Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojím sa toho,že budem sama

Príspevok v téme: Bojím sa toho,že budem sama
simoneska

Ahojte :)) Mám 19 rokov a prepadla ma taká divná myšlienka, že čo ked si už nikoho nenájdem :/ Ja viem som primladá na to, aby som na niečo také vôbec myslela, ale moja situácia s chlapcami je taká, že vlastne som pekná,milá,zlatá(takto to povedia), ale vzťah po mne nechcú. Je to vzdy to isté,že chodíme von,trávime spolu čas,bozky a pod. , no vždy to skončí z ničoho nič. Stalo sa mi to už vo veľa takýchto prípadoch a nerozumiem prečo práve ja mám takéto „šťastie“.Mrzí ma to,že sa so mnou zahrávajú a ja im to dovolím,ale vždy čakám že to bude konečne niečo viac. Mali ste to takto aj vy?

simoneska

Jasne ja som si plne vedomá že na to aby som v 19tich premýšľala o tom že skončím sama je dosť absurdné lebo mám ešte celý život pred sebou a veľa veci sa môže stať. Len fakt proste veľa chlapcov takých bolo čo som písala...a vždy keď sa takto cítim tak stretnem jednu známu ktorá má 33 a je sama ako palec a potom má chytajú take stavy :DD
Budem dúfať že všetko príde keď to budem najmenej čakať :-)

Lalali

Ja som dlho nechcela chalana , myslim od 17 tich , tesila som sa z kamaratky , ze sme slobodne, uzivame si.A tolko chalanov po mne islo.Tie co sa dali dokopy ako 18rocne teraz su rozvedene s detmi.Alebo som zazila , ze sa dusili vo vztahu lebo si chceli uzivat a nemohli.Priznam sa ale , casom uz kazdy niekoho mal a tak som chcela aj ja.Tak som sa dala dokopy s chalanom.Teraz sme sa po rokoch rozisli, mam s toho bolest, ze mam 30 a som sama.A ze uz to nieje take lahke niekoho hladat.Vsetkych uz porovnavam s byvalim.Je to des.Radsej ti radim uzivaj si , nechci nikoho a oni ta budu chciet.A ked pride cas budes rozumnejsia a budes vediet s kym chces byt.

ped

Najhoršie je to, keď sa človek stane nesmrteľným a potom ako? Tak ja mám ratovať neskúsenú pani vodičku, že nijakú chybu nespravila, hoci môj bike je na šrot? Ja to dokážem, ale je mi do plaču. Babkin vankúš, moje oči:-( Mamin vankúš, babkin nosík?!

ped

Aj ja by som si želal, aby som nemal šťastie na ženy, ani na chlapov, poviem to rovno, aby som mal sv. pokoj. Koniec koncov je tu ešte radiátor, rybky v akváriu a takisto aj parapetná doska, na ktorú môžete vyliezť v stave opilosti (nechtiac) a môžete z nej spadnúť a čakať čo sa stane a zase nič???

NeznamyTHM1986

Ja to mám asi najhoršie... Mám 31 nikdy som nikoho nemal - jedine čo sa mi podarilo nájsť tak to bola jedna "pseudofriendzona" (friendzona - (to jest skutočný aspon kamarátksy vzťah) by svojím spôsobom nemusela byť zlá - no u mna to bolo tak, že jedna osoba si až priliš zvykla na moju ochotu)...

A vlastne neviem, či to je realne nejak zmeniť - kedže mam určité zdravotné problémy, kvôli ktorým som pre zamestnávateľov totalne nezaujímavý produkt (fungujem len na čiastočnom dôchodku a nejakých internetových brigadach - príjem dokopy by na samostatný život nestačil)

vaznenechapem

netrapsa - Ahoj, ja milujem motorky. Chcem sa spýtať. Už máš na motorku normálne vodičák ?
Akú máš motorku ?

netrapsa

no takto...ja mam 18 a som natom podobne ...poradim ti že zvykni si nato..ja som sa stym zmierila že budem sama navzdy(tiež som tu kedysi založila podobne forum) ale nevadi..ja mam aspon super hobby..motorku...kup si ju aj ty a hned ta prejdu tie myslienky rovnako ako mna..ver mi vlastna skusenosť...je zbytočne sa nervovať kvoli chlapom..naozaj si najdi nejaky super konicek..a nepočuvaj dristy typu že ten pravy pride a podobne sprostosti..ono moze ale vobec to nemusi tak byť...ja už som prestala chodit von uplne s chalanmi....zbytočna strata času....

vaznenechapem

Preboha, máš len 19 rokov a ty riešiš takéto blbosti. Ja budem mať o týždeň 20, ale z myšlienky, že zostanem navždy sama, ma ani trochu neprepadne strach. Vôbec. Prečo ? Vzťah považujem za nepotrebnú vec (pre mňa). Sloboda je úžasná.
Viem, že nie je každý, ako ja, že považujem lásku za blbosť, ale si ešte mladá, aby si takej veci bála.

Mimochodom, nikdy som sa nikomu nepáčila, nikdy som s nikým nechodila. Nikdy som sa nebozkávala, sex už vôbec nie. A vôbec mi to nechýba.