Ahoj.som muz, Mam 26 rokov od 15 trpim depresiami a uzkostami vdaka ktorym som na invalidnom dochodku, zijem s rodicmi, nemam pracu, nemam skolu, nemam vodica, nemam priatelov. Vsetkym snom je koniec. Nemam nic, som na tom velmi biedne. Co mam robit? Som uz odpisany v tomto zivote. K tomu mam este aj socialnu fobiu, ked je viac ludi tak strasna uzkost. Mam sa nastvat a ist cez to vsetko hoci ma porazi? :-(
Zniceny zivot
Náhodou pokec na to nie je zlý :)
Cliattsi - Pridala by som sa, ale na Pokec nevkročím, kvôli tomu, že je to Pokec. Odsudzujem ho. Škoda, že si to založil tam.
pokec.azet.sk
...tu je odkaz
Najhoršie je, nemať priateľov celý život. Cítiš tak bezvýznamný... Navždy sám. Hrozný pocit.
No v obci je každému jasné že Benedik je starý úchylný debil smrad primitívny žobrák ktorý nikdy v živote nič nedokázal nič nemá ani posledný luzer do neho nekopne hlúpe tučné úchylné dilino mal sa už dávno obesiť ako jeho otec.
ZivotTAnauci: neurazal by som ludi ktori maju nadvahu alebo obezitu, kazdy clovek ma svoj boj. Moze sa Vam stat, ze upadnete do podobneho stavu a obezita bude aj u vas. To ze lieky nepomahaju je los.