Dobry večer ,mám 13 a za 4 mesiace budem mať 14 a som tehotná, začalo to pred 3 týždňami keď som mala pocit že moj frajer (19r) napustil..... Ked som mu to po cca týždni povedala tak tomu nechcel veriť a vravel že si dával pozor a ze bude trvat na testoch..... Teraz su to už 3 týždne a mám prvé príznaky.... Chuť do jedla, bolest v podbrušku, nevoľnosti, bolest zubov.... Robila som si dva testy a obyrva boli negativne.... Takže už viem ze nie vždy je test 100%.....bojim sa ako to povedat mame keďže s nou vôbec nevychádzam dobre skôr naopak ,neviem čo mám robiť a trápy ma to čoraz viac, kiež by sa dal vrátit čas teraz ľutujem že som to robila v 13.....týmto Vás prosím o radu :( ....dopredu Ďakujem.
tehotná v 13
No nič, s tebou sa pohnúť nedá. Podľa toho, ako sa tu vyjadruješ, sa vyjadruješ aj "tam vonku". To je odpudzujúce. Tváriš sa, ako neviniatko, definuješ sa, ako fajn chlap, no nie si. Skús zmeniť svoje správanie.
A to ze si zena mi doslo uz z tvojich rad ale ako vidim nepochopila si tu ironiu ;)
A Koho to ma asi tak zaujimat ? Pre mna za mna bud aj hermafrodit.
TutanchámonxD - Ani tebe to trošku nevyšlo. Som žena. Nazáklade čoho si určil moje pohlavie ?
Ani ja som lásku nezažila, ani priateľstvo a tiež neviem, aké to je, ani ja po láske, vzťahu netúžim.
Ohľadom takých vecí som chladná a nezakladám tu zúfalé témy. Nesťažujem sa v každej téme na chlapov. Nezaujímajú ma (nie som lesba).
Ale aspoň ich nehádžem do jedného vreca, aj keď viem, že drvivá väčšina z nich, hľadajú ženu na základe vzhľadu a tela. No a čo, že je tupá ? Hlane nech má rici, cici a tváričku peknú vďaka kilám make-upu na ksichte.
Nepraješ mi lásku a čo ako ? Však aj tak som ju nikdy nepocítil, takže o nič neprichádzam :D To ti trošken nevyšlo. Mám to skúsiť u chlapov ? Tak ak môžem, tak začnem rovno s tebou dobre ? :)
TutanchámonxD - Tak, keď si zakomplexovaný chudák, hádžeš všetky ženy do jedného vreca a si zaslepený nenávisťou voči ním, tak sa nečuduj, že nikoho nemáš. A vieš čo ? Ak máš takýto postoj k ženám, neprajem ti lásku, pretože si ju nezaslúžiš.
Skús svoje šťastie u chlapov. :-)
Akiste uniklo vašej pozornosti, že je to vymyslená téma.
Ja nejdem nič hľadať lebo mi je z vás žien na grcanie. Jeden deň sa tvárite ako milé dievčatá a na druhý deň ako totálne svine, ktoré by vedeli potopiť človeka pod samé dno. Neverím žiadnej, pretože žiadna normálna baba neexistuje. A ak hej, tak je už dávno zadaná alebo o nej človek ani nevie, že vôbec žije. Radšej si kúpim nafukovaciu anču, pretože tá ma aspoň nebude mať chuť podvádzať s iným, pretože v dnešnej dobe to je veľmi v móde a nikdy nepovie nie.
TutanchámonxD - Je to tvoja chyba, že si vzťah hľadáš cez Pokec. Zoznamky, ako Pokec, Badoo, sú plné takýchto mŕch a hajzlov. Nikoho normálneho by nenapadlo, hľadať si vzťah na takých úchylných zoznamkách. Choď na miesto, ktoré má úroveň.
A nie každá žena je taká. Uznávam, je tých mŕch veľa, no nie všetky.
Skús hľadať niekde inde, vonku. Si mladý chlap.
vam to pekne je*ka na tie sproste vypatlane hlavy