Dobry večer ,mám 13 a za 4 mesiace budem mať 14 a som tehotná, začalo to pred 3 týždňami keď som mala pocit že moj frajer (19r) napustil..... Ked som mu to po cca týždni povedala tak tomu nechcel veriť a vravel že si dával pozor a ze bude trvat na testoch..... Teraz su to už 3 týždne a mám prvé príznaky.... Chuť do jedla, bolest v podbrušku, nevoľnosti, bolest zubov.... Robila som si dva testy a obyrva boli negativne.... Takže už viem ze nie vždy je test 100%.....bojim sa ako to povedat mame keďže s nou vôbec nevychádzam dobre skôr naopak ,neviem čo mám robiť a trápy ma to čoraz viac, kiež by sa dal vrátit čas teraz ľutujem že som to robila v 13.....týmto Vás prosím o radu :( ....dopredu Ďakujem.
tehotná v 13
No ja som v 13tich mala frajera, ale samozrejme to boli len prve nevydarene pusy nic viac. Ked sme spomenuli sex tak sme vraveli ze je to nechutne :-D :-D my sme len tak na hojdacky chodili, liezli po stromoch, jedli sladkosti, hrali spolu playstation. :-D
NaRovinu - prepac, ale tato zvratena doba je taka... bohuzial, ved tu mas jasny priklad ze 13 rocna si veselo spi s dospelym chlapcom, potom stresuje ze je tehotna.... a nie iba ona.... keby si vedela kolko ich je.... takze ano teraz je to tak, ze vo vztahu sa vyzaduje aj sex....
nicollette12 - Aj 13 roční môžu mať vzťah, ak chcú. Nemám proti tomu nič, pokiaľ nechcú sex. Kto hovorí, že vo vzťahu (nie manželstve) musia partneri spolu aj spať ? To len dnešná úchylná doba to tak berie, že čo je to vzťah bez sexu ?
Choré.
Omen - vies ja sa len nestacim divit kolko dospelych ludi tu ma tak pomylene nazory a uvahy a este tu radia detom ze sa maju burit proti rodicom a robit si po svojom aj co sa vztahov tyka, ved to je normalne na zamyslenie... ale tak kazdy ma zas svoj nazor, to respektujem, no ked citam niektore vyjadrenia tak sa zamyslam ci je ten clovek v poriadku a ci je vobec mentalne na urovni dospeleho cloveka, to je vsetko.....
@ Noemi, zdôver sa mame a zájdite ku gyneklógovi. Chcem ti napísať, že ak OKAMŽITE neprestaneš so sexom, pôjdeš do reedukačného centra a mamu budú stíhať za zanedbanie povinnej výchovy. Čo sa týka tvojho frajera - dospelého chlapa, tak test otcovstva bude jeho najmenší problém. Treba naňho podať trestné oznámenie za sexuálne zneužitie!!! Hrozí mu basa v rozpätí 3 - 10 rokov, doživotný zápis v Registri trestov a v base mu UŽ vysvetlia, prečo sa NESMIE dotýkať detí!!!
@ Nicollette, postrehla som, čo robíš v tejto oblasti, a preto si ťa vážim! Viem, ako bojuješ s infantilnými ľuďmi a ich názormi. Z nich sa dá veľa vyčítať, aj to, kedy ten-ktorý jedinec začal so sexom.
ty nebudes kamoska tej co tu asi pred tyzdnom.pisalala v teme ze jej kamoska je tehotna a co ma teraz robit...
Ale henta mala 14 rokov
Vasi rodicia by vas vecer nemali pustat von len sprostosti robite a potom deti maju deti..
Omen - tiez by ma to zaujimalo.... ked hlavne vidim kolko dospelych zien podporuje tieto "vztahy", hlavne ze dievca nie je ani plnolete z daleka a chlap dospely co by uz mal mat nejaky ten rozum, ale to je asi tato chora doba.... ja som toho stanoviska, ze keby sa okolo mojej neplnoletej dcery motal nejaky o dost starsi muz tak mu to dam vyzrat aj s urokmi a uz by okolo nej ani nepresiel... lenze teraz kolkokrat ani rodicia nevedia kam ich deti chodia, s kym sa vlacia a potom dopadnu ako toto decuro co teraz vyrevuva nad nasledkami.... hlavne ze je teraz in mat 14 a mat 30 rocneho... chore na hlavu!!!!!!
Tak sa chcem spýtať, kde sú TERAZ tie pipiny, ktoré povzbudzujú DETI, aby mali vzťahy, aké je to krásne, ako im držia palce, štvú ich proti ich vlastným rodičom,...??? Tak sa pýtam, kde ste??? Prečo teraz neradíte, há??? Prečo negujete prácu tých, ktorí im vysvetľujú, že na TOTO majú kopec času???
Začnete sa dievčatám - deťom, ktoré chráni AJ zákon vysmievať, ako tu často vidieť? A dospelých chlapov, ktorí toto robia, nazývať "chlapcami"? A žiadne vyjadrenia, žiadna kritika na ich stranu...
Ja som sa tiez s autickami starsieho brata hravala a babiky som nechcela :-D
Aja112 - Dievča s autíčkami ? Ty sa mi páčiš. :D
Ja som sa tiež hrávala s autíčkami môjho brata. Bábiky som nechcela.