tehotná v 13

Príspevok v téme: tehotná v 13
noemi2004

Dobry večer ,mám 13 a za 4 mesiace budem mať 14 a som tehotná, začalo to pred 3 týždňami keď som mala pocit že moj frajer (19r) napustil..... Ked som mu to po cca týždni povedala tak tomu nechcel veriť a vravel že si dával pozor a ze bude trvat na testoch..... Teraz su to už 3 týždne a mám prvé príznaky.... Chuť do jedla, bolest v podbrušku, nevoľnosti, bolest zubov.... Robila som si dva testy a obyrva boli negativne.... Takže už viem ze nie vždy je test 100%.....bojim sa ako to povedat mame keďže s nou vôbec nevychádzam dobre skôr naopak ,neviem čo mám robiť a trápy ma to čoraz viac, kiež by sa dal vrátit čas teraz ľutujem že som to robila v 13.....týmto Vás prosím o radu :( ....dopredu Ďakujem.

Aja112

Tehotna v 13tich? Skoro no... Poznam aj take ze si zena robila testy vysli negativne a bola v tom tazke treba ku gynekologovi. A treba to povedat rodicom. No ak si v tom, tak to ti nezavidim. Ja mam sice len 18 a to mam mat tento rok 19 v lete, ale najradsej by som sa vratila do skolky a hrala sa s autickami napriklad :-) :-D a este to spanie v skolke no aka parada :-D

Cliattsi

no tuto diskusiu medzi tutanchamonxD, achchlapce a 0vecka - to by som chcel vidieť naživo. Mohli by tu na Zdravie.sk zriadiť nejake live prenosy. Škoda, že sa nevidíme :)
Niektori by sme sa tu asi pozabíjali.

TutanchámonxD

NaRovinu stale rovnako. Mozno to ani nie su mihalnice. Mozno mam zakal a pomaly slepnem nwm. Alebo uz mam od pozerania do monitorov znicene jednoducho oci.

tamaraMara

Mám pocit, že ľudia s podobne negatívnym prístupom sú ešte horší ako naši politici. Nemusíš chodiť do práce, lebo takýto život zmysel nemá. Nemusíme ani dýchať, sme slobodní ľudia...

tamaraMara

Dobrý človek neprestane byť dobrým len preto, že sa mu okolie nepáči. Dobrý človek si ide za svojím aj cez všetko zlé. Dobrý človek nie je dobrý z vypočítavosti, ako ty vravíš, že sa to neoplatí a radšej budeš zlý ako tvoj otec, nech sú ľudia k tebe milší. Tvoja práca a hmotnosť nie sú tvojím problémom, ale tvoj prístup. Odosobni sa, predstav si, že si tá podľa teba neexistujúca žena, s ktorou by si bol ochotný byť, a zhodnoť svoje reakcie z jej pohľadu. Chcel by si na jej mieste so sebou chodiť? Od rána do večera ti môžem dávať argumenty, lebo môj frajer je vysoký a vychrtlí, váži ešte menej čo ty, ale predpokladám, že je dokonca aj o trochu vyšší než ty. Pracuje a napriek tomu býva zatiaľ u rodičov ako ty. Rozdiel je v tom, že aj keď bol určite zúfalý a depresívny kedysi, lebo túžil po dobrom vzťahu, nesprával sa ako ty. Venoval sa svojim záľubám a bol pokorný. Keď sme sa spoznali, bol ku mne vždy milý a nezačal sa hneď zhadzovať predo mnou, ako to tu ty robíš pred nami. Baví ťa život? Netúžiš ho zmeniť? Môžeš byť lepší ako tvoj otec, ale neočakávaj, že všetci budú tiež dobrí. Ak však začneš od seba a budeš konať tak, ako to považuješ za správne, raz si to niekto všimne. A vidíš, ber to ako výhodu, že sa nemusíš báť, že ťa nejaká žena využije, lebo nemá prečo, že? Neodpisuj mi ani, ale zamysli sa nad tým. Môžeš byť tým výnimočným, ak budeš chcieť.