Mam velky nos, a preto trpim

Príspevok v téme: Mam velky nos, a preto trpim
19rocna

Velky nos mame v rodine. Obaja rodicia aj stari rodicia, brat a ja až na sestru. Vyzera to hrozne a je velky asi od mojich 15. Je mi neprijemne led sa na mna niekto diva zboku, nervozniem a je mi z toho nanic. Vzdy sa snazim aby ma ten clovek zboku nevidel ale ked napr soferujem a kamoš sedí vedla mna tak to proste nejde a vtedy mi je najhorsie a pyta sa ma preco mam taku divnu naladu. Poradte mi ako sa s tym zmierit alebo tak. Ani sa kvoli tomu nefotim lebo je aj krivy. Cca taky ako ma Banašova alebo mala. Na operaciu este nemam peniaze a jednak sa bojim ze po nej bude vyzerat horsie. Ale asi to skusim lebo som zufala. Kde by to najlepsie spravili a cca aka cena ?
Mate tu podobny pripad ako ja a zijete s tym v pohode ? :(

Swift

Ja osobne si teda vôbec nevšímam, aký veľký má kto nos, to by ho musel mať neviem ako veľký. Nos je len malá časť tváre a keď tak záleží hlavne na celkovom výzore. A keď je aj trochu krivý, tak sa vôbec nič nedeje, nikto nie je dokonalý a Banášová ho tiež nemá taký zlý a najmä nikto normálny jej nos nerieši, to skôr ona si z neho urobí srandu myslím. :) Isto ho ani ty nemáš taký, predpokladám, že ani tvoje okolie ti o ňom nič nehovorí, len tebe sa zdá veľký, neber to ako jedinú vec, na ktorej by pri tvojom vzhľade záležalo, lebo to jediná vec vôbec nie je. A keď budeš neskôr veľmi chcieť, tak sa dá upraviť. Toho by som sa nebál, že by to potom bolo ešte horšie, veď tí plastickí chirurgovia majú určite kopec praxe a skúseností. Ale ako vravím, nemala by si ten nos v prvom rade vnímať tak, ako ho teraz vnímaš.

macik559

nie si jediná neboj sa :) nepísala si koľko mas rokov
som úplne prípad ako cez kopirak, od 15 snívam len o tom že budem mat 18 a pôjdem hneď na operáciu, v 18tich som na to nemala, tak že do 21 si nasetrim, v 21 som síce mala našetrené ale nenabrala som odvahu lebo som sa bala ako to dopadne, predslen je to na tvári, stále ma to láka ale čím som staršia tým mám pred operáciami väčší rešpekt
vždy to budeš mat niekde v pozadi a cítiť sa nepríjemne, ale po čase sa tento problém stane menej dôležitým ako si myslíš že v skutočnosti je, vnímaš to tak iba ty :) a z profilu sa ja fotiť tiež odmietam