Ahojte :)) Mám 19 rokov a prepadla ma taká divná myšlienka, že čo ked si už nikoho nenájdem :/ Ja viem som primladá na to, aby som na niečo také vôbec myslela, ale moja situácia s chlapcami je taká, že vlastne som pekná,milá,zlatá(takto to povedia), ale vzťah po mne nechcú. Je to vzdy to isté,že chodíme von,trávime spolu čas,bozky a pod. , no vždy to skončí z ničoho nič. Stalo sa mi to už vo veľa takýchto prípadoch a nerozumiem prečo práve ja mám takéto „šťastie“.Mrzí ma to,že sa so mnou zahrávajú a ja im to dovolím,ale vždy čakám že to bude konečne niečo viac. Mali ste to takto aj vy?
Bojím sa toho,že budem sama
@Swift budem dúfať že čoskoro sa aj na teba usmeje šťastie:) ale v takom tom zmysle že to nebude len o namotavaní
@Susansan vieš ono to ja si ich ani nehľadám a prídu oni,práve taki ti fešáci čo najprv chcú vzťah a potom zdupkajú. Som zástanca toho že ťa človek musí fyzicky priťahovať ale žeby som si hľadala najväčších playboyov to vôbec nie :)
@Lock17 som z KE :-)
A ďakujem aj vam ostatným za odpovede:)
Mas este cas najst toho praveho. Hlavne sa ho nesnaz zaujat nejakymi trapnymi cudzimi slovickami a posobit prilis "cool", akoze si 3 kroky pred nim. To zvykne posobit dost trapne.
To záleží aj od toho po kom ideš ty. Ak si ozaj pekná a ideš aj po tých pekných chlapcoch čo sú veľkí swagery tak to sa nemáš čo čudovať, väčšina sa chce len pobaviť a ide im len o sex. No ak mas taký problém aj pri normálnych chalanoch tak možno.. možno len ten spravny ešte len pride, a potom bude všetko ako ma byt :) určite nie je s tebou nič vadné :D ja mám tiež tento problém, tiež mám 19 a tiež mám pocit že som odsúdená byt sama lebo mne sa páči niekto raz za rok :D :D ale sme mladé. A byt single ma tiež svoje čaro :)
pripajam sa do klubu. Som sam ako prst :) posledne bozky som obdrzal asi ked som mal 17 rokov. Teraz mam 24 a uz ani nwm ako bozky chutia a aky to je pocit. Ale co narobim uz som sam 7 rokov, tak to vydrzim uz hadam nastalo :)
Musíš len natrafiť na správneho chlapa takže maj trpezlivosť. To je normálne , takú myšlienku má veľmi veľa ľudí a aj ja sám s ňou bojujem. Ako sama vravíš , času máš dosť takže zatiaľ pracuj na sebe a venuj sa svojím záujmom. Prajem hodne šťastia aby si hlavne natrafila na niekoho dobrého.
Mladi chalani sa vacsinou nechcu velmi viazat. Bud hladas alebo pritahujes nespravnych.
@simoneska - vôbec žiadne. Aj keď sa mi viacero dievčat veľmi páčilo, aj som sa im s tým priznal, nikdy z toho nič nebolo, buď bola zadaná alebo ešte nechcela žiadny vzťah, alebo nechcela zrovna mňa, len mi to tak priamo nepovedala, neviem, no to je jedno. Študujem na technickej VŠ, takže je tu viac chalanov ako báb, najmä v mojom odbore, takže tu sa tiež len ťažko niekto nájde, do barov nechodím, na zoznamkách sa s 90 % ľuďmi neoplatí ani len baviť, takže tam chodiť je skôr strata času a proste celkovo mám úplne smolu, že aj keď si s niektorou babou veľmi rozumiem a aj viem, že je nezadaná, tak si už aj tak myslím, že ona by viac ako kamarátstvo nechcela. Takže asi tak. :)
Ahoj simoneska,odkial si ? Mam tiez podobny problem,mozme si o tom popisat a porozpravat sa :)
@Swift naozaj žiadne? Ani si sa len nestretával s dievčatami? No kedykoľvek....ako sa to vezme...proste nemám šťastie a mrzí ma to
Ja mám 20 a som na tom rovnako, resp. ešte horšie - zatiaľ ani žiadne bozky. A občas mám rovnaké myšlienky, ešte k tomu rozmýšľam, že čím som si zaslúžil byť v takejto situácii, ale snažím sa to brať tak, že som ešte mladý a aspoň sa venujem viac škole a svojim záujmom. Ty máš aspoň tú výhodu, že si dievča a kedykoľvek o teba prejaví záujem nejaký chalan, len si doteraz nemala šťastie na niekoho normálneho.