Mam velky nos, a preto trpim

Príspevok v téme: Mam velky nos, a preto trpim
19rocna

Velky nos mame v rodine. Obaja rodicia aj stari rodicia, brat a ja až na sestru. Vyzera to hrozne a je velky asi od mojich 15. Je mi neprijemne led sa na mna niekto diva zboku, nervozniem a je mi z toho nanic. Vzdy sa snazim aby ma ten clovek zboku nevidel ale ked napr soferujem a kamoš sedí vedla mna tak to proste nejde a vtedy mi je najhorsie a pyta sa ma preco mam taku divnu naladu. Poradte mi ako sa s tym zmierit alebo tak. Ani sa kvoli tomu nefotim lebo je aj krivy. Cca taky ako ma Banašova alebo mala. Na operaciu este nemam peniaze a jednak sa bojim ze po nej bude vyzerat horsie. Ale asi to skusim lebo som zufala. Kde by to najlepsie spravili a cca aka cena ?
Mate tu podobny pripad ako ja a zijete s tym v pohode ? :(

Biela Kobra

Ahoj, vďaka, že si dala fotku. Musím povedať, že vzhľadom na tvoje lamentácie som čakala nejakú kľučku na kostole, ale do "obrieho nosa", ako ho opisuješ, má tvoj nos poriadne ďaleko. Je rovný, pravidelný a vôbec nie extra nadpriemerný. Naopak. Keďže máš aj výraznejšiu bradu, s nosom tvoja tvár pôsobí harmonicky. S noštekom ako gombička by si vyzerala smiešne.

Jediný tvoj problém je v tom, že ty si sa rozhodla, že máš veľký nos. Z vonkajšieho pohľadu je úplne v pohode. Tvoj nos určite nie je príčinou toho, že si dosiaľ nemala priateľa. Aj oveľa škaredšie ich majú na každý prst desať. Staraj sa o postavu, aby bola tiež súmerná, usmievaj sa, buď veselá, snaž sa vystupovať nenútene a sebavedomo, a uvidíš, že aj na teba sa prilepí. Alebo popracuj na tom kamarátovi. Držím palec.

Brigita232

POHODOVABABA neviem kolko stoji liposukcia, ale operacia celej casti nosa makkych tkaniv aj tvrdej casti nosa okolo 1000 eur, len makka cast okolo 500 eur. Zalezi od kliniky, Nikde robia silikonove imlantaty za 1500 a mam kamosku co ich ma za 3 tisic tu na SVK... Kazdipadne autorke prajem, nech si vyberie spravne ak pojde, dufam, ze najde odvahu a poriesi si tento problem.

Olivero

19rocna - napis mi email a posli foto nosa :-) Myslim si, ze si mame co povedat - som po nedavnej operacii a stoji to zato ;-)

naivkasprosta

Sice nie som velmi zastancom zbytocneho chodenia na plastiky, liposukcie, a podobne, ale som radsej za taky ten zdravsi zivotny styl a namiesto liposukcií radsej sport a pohyb... ale zase ked je niekto velmi, ale fakt velmi nespokojny so sebou, plus zaziva kadejake sikanovanie a kto vie, co vsetko este, vysmech, kade chodi - pre telesnu vadu, ktora sa cvicenim a sportom a zdravym zivotnym stylom, ale ani make upom a vypchatou podprsenkou a vhodnym oblecenim upravit neda a ublizuje mu to na sebavedomie, tak treba porozmyslat aj nad tou operaciou a vyzera to, ze by to malo byt v tomto pripade spravne riesenie. Keby uz to malo byt take zle, ze by sa clovek uchylil k braniu antidepresiv kvole telesnej vade a este ze by sa uchylil aj k pomyslaniu na samovrazdu a take myslienky, tak potom naozaj je lepsie radsej jednou plastikou to vyriesit.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

pohodovababa

1000 eur stoji liposukcia a nie operacia nosa. Tam sa da vmestit do 450-500 eur. Z operacie strach mat nemusis este si aj povies ze coho si sa bala. Takato operacia je na cely zivot urcite to stoji zato aby clovek bol zo sebou spokojny,.

fantomka

Nie si prva ani posledna, ktora ma vacsi nos, treba sa nad to povzniest, ved pozri taka Polivkova, ta ma tiez aky nos a pritom je to velmi sympticka a charizmaticka zena :)