tehotná v 13

Príspevok v téme: tehotná v 13
noemi2004

Dobry večer ,mám 13 a za 4 mesiace budem mať 14 a som tehotná, začalo to pred 3 týždňami keď som mala pocit že moj frajer (19r) napustil..... Ked som mu to po cca týždni povedala tak tomu nechcel veriť a vravel že si dával pozor a ze bude trvat na testoch..... Teraz su to už 3 týždne a mám prvé príznaky.... Chuť do jedla, bolest v podbrušku, nevoľnosti, bolest zubov.... Robila som si dva testy a obyrva boli negativne.... Takže už viem ze nie vždy je test 100%.....bojim sa ako to povedat mame keďže s nou vôbec nevychádzam dobre skôr naopak ,neviem čo mám robiť a trápy ma to čoraz viac, kiež by sa dal vrátit čas teraz ľutujem že som to robila v 13.....týmto Vás prosím o radu :( ....dopredu Ďakujem.

TutanchámonxD

Nie nebavi ma byt uz dobrym. Budem presne taky ako bol moj nepodareny otec kym nas neopustil. Vsetci ho mali radi lebo vsetkym len klamal do oci ci o svojej rodine, tak o vsetkom. Nikdy som nechcel byt ako on ale inu cestu nepoznam. Mozem sa vykaslat na ostatnych co si o tom budu mysliet. Tak ci tak som cely zivot sam, takze stratit nemam co.

AchChlapce

Napľujú ti do ksichtu tak, či tak. Tomu sa nevyhneš. Jedine, že by si nežil.
A vieš čo ? Slušné ženy ti budú teraz pľuť do ksichtu. Proste zostaň takým, aký skutočne si a keď ti nejaké ženy budú pre tvoju povahu a neviem čo iné pľuť do ksichtu, NIE SÚ SLUŠNÉ. Proste si typ takýchto žien nevšímať, hodiť za hlavu ich nezáujem a urážky, pretože tak sa slušné ženy nesprávajú.
Ak chceš, aby si bol niekedy v (ďalekej) budúcnosti so slušnou ženou, nemeň sa.
Z vonku sa možno zmeníš, ale zvnútra budeš stále to staré "ja" a začneš sa trápiť kvôli tomu potlačovaniu.

TutanchámonxD

A chlap veruze nie som. Ziadny poriadny chlap nema 64Kg. Na to som dost prisny. Ak ma niekto nazval dakedy chlapom, tak len tie kozy z pokecu aj to lebo videli max tak tvar a krk :DDD

TutanchámonxD

Tak naco ma potom riesis ked sa spravam ako 8 rocne dieta ? Nudis sa ? Tak si chod pozriet film ty chladna pincezna.

TutanchámonxD

Nie nie, prave teraz som zmenil svoje spravanie a ako vidim uspel som. Na ludi netreba byt vobec mily pretoze vsam skor ci neskor napluju do ksychtu.

AchChlapce

Vážne si myslíš, že to je len o tom, že si chodiaca kostra ? Prečítaj si ešte raz svoje príspevky a uvedom sa. Správaš sa ako 8 ročné, trucovité decko.