Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojím sa toho,že budem sama

Príspevok v téme: Bojím sa toho,že budem sama
simoneska

Ahojte :)) Mám 19 rokov a prepadla ma taká divná myšlienka, že čo ked si už nikoho nenájdem :/ Ja viem som primladá na to, aby som na niečo také vôbec myslela, ale moja situácia s chlapcami je taká, že vlastne som pekná,milá,zlatá(takto to povedia), ale vzťah po mne nechcú. Je to vzdy to isté,že chodíme von,trávime spolu čas,bozky a pod. , no vždy to skončí z ničoho nič. Stalo sa mi to už vo veľa takýchto prípadoch a nerozumiem prečo práve ja mám takéto „šťastie“.Mrzí ma to,že sa so mnou zahrávajú a ja im to dovolím,ale vždy čakám že to bude konečne niečo viac. Mali ste to takto aj vy?

Apokryft

Pre Vestica Ľubomíra.Môžeš tu odcitovať celý archymedov zákon a aj tak sa nájdu ľudia čo poradia že aby ponorila teleso do kvapaliny a myslia si ze vynašli ameriku a druhá skupina dá príspevok ze teleso do kvapaliny sa neponára....

slecinka1

nepište jej tu somariny nikde nieje napisane že si najde toho praveho tak už sa konečne spamätajte ludia ake žvasty tu pišete..to nepišem v zlom...načo ti partnera ked dnes su same svinstva vo vzťahu?to si nevieš najsť nejaky koniček ktorý ťa bude naplnať?alebo ked ti tak chyba tak si najdi niekoho finančne zabezpečeneho a maš to v suchu

Kontrol0r

Všetko bude, potenciál máš veľký, rob čo ťa baví a napĺňa, spoznávaj ľudí a uvidíš, že to príde.

vestica lubomira - toto nie je miesto na reklamy, dievča nepotrebuje zmeny podvedomia, je v poriadku len ešte nenašla nikoho pravého to príde ......................

Ezau

Láska príde vtedy keď ju najmenej čakáš.Znie to poeticky ,ale keď mas 19 a pri sebe nebodaj životnú lásku _ si v riti.Nemozes sa vzdelavat pracovat na sebe nic .Laska ta zaväzuje a obmådzuje.Keď ju stretneš trochu neskor môžeš ponúknuť viac a mas aj lepši odhad na ludí atď.20 rocny clovek je nikím a ničím.Toto nieje podceňovanie toto je konštatovanie z pohľadu zrelšieho človeka.Môžeš mat letmé lasky ale vázny vztah ta zavazuje a obmedzuje.naozaj

mirinho

su to len asi nespravny chlapci. mozes byt rada, ze ked to nema byt ten pravy, tak z toho nic nie je. len vyckaj casu, on jednoznacne pride!

JEyr

Mas pravdu este mas cas urcite si najdes normalneho chalana. Podla mna su to skusenosti musis vediet odhadnut kto aky je a co od teba skutocne chce. Mozno si az moc mila a dobra a myslia si ze sa stebou mozu zahravat. Nedovol im to. Hlavne musis vediet kto si a co od vztahu ocakavas.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Anonym_93436

Samota je dobrá avšak neskôr prerastie do osamelosti a ta vie človeka hodne zničiť. Nezáleží na tom ako moc psychicky silný je .. skôr či neskôr ho dostane tak či tak.

presneee

Presne tak. Samoty sa netreba báť, vôbec nie je zlá. Napríklad ja mám samotu veľmi rada. Áno, je to tým, že som samotárka (extrémna, až sa izolujem od ľudí), čiže mám takú povahu, ale je to aj tým, že ľudia sú... Ako to povedať... svine.
Radšej budem žiť úplne sama, než s falošnými ľuďmi.
Chcela by som žiť niekde v prírode, v opustenom dome, chatke alebo v karavane, ďaleko od ľudí a vychutávať si to ticho, pokoj, zvuky prírody. Len ja a nikto iný.