Depilacia dole

ifka

to zajacik:
ja definfikujem balzamom po holeni nivea for men...a co sa poriadne nepodari oholit, vytrhnem pinzetou...

Zajacik

pre Caute, ktora napisala 21.1.06 o 22:39 hod.
Strojcekom na chlpky??V podpazusi a na nohach je to v pohode.Tiez som to skusala aj tam dole ale hrozne to bolelo a este som si porobila aj drobne ranky.... Mas na to nejaku specialnu metodu????

adulik

ja chodievam raz za 3-4 tyzdne na depilaciu teplym voskom uz cele roky a to mi vyhovuje.Nic nezarasta a vyrastaju chlpky jemnejsie a menej.

caute

Ja sa uz asi pol roka holim strojcekom na vytrhavanie chlpkov. Zo zaciatku to trochu bolelo, ale teraz uz vobec nie. Nic ma neboli, nic ma nesvrbi, rastie to pomaly a chlpky su jemne, ze ich ani necitim, takze vrele odporucam. Holim sa tak vsade, na nohach, aj v podpazusi.

daby

ja som sa tiez tymto sposobom holila a mala som podobne problemy. skus strojcek na vlasy. ja ho pouzivam. neoholi uplne ale na par milimetrov. podla mna to vyzera super a ked to rastie tak to nepicha...za skusku nic nedas

polka

Lebo len deti to majú vždy hladké,a len tí,čo sú na deti nekladú otázky prečo.A ostatní ak majú s tým problém,nie je to až tak zlé!