Aké ženy/muži vás priťahujú vzhľadovo?Napríklad (Postavou,očami, vlasmi, štýlom)
Aké ženy/muži vás priťahujú?
som žena takže:
muž
minimálne 175cm
stredne tmavé až tmavé vlasy
žiadne výrazné črty(veľký nos a pod)
a primeraného f****
bez velikánskych svalov
charakter:
milý, príjemný, ústretový, nemal by poháňať(napr. z obchodu)
mal by sa správať primerane svojmu veku
Nemám presne určený výzor, ale páčia sa mi ryšaví chalani s pehami, je to iné a pekné. Inak mi je to prakticky jedno, musia mať výnimočné oči, takže hocaká farba, ale výnimočne vyzerajúca, vysoký chalan určite, sympaťák na tvári, postava som najprv bola na najviac dobre vyzerajúcich, ale časom som to prehodnotila. :D O výzor mi vážne nejde vôbec, ide o vnútro. ;-)
Ale rozhodne chalan s tmavými vlasmi, svetlými prenikavými očami, dobrou postavou, vysoký, mužsky vyzerajúci dokáže veľmi pekne zaujať. ;-)
A nemám rada blonďákov s modrými očami v ružovej. Toto fakt nemusím. :D
Tak pekný deň.
Co sa tyka zien,pacia sa mi modrooke blondinky.Nizsie,utle,ciperne :-)
A muzi sa mi pacia,take tie typy zlych chlapcov. Zarasteny,muzny,svalnate telo, kludne aj tetovanie,skor hnede oci ;-)
nohalo rozumieme, skrátka vypracované do detailu... prepracované do špiku kostí :-)
už nijakí :D:D:D
Ano, vzhlad je dolezity. Ale v prvom rade sa musi clovek zamilovat do duse toho druheho, pretoze vzhlad sa vekom, casom, roznymi udalostami meni. Je doba, kedy mnoho zien sa prezentuje hlavne svojim vzhladom, bud vyzyvavym oblecenim, polonahymi fotkami na internete. S takymi dievcatami nic nechcem mat a mozu mat skvelu postavu. Mna zaujme v prvom rade tvar,prirodzenost, vlasy a prijemny hlas,slusne, ale zenske obliekanie s kombinaciou vierou v Boha, slusnostou, dobrym srdcom, vernostou. Ak date tejto zene najavo,ze ste ochotni za nu zomriet, aby sa mi odovzdala cela a ja ju mohol ochranovat, pomahat, starat sa o nu, byt jej oporou a viest ju.
Priťahujú ma ženy:
- s výškou od 165 do 170 cm
- vek od 15 do 18 rokov
- hnedé vlasy
- hnedé oči
- usmievavá
- inteligentná
vychodniari :-) su taky pigmentovany a temperamentny aj flamenco vedia zahrat :-)
Mne je napríklad jedno ako ten muž vyzerá teda ani nie jedno ale musí ma priťahovať a to čo ma priťahuje na mužoch je inteligencia a humor ale tak mám jedno kriterium, musí byť vyšší ako ja a to je skoro každý muž keďže mám 163cm tak aspoň nech ma okolo 170cm a viac
Nohalo: pre kazdebo je vzhlad dolezite :) a samozrejme aj zena sa obzrie radsej za svalnatym muzom, sexi vyzerajucim, len niekedy nema stastie najst aj povahovo dobreho aj pekneho muza tak sa uskromni :) ja som zena a velmi si potrpim na vzhlad, ak sa mi niekto nepaci nevleziem s nim do postele a nech ma srdce akokolvek dobre.