Dobry večer ,mám 13 a za 4 mesiace budem mať 14 a som tehotná, začalo to pred 3 týždňami keď som mala pocit že moj frajer (19r) napustil..... Ked som mu to po cca týždni povedala tak tomu nechcel veriť a vravel že si dával pozor a ze bude trvat na testoch..... Teraz su to už 3 týždne a mám prvé príznaky.... Chuť do jedla, bolest v podbrušku, nevoľnosti, bolest zubov.... Robila som si dva testy a obyrva boli negativne.... Takže už viem ze nie vždy je test 100%.....bojim sa ako to povedat mame keďže s nou vôbec nevychádzam dobre skôr naopak ,neviem čo mám robiť a trápy ma to čoraz viac, kiež by sa dal vrátit čas teraz ľutujem že som to robila v 13.....týmto Vás prosím o radu :( ....dopredu Ďakujem.
tehotná v 13
Normalne si myslim, ze si tu niektori robite len srandu s takymito temami
TutanchámonxD - Dobre, ako chceš.
Nie nebavi ma byt uz dobrym. Budem presne taky ako bol moj nepodareny otec kym nas neopustil. Vsetci ho mali radi lebo vsetkym len klamal do oci ci o svojej rodine, tak o vsetkom. Nikdy som nechcel byt ako on ale inu cestu nepoznam. Mozem sa vykaslat na ostatnych co si o tom budu mysliet. Tak ci tak som cely zivot sam, takze stratit nemam co.
Keď si mala obe testy negatívne tak tehotna nebudeš bože môj
Že nie ? Môj brat má pri výške 178 cm 58 kíl. Je vychudnutý na kosť a má frajerku.
Napľujú ti do ksichtu tak, či tak. Tomu sa nevyhneš. Jedine, že by si nežil.
A vieš čo ? Slušné ženy ti budú teraz pľuť do ksichtu. Proste zostaň takým, aký skutočne si a keď ti nejaké ženy budú pre tvoju povahu a neviem čo iné pľuť do ksichtu, NIE SÚ SLUŠNÉ. Proste si typ takýchto žien nevšímať, hodiť za hlavu ich nezáujem a urážky, pretože tak sa slušné ženy nesprávajú.
Ak chceš, aby si bol niekedy v (ďalekej) budúcnosti so slušnou ženou, nemeň sa.
Z vonku sa možno zmeníš, ale zvnútra budeš stále to staré "ja" a začneš sa trápiť kvôli tomu potlačovaniu.
A chlap veruze nie som. Ziadny poriadny chlap nema 64Kg. Na to som dost prisny. Ak ma niekto nazval dakedy chlapom, tak len tie kozy z pokecu aj to lebo videli max tak tvar a krk :DDD
Tak naco ma potom riesis ked sa spravam ako 8 rocne dieta ? Nudis sa ? Tak si chod pozriet film ty chladna pincezna.
Nie nie, prave teraz som zmenil svoje spravanie a ako vidim uspel som. Na ludi netreba byt vobec mily pretoze vsam skor ci neskor napluju do ksychtu.
Vážne si myslíš, že to je len o tom, že si chodiaca kostra ? Prečítaj si ešte raz svoje príspevky a uvedom sa. Správaš sa ako 8 ročné, trucovité decko.