraliMiHo

Pritahuju ma vysoki muzi s modrymi ocami, pripadne zelenymi ale skorej s tymi modrymi. Hnede vlasy a normalnej postavy- ziadni namakanci iba take male alebo stredne svaly.
Taki ma pritahuju ale osobne by som uz takeho moc pekneho nechcela. Mala som chalana ktory bol az moc pekny fakt som v zivote nevidela tak nadherneho chalana a samozrejme ze nanho letela kazda :) uplne obycajny ale mal neskutocne krasne rysy tvare a tie oči ako obloha. Fuu

RaDka70

Tak mňa priťahujú vysoký, ktorí majú modré oči, vlasy sú mi viac menej ukradnuté len nech mu pasujú ale veľmi si potrpím na črtoch tváre a sympatickosti,, a peknom usmeve