Aké ženy/muži vás priťahujú?

hurmikaki

nech si hovorí resp. namýšlakto chce, čo chce...
pravda je taká, že na vzhľade záleží, aj ked niekto chce klamať seba alebo druhých že to nie je pravda..
lebo ked sa mi niekto hnusí výzorovo tak s ním do postele nevleziem,..
ono by to asi vyzeralo tak, že OK, môžme spolu chodiť, fungovať v jednej domácnosti, predstierať pár, ale v posteli budeme maximálne hrať karty,..

nohalo

Tu je pekne vidiet ako vacsina zien riesi vzhlad u muzov. Potom sa nezabudnite stazovat,ze muzi vyberaju podla vzhladu.

Bambuska

Vždy som mala slabinu pre hnedovlasých,modrookých šuhajov :D dvoch som našla, jeden je kamoš a druhý môj idol.
Ale na vzhľade nezáleží,hlavme aby bol milý,úprimný,ukecaný,zábavný (no uvedomoval si medze), ochranársky,skromný a najdôležitejšie je to, aby ma MILOVAL. Lebo načo mi bude taký chlap,keď sa nebudeme vzájomne milovať?! ;)

Alkaaa

Mne sa pacia svalnaty muzi s krasnou tvarou a crtami, vacsinou bledsie typy. Strasne som vyberava co je nevyhoda :(,

Ked sa muzom rysuju svaly cez tricko to je na nezaplatenie :)

Aliss

U mna vedu muzi, ktori su pre vacsinu zien "nepekni" :D Typ ala Brad Pitt je pre mna nepredstavitelny do realneho zivota haha. Pacia sa mi zaujimavi muzi typovo, ziadne vseobecne pekne tvaricky :) Vraj mam hrozny vkus, neviem, nemyslim si to :D

miso173

Keď že som vysoký modrooký blond ,tak na priťahujú vyššie brunetky 170 + priemerná postava na farbe oči nezáleží

Mrauka

Mne sa zas taki oblekovi presne pacia, lebo vacsinou sa aj spravaju na urovni, alebo potom muzi v teplakoch, kde je vsetko volne a moze pracovat fantazia ;)

PrebraliMiHo

Akytyp- presne ani mne sa taky "oblekoví" chlapi nepacia. Posobia na mna neskutocne sebavedomo a ze zozrali vsetku mudrost sveta a este aj namyslene.