Ahojte :)) Mám 19 rokov a prepadla ma taká divná myšlienka, že čo ked si už nikoho nenájdem :/ Ja viem som primladá na to, aby som na niečo také vôbec myslela, ale moja situácia s chlapcami je taká, že vlastne som pekná,milá,zlatá(takto to povedia), ale vzťah po mne nechcú. Je to vzdy to isté,že chodíme von,trávime spolu čas,bozky a pod. , no vždy to skončí z ničoho nič. Stalo sa mi to už vo veľa takýchto prípadoch a nerozumiem prečo práve ja mám takéto „šťastie“.Mrzí ma to,že sa so mnou zahrávajú a ja im to dovolím,ale vždy čakám že to bude konečne niečo viac. Mali ste to takto aj vy?
Bojím sa toho,že budem sama
Samoty sa vobec netreba bat. Samota je v porovnani so zitim s falosnym a zlym clovekom, ktory si ta nevazi, ma ta za hovno a len ti ublizuje, NAJVÄCSIE DOBRO A NAJVÄCSIE STASTIE, AKE TA MOZE POSTRETNUT.
Monsteros, v Izraeli ? Ty si kvalitne mimo :D
niekto_123 Hľadaj ženy po 30 alebo s dieťaťom
Ty si ešte mladá, máš 19 a ešte v pohode môžeš nájsť chlapca aj v 21, 22 ...pozri, ja mám 25, som chalan a už 6 rokov túžim po babe a stále som takú tu pre mňa pravú nenašiel a to som dosť pracovitý, šikovný a viem sa aj postarať o veľa vecí a aj o babu, takže ja tomu nechápem ako je možné, že stále som si ja taký chalan s dobrým srdcom nenašiel babu :( ...babu by som ľúbil, nie som chladný, ale nemám koho ľúbiť, stále sa nič nepohýna a neviem čo sa to deje, že mi to život dáva takto zlízať a čakať toľko.. :(
oprava
nie generatívne ale degeneratívne choroby,
ináč slečna, môžeš dýchať? môžeš chodiť sama? môžeš jesť sama? môžeš ísť sama na záchod močiť-kakať? môžeš vidieť vtáky, slnko, stromy, ľudí, farby, kvety? môžeš počuť zvyky dažďa, vetra, búrky, vtákov..? môžeš cítiť vône kvetov, jedla, ale aj smrady samozrejme :-)
Môžeš? Tak vidíš a berieš to ako samozrejmosť čo patrí k životu ale koľko ľudí toto nemôžu. Koľko ľudí by dalo aj život bez partnera len aby mohli toto mať.
Váž si čo máš a nerieš čo nemáš, lebo chyba ľudí je tá, že to čo majú si akosi prestavajú ceniť a stále chcú to čo nemajú a to ich robi duchovne slepými nevážiť si to čo mám lebo ľahko to môžem stratiť z hodiny, čo z hodiny, z minúty na minútu...
Ináč, nechápem čo tu robíte z tých vzťahoch takú vedu..
všetlých by som vás poslal do ústavov kde sú postihnuté deti a ľudia, do onkologických ústavov a oddelení nemocníc kde sa liečia chorí ľudia na nevyliečiteľné choroby ako parkinsonizmus, skleroza mulstiplex, a iné geneneratívne a nevyliečiteľné choroby lebo človek sa má dobre tak si vymýšla z nudy iné starosti a kvázi veľkéééé problémy ako napríklad tu v tejto téme slečna.
Hej, " som zdravá, mladá, nič mi nechýba, mám kde bývať, čo jesť, mám si čo obliecť... ale vida... ja nemám frajera lebo s posledným som sa rozišla a čo teraz preboha? "
"čo teraz so mnou bude?"
.... toto su fakt problémy... také pič*viny ani na um neprídu niekdy tam afganistane, izraely, a v iných štátoch kde nemajú čo do úst, nevedia či sa dožijú rána, deti nemôžu spať od strachu, rodičov mnohé z nich majú mrtvé, nevedia čo je to škola, desiata, teplá mäkká posteľ...
Toto sú ľudia starosti a toto čo tu riešite riešia rozmaznaní osprostelí médiami ľudia ktoré asi vedia prd o tom čo je vážný životný problém.
Ale však keď sa mám relatívne dobre prečo nebudem riešiť pič*vinky že?
Simona
v 19 sa báť že zostaneš navždy sama?
ako soráč ale nej*bká tu tak trochu niekomu?
Suhlasim s Palo9 má pravdu, kedy keď nie teraz? Mas krasny vek, si mlada, dospelá, plna zivota, ... Zase nemusis to teraz nejak velmi tlacit a silou mocou si niekoho hladat no na druhej strane si ani velmi nevyberaj! lebo to je aj podla mojho nazoru tvoj problem. Nehladaj nieco dokonale lebo nic take neexistuje. Viem co hovorim aj ja som si vyberala, do toho som zacala klamat v sprostych veciach a tak som sa domotala ze aj toho, koho som mala fakt ze rada som stratila len kvoli tomu, ze som tomu vztahu neverila a hladala som stale nieco lepsie.
V dvadsiatke chces najst chlapa.
V styridsiatke sa ho uz chces zbavit.
No tak ho nenajde. Lepsie samej, ako zivot s debilom.
No až toľko času zas autorka k dispozícií nemá. Teraz je ešte vo veku, kedy by mal byť záujem zo strany opačného (prípadne aj rovnakého) pohlavia najväčší, pretože práve v tomto veku vrcholí jej fyzická krása/príťažlivosť. Kedy bude mať vyššiu šancu na nájdenie si partnera ak nie teraz, v mladom veku ? Nebude problém skôr v tom, že je autorka príliš vyberavá ?