Dobry večer ,mám 13 a za 4 mesiace budem mať 14 a som tehotná, začalo to pred 3 týždňami keď som mala pocit že moj frajer (19r) napustil..... Ked som mu to po cca týždni povedala tak tomu nechcel veriť a vravel že si dával pozor a ze bude trvat na testoch..... Teraz su to už 3 týždne a mám prvé príznaky.... Chuť do jedla, bolest v podbrušku, nevoľnosti, bolest zubov.... Robila som si dva testy a obyrva boli negativne.... Takže už viem ze nie vždy je test 100%.....bojim sa ako to povedat mame keďže s nou vôbec nevychádzam dobre skôr naopak ,neviem čo mám robiť a trápy ma to čoraz viac, kiež by sa dal vrátit čas teraz ľutujem že som to robila v 13.....týmto Vás prosím o radu :( ....dopredu Ďakujem.
tehotná v 13
To neboli len dve ale nevadí. To bol len jeden príklad z mála. Ale samozrejme, že treba všetko písať dopodrobna, aby človek pochopil však že ? :) A neviem čo sa tu montuješ do môjho príspevku, keď si rovnaká ako všetky ostatné ;)
TutanchámonxD tak to boli fakt tazke rany osudu, ze si s tebou dve baby, ktore si v zivote nestretol, zrazu prestali pisat. Mas to tazke :-D. Skapem z teba.
A vies ono kebyze ti bolo takto fajn tak o tom nepises, ale to je tvoja vec.
Ale pobavilo ma. :)
Ty si myslíš, že mi nie je samému dobre ? Však sa pozri na tie všetky príspevky od báb čo sem píšu. Chlapi ich nemajú ani za kúsok handry ale oni ich milujú. Zakladajú témy akí sú muži neschopní i nájsť vlastné bývanie či sa postaviť na vlastné nohy alebo sem zakladajú témy, že dnes som spala s tým a včera s tým. Ty si naozaj myslíš, že by som chcel s takýmito husami niekedy chodiť ?
Áno hľadal som si dievča a keďže nikde nechodím, tak som skúšal Pokec. Samozrejme z prvých 30 báb odpísali asi dve. Sťažovali sa, že im píšu samí nadržaní chlapi a dokonca sme si popísali veľmi dobre a zrazu neodpísali. Bez vysvetlenia bez ničoho proste bodka koniec. Jedna mi neodpísala preto, lebo som jej napísal, že som nikdy vzťah poriadny nemal. Ďalšia sa ma spýtala minulý rok či už mám darčeky nakúpené a povedal som jej tento rok nie lebo som nemal v tedy akurát robotu a samozrejme neodpísala.
Písala mi ešte, že som pekný a sympatický chalan a pýtala sa ma na rôzne veci a videl som, že má záujem až do tej doby čo zistila, že nemám peniaze. Po tej informácii, taktiež bez vysvetlenia neodpísala a čaw. Akože takéto namyslené pi.e môžem zvysoka okašľať. A všetci sú rovnaké. Všetky chcú aby jej chalan dal všetko a oni nemajú tú hanbu prísť z k nemu s holým zadkom. Čakajú, že im všetko padne len tak do rúk.
Samozrejme, že sa im to darí. Ale hej máš pravdu. Radšej si po výplate zájdem do bordelu aj keď som túto možnosť vždy odcudzoval a vždy som chcel mať sex s dievčaťom rovnako neskúseným ako som ja, že to bude zážitok na nezaplatenie s dievčaťom ktoré milujem. Ale už ma to dávnejšie prešlo. V dnešnej dobe neexistuje láska, teda pre mňa žiadna neexistuje, pretože ma aj tak vždy všetci podceňovali a ponižovali. A prečo ? Lebo som si nikdy neotvoril hubu a vždy som bol ten dobrý chlapec, ktorý chce držať partiu po kope a snaží sa nájsť niekoho kto ho bude milovať. Ale ľudia sú svine. Tak ako sa ku mne vždy niekto choval, tak sa začnem aj ja a je mi jedno, že si to ten človek nezaslúži. Seriem na všetko už v dnešnej dobe.
TutanchámonxD - Cítiť z teba závisť a zúfalosť, že ťa nikto nechce. Choď aspoň do bordelu užiť si, lebo tie závistlivé komentáre mi už lezú na mozog. Aspoň sa troška ukľudníš.
A nepresviedčaj nás tu, že ti je samému dobre, pretože sám vieš, že to nie je pravda. Môžeš sa aj na hlavu stavať. Mňa nepresvedčíš.
Jasné sprosté deti potrebujú mať sex čo najskôr, aby náhodou nevytŕčali z pomedzi kolektívu. Teraz toho ľutuješ ale čo z toho, keď už je neskoro však ? A ty máš len 13 stále sa vyvíjaš a spala si s 19 ročným chalanom ? Wau už nebudem mať asi ani ja zábrany. Mám 24 rokov a bolo mi úchylne si len pomyslieť na sex s 15 ročnou babou. Vidím, že v dnešnej dobe je to všetkým jedno. 19 ročný má sex s 13 ročnou. V jedej relácii na JOJ či kde to bolo 45 ročný chlap chodil s 15 ročným dievčaťom, kde spolu čakali dieťa a všetci to brali úplne normálne.
keď si spravila tie testy dobre a vyšli negatívne tak tehotná asi nie si pane boze!! to že ma niekto chuť do jedla a bolesti v bruchu a v zuboch neznamená že je hneď tehotný
podstatnejšia vec mi príde to že v 13?? veď si dieta pre boha!! to ktorého dospelého chlapa vzrušujú deti? byt tvoja mama tak toho chlapca udam za zneuzitie. dúfam že si si v tomto strese uvedomila aké by to bolo keby si tehotná a nebudes už viac robiť somariny za ktoré sa budeš neskôr hanbiť
uvedom si že ten chlapec ešte ani nevedel na 100% či si tehotná a už chcel robiť testy, predpokladám že DNA na otcovstvo...vidíš ako ti verí? vôbec. Mna by to od partnera nehorázne urazilo. Aspoň vidíš ako ta berie...hneď ako by si mala dieta na krku by zdrhol, tak sa pre svoje dobro, s ním nezahadzuj lebo si môžeš ľahko pokaziť cely život, dieta už len tak niekde neodlozis a nevypnes
hned co urobis je, ze pojdes za mamou a vsetko jej to od zaciatku povies, to uz je jedno aky bude mat pristup, ale urcite ta nezabije... a ak je to matka ako ma byt, tak pojdete na policiu a udate toho pedofila, co s tebou spal... a mas byt zodpovedna, za to si mozes sama.... ale este jedna vec ta moze zachranit... mozno ze tehotna nie si, ale prichadza ti menzes, preto su mozno vsetky testy negativne, pretoze keby boli chybne ako pises, tak by nemali ani jednu ciarku... ked si ho urobis tak test musi mat vzdy jednu ciarku ktora tam je vzdy a ta ti dava najavo ze ci je alebo nie je chybny.... ale aj tak by som sla radsej ku gynekologovi, pretoze cim skor pojdes, tak tym mas viac moznosti co robit
A mame tu dalsi priklad toho kedy bude mat dieta dieta... no moja dojebkala si si zivot gratulujem.. najlepsie to ist povedat vasim
Ahoj :-) radím ti co najskôr povedať rodičom
Viac k tomu nemám čo povedať lebo neviem nič tiež mam 13