Chcela by so sa vas nieco opytat. Vyholila som sa tam dole, ale dost rychlo to zas zarasta. Je to velmi neprijemne a pichlave... Poradte mi prosim, aku techniku by som mala zvolit aby som bola spokojna a aj moj priatel :) Dakujem za vsetky seriozne odpovede.
Depilacia dole
poznate niekoho kto si to dal odstranit laserom ? boli to ? mne sa to stale zapaluje a rastie rastie :(
Tiež odporúčam detské myslo.
ja sa holim pomocou detskeho mydla, nela batole a nemam ziadny problem. zaroven ma to dezivfikuje a je jemne ku mojej pokozke.ja penu na holenie nepozivam lebo ma to velmi drazdi. ak mozem poradit vyskusajte detske mydlo, mne vyhovuje. neboj mama ti to dovoli, ona sa len o teba boji to je vsetko.
Lebo to chcela príroda,
lebo to naozajstní chlapi majú radi,
lebo je to úplne prirodzené na prirodzení :-)
dokelu preco to tam stale znova a znova rastie?
ifka a cim vydezinfikovat?
no ja si neviem predstavit, ze by som sa mala holit kazdy den, lebo mne ked chlpky po 2-3 dnoch vyrastaju, tak ma to holenie boli aj na nohach a prave vtedy mi to scervenie a zapali sa...inak proti zapaleniu a zarastaniu je dobre oholene miesto vydezinfikovat a potom pouzit detsky puder...
co mam mame poveda aby dovolila oholit sa dole ona mi totis to nedovoli yevraj som este mlada a ze ja si to nemusim holit ale ja si holim tajne ale chcem to mam epovedat ako je to mam dat najavo aby mi dovolila
z toho ojezenia:)