Mam velky nos, a preto trpim

Príspevok v téme: Mam velky nos, a preto trpim
19rocna

Velky nos mame v rodine. Obaja rodicia aj stari rodicia, brat a ja až na sestru. Vyzera to hrozne a je velky asi od mojich 15. Je mi neprijemne led sa na mna niekto diva zboku, nervozniem a je mi z toho nanic. Vzdy sa snazim aby ma ten clovek zboku nevidel ale ked napr soferujem a kamoš sedí vedla mna tak to proste nejde a vtedy mi je najhorsie a pyta sa ma preco mam taku divnu naladu. Poradte mi ako sa s tym zmierit alebo tak. Ani sa kvoli tomu nefotim lebo je aj krivy. Cca taky ako ma Banašova alebo mala. Na operaciu este nemam peniaze a jednak sa bojim ze po nej bude vyzerat horsie. Ale asi to skusim lebo som zufala. Kde by to najlepsie spravili a cca aka cena ?
Mate tu podobny pripad ako ja a zijete s tym v pohode ? :(

19rocna

Tajana 111 ani ja som nemala priatela a mam len jedneho kamarata. Verim ze kvoli tomu ze mame obrí nos nikoho nemame. Chod aj ty na operaciu. Horsie to isto nebude

19rocna

Obdivujem ze niektori sa s tym dokazete zmierit. Ja ho mam fakt dlhý. Este nikdy som taky na nikom nevidela. Kamarat mi poslal fotku ako ma fotil pri soferovani. Uz nemam chut ist s nim ani von lebo ked sa na mna pozre tak sa mu isto chce vracat :/

Takze 1000eur operacia? Viete mi aj konkretnu kliniku odporucit? Skorej by som uvitala asi v Česku

lepsie

Ahoj ja mam tiez vacsi nos a dokonca krivy ale nie taky velky ako ma Banasova.A som na svoj nos hrda a vobec sa zan nehanbim.Ked som mala 20 rokov uz som mala zarobenych 700 eur a s kufrom som dosla do nemocnice na plasticku operaciu.Nastastie mi zistili anemiu tak ma nemohli operovat.A som za to vdacna.Niekedy mam pocit ze sa muzom pacim taka aka som.Som to ja a je to moja osobnost.

Olivero

Je velky ci siroky, dokriva ci pridlhy? (nieco mi to pripomina, ale podme naspat k teme :-D)

Mno, akoze seriozne sa to oplati :-). Teda ak mate neake tie peniazky bokom - az tak drahe to nie je a,,, a jedna sa o investiciu do Vas a Vasho tela. Urcite budete vyzerat, citit sa lepsie a jednoznacne je lepsie mat o komplex menej ;-)

Stoji to zato 100%

janulik033

19 rocna v dnesnej dobe po operacii nosa urcite horsie vyzerat nebudes len lepsie. Dnes si mozes na sebe vylepsit cokolvek :) Len na Slovensku je to este stale take tabu tato tema plastickych operacii. Si mladucka ked pojdes do prace nasetris si na operaciu. Lekari dnes vedia spravit doslova zazraky. Ja som si dala zmensit prsia lebo som na nich nikdy nedokazala schudnut a mala som ich hrozne... Ten pocit ze vyriesis nieco co ta roky trapilo je uzasny .

Brigita232

ked ta to takto velmi trapi, chod na operaciu, precitaj si tu diskusie, vyber lekara, lebo sa budes uzierat cely zivot a to ta bude stat kopec zdravia. Nedaj sa zastavit nikym a najdi si cloveka, co ta v tom podpori, inak budes cely zivot sebou nespokojna. Pocitaj so sumou 1000 eur, niekde sa da aj na splatky. Ak sa vo vynimocnom pripade operacia nepodari podla predstav, nezufaj, vzdy sa da urobit druha a nezabudi, ze na diskusiach pisu hlavne ludia, ktori su po operacii nespokojni, ti spokojni nechodia vacsinou na diskusie ale uzivaju si.

Swift

@Tajana 111 to vážne nechápem, že keď na tebe kamošky to všetko obdivujú a vypadáš, že máš aj dobrú povahu, prečo by si sa nemala páčiť mužom. Keď je to kvôli nosu, tak ich nechaj tak a časom spoznáš niekoho lepšieho, pre koho budeš dokonalá taká, aká si. Nos naozaj vôbec nie je všetko.

Tajana 111

Chápem ťa,viem čo prežívaš,kvoli svojmu porantanemu nosu,s prepáčením, som si užila svoje.ľudia v mojom okolí mi doslava kvoli tomu nedali ani dýchať.Ale ako vidím, tu na fore sa najdu ľudia ktorým to nevadí a až tak si to nevšímaju,žiaľ ja som na takých empatických a tolerantných ľudí v živote nemala štastie.Na plastike nosa som bola v 19rokoch,ale žiadna zmena k lepšiemu,ešte sa mi zda širší ako predtým,pretože u mňa nebol problém z profilu ale spredu,guľatá špička a širšie nozdry.A druhýkrát som už nešla,lebo som sa bála či to nebude ešte horšie.Mám 23 rokov a ešte som nemala priateľa,a to darmo kamošky na mne obdivuju pekne oči,riasy,zuby,usta,vlasy,peknu štíhlu vysoku postavu,čo z toho keď sa nepáčim mužom a ten nos dokáže zakryť to pekne čo je na človeku.Ale ty máš šancu na pekny vydareny nos,pokiaľ je uzky,štíhly a podobny ako Adelin,tak to sa dá pekne spraviť,videla som fotky takýchto typov nosov pred operáciou a po operácii a vysledok bol užasny.Pokiaľ ti to pomože a budeš šťastna tak to skus,držím ti palce.

rasto212

Mne zas odstavaju usi, ale ne moc a strasne sa bojim operacie a este k tomu mam aj strojcek na zuboch :) takze double problem a necitim sa divne, mam v pici :)