Zniceny zivot

Príspevok v téme: Zniceny zivot
Dnojemale

Ahoj.som muz, Mam 26 rokov od 15 trpim depresiami a uzkostami vdaka ktorym som na invalidnom dochodku, zijem s rodicmi, nemam pracu, nemam skolu, nemam vodica, nemam priatelov. Vsetkym snom je koniec. Nemam nic, som na tom velmi biedne. Co mam robit? Som uz odpisany v tomto zivote. K tomu mam este aj socialnu fobiu, ked je viac ludi tak strasna uzkost. Mam sa nastvat a ist cez to vsetko hoci ma porazi? :-(

zivotTAnauci

Tiezzzz a čo si cakala zlatinko,? ked si zacala brat dobrovolne drogy? od psychiatra? mala si to riesit so psychologom, vzchopit sa a nemusela si byť obezna kysňa ktora nevladze...
čuduješ sa ? s takou vahou???
ulohou AD nie je ludí vyliečiť, ale zničiť... lebo profit maju psychiatri a poistovne.. AD su biznis! a pokial to budeš žrať moja zlatá, tak sa do kopy nikdy nedáš.. !
chod ku psychologičke a s nou rieš.. nájdi si brigádu a rob niečo so sebou.. a psychiatrovi povedz ze to svinstvo chceš vysadiť lebo chceš žiť! nech si ich žerie sám... a ver tomu že on by to nežral a vie prečo...

Dnojemale

Cliatssi: 1) energiu mam ale ako kedy, no zas to nie je najhorsie s nou
2) sucitim s ludmi, k ludom mam dobry vztah.

Ono myslim ze by mi pomohla laska, ked som zalubeny tak doslova lietam.... Akurat chodim na vecernu strednu skolu, ale neviem ci to urobim. Mne by v pohode v zivote stacila jedna priatelka, obycajna praca, auto nejake byvanie.

Aliss

Liecis sa? Ak nie, liec sa pod dohladom odbornikov. A uvedom si, ze mas zdrave ruky a nohy! Dnes som stretla maminu s dievcatkom. Ma tri roky, ale nehybe sa, nedycha sama, neje sama, nedokaze vyjadrit ziadnu emociu. Chybou lekarov je v stave, v akom je. Chcel by si si to s nou vymenit? Keby na to naozaj prislo, pochybujem o tom. Narozdiel od nej, mas naozaj sancu realne este zabojovat a nieco so sebou urobit.

Tiezzzz

Mam to rovnako .....mam 22 ...dokoncujem si strednu...este dva roky +tento stvrt rok... a mam totalnu socialnu fobiu,uzkost,depky niekedy paranoje ....a aj ked poznam milion motivacnych citatov,videi a tak tak stale vymeskavam skolu ...doma sa to naucit sama neviem ....po rozchode som zacala mat take stavy ..nakoniec som skoncila dobrovolne na psychiatrii hospitalizovana ..od vtedy beriem lieky ....zajedam bolest ...od vtedy som z 65 kg pribrala na 91..mam po celom tele strie ...nemam vobec energiu ...som totalne znechutena a neviem sa premoct... zijem s mamou ktora do mna stale daco huci,buzeruje (ani sa jej necudujem) ...ale prave to to mi vobec nepomaha ...skor mi pomaha pozitivny pristup ked niekto chape ako sa citim a pomaha mi...ale ona uz je starsia a sama ma problemy so psychikou...
Mam dve kamaratky s ktorymi fakt len obcas chodim von..nemaju na mna cas ....
Uplne sa mi behom 3 rokov znicil zivot ...pred tym som bola zdrava,mala som sny,isla som za nimi,ziadne lieky zdrava vaha 65kg na 168cm... (mozno par kil navyse) ...nefajcila som,nepila,nebrala lieky...a teraz kazdy den rozmyslam len nad zmyslom mojho uboheho zivota... mam tak malo energie ze nezvladam ani tie zakladne cinosti ...stale sa len napchavam a lezim a ani zz boha sa neviem prekonat ..........a som za to na seba brutalne nastvana a to ma dohana este k vecsiej depke ....a ked si aj poviem ze dost bolo ..nasadim zdravu stravu,hybem sa ,plnim povinnosti ...tak mi to vydrzi max 3 dni ......uz tyzden som nebola v skole...a lieky co beriem mi este robia horsie stavy niekedy ...bojim sa ich vysadit aj zmenit ...lebo bude trvat zas par tyzdnov kym zaberu a otazne je ci mi vobec sadnu ....a konci skolsky rok a ja som sa absolutne nic neucila a mam problem ist do skoly .......

Anonym_93436

Dnojemale - otázka znie čo ti tu depresiu a úzkosť spôsobuje , čo nevyriešeného máš v minulosti. Ešte nie je koniec , dá sa to vyriešiť a môžeš si život vybudovať naspäť ale bude to chcieť tvrdo zabojovať.
Ak chceš , môžeš mi napísať na email a skúsime prísť na to čo to spôsobuje a vyriešiť to.
Zatiaľ držím palce a prajem hodne šťastia.

Cliattsi

zaujata- "Tiež si želám, aby som zomrela."
Ja by som to tiez chcel mat za sebou lebo ma to uz dlhodobo nebavi (sice uz depresiu nemam). Ale rozosmial ma tento vyrok. Lebo si vsimam, ze viaceri tu chcem s tym konecne skoncit, ale stale akosi sa nam odtialto nechce.

Ja navrhujem zalozit nejaku komunitu - volalo by sa to ze "Ludia bez zivota". Tam by sa koncentrovali ludia a vymienali rozne nazory ako im co pomohlo, aby sa lepsie citili. A po case by sme sa mozno niektori aj vyliecili a A ZRAZU BY SA NAM ZACALO CHCIET ZIT. To je napad! :).