Keď mi niekto v škole povie (učitelia) že som ako "zaspatá" tak ma ide roztrhnúť. Neviem, čo robiť. Nemôžem za to, že sa stále cítim v škole neuvoľnená, som aj taká tichšia a najradšej by som bola doma. Mám pocit, že som introvert. Ale ako vidím, veľa ľuďom to prekáža a majú za potrebu strpčovať životy...
Hovoria mi, že som "zaspatá"
Cliattsi- ja s tebou suhlasim, dobry napad..viem ze to takto nemoze byt navzdy, len musime bojovat
Minkaa - Na diskotéky ani nápad. Neviem, či má zakladateľka taký istý názor, ako ja, ale na diskotéku by ma nikto nedotiahol. Je to pre mňa nuda. Radšej zostanem doma a budem si čítať.
Ani raz som na žiadnej diskotéke nebola a dúfam, že nikdy nepôjdem. Nie je to vec pre mňa. Celkovo, pre introvertov.
Tak si introvert nič stým nespraviš veľa ľudí je takých ako ty :) ľudia ťa budú brať tichšiu utiahnutejšiu lebo sa tak prezentuješ títo ľudia sa stávajú aj obetami šikany a keď to chceš zmeniť tak sa zacnni viac baviť s ľuďmi usmievať sa chodiť na diskotéky a spoločne udalosti
Tak si introvert nič stým nespraviš veľa ľudí je takých ako ty :) ľudia ťa budú brať tichšiu utiahnutejšiu lebo sa tak prezentuješ títo ľudia sa stávajú aj obetami šikany a keď to chceš zmeniť tak sa zacnni viac baviť s ľuďmi usmievať sa chodiť na diskotéky a spoločne udalosti
Ste introvertky, budete to tak mat stale, nie kazdy je rad stale v spolocnosti, hluku, stredobodom pozornosti atd.... a ucitelky si nevsimajte, jednoducho sa to snazte ignorovat a neberte si to tak k srdcu, lebo v zivote vam povedia ludia este horsie veci a ked to budete brat tak vazne, tak zachvilu sa nebudete chciet ani s ludmi rozpravat...
Baby tak nie ste sami, bohuzial tym trpim aj ja :/ nechcem byt taka, ale neviem ako to zmenit, chcem byt vsade taka aka som aj doma ale nejde to..odkial ste?
Mne to tiež hovoria, ale to preto, že som naozaj zaspatá. Som spomalená a som tiež, ako ty, tichá.
Som introvert a mám soc. fóbiu.
Aj mňa to vytáča, ale čo už...