Ahoj.som muz, Mam 26 rokov od 15 trpim depresiami a uzkostami vdaka ktorym som na invalidnom dochodku, zijem s rodicmi, nemam pracu, nemam skolu, nemam vodica, nemam priatelov. Vsetkym snom je koniec. Nemam nic, som na tom velmi biedne. Co mam robit? Som uz odpisany v tomto zivote. K tomu mam este aj socialnu fobiu, ked je viac ludi tak strasna uzkost. Mam sa nastvat a ist cez to vsetko hoci ma porazi? :-(
Zniceny zivot
týmto si vôbec nepomáhaš, práveže si ešte viac škodíš
Ahoj. Skúšal si terapiu podvedomia? Do podvedomia dávame všetky bolesti strachy a úzkosti. Často krát vznikli v našom dectve a ak s podvedomím nepracujeme môže to ovplyvni celý náš život. V tedy podvedomie rozhoduje za nás. Až chceš svoj život chytiť do vlastných rúk treba s podvedomím začať pracovať. Zároveň môže zmiznúť aj fóbia. Pretože fóbie súvisia z minulými životmi a prácou s podvedomím sa čistia aj minulé životy. Tu je moja stránka. Tam sa o tom dozvieš viac. vesticalubomira.wixsite.com
Cliattsi - nebuď paranoidný :)
No tak ja by som si meno vymyslela.
Cliattsi - Tak myslím si, že Facebook je serióznejší.
Tak radšej Facebook, ako Pokec. Pokec je pre mňa len zoznamka plná úchylov. Sex a nič viac. Hrôza.