Veľa krát už som myslela na samovraždu ale nikdy tak intenzívne ako teraz. Ale som strašný posero a sama sa bojím bolesti a dlhého umierania. Mám dvoch veľkých bratov ktorých veľmi ľúbim ale nenávidim mojich rodičov. Mama ma stále ponižuje hovorí aká som sprostá a nanič a podobne. Sama mám veľmi malé sebavedomie a momentálne mám depresiu. Viem aká som škaredá a som najhlúpejšia z triedy. Všetci sa mi stále smejú. Mám 15 a nemám dôvod to ťahať ďalej. Bratia sa dávno odsťahovali lebo im mama tiež liezla na mozog. Bojím sa že moja smrť by ich zranila a preto vždy keď v ruke držím nôž nakoniec z toho nič nieje. Som frustrovaná a nemám jediného skutočného kamaráta. Počúvam metal a mojich spolužiakov odpudzujem natoľko že ma nikdy nepozdravia nevšímajú si ma a podobne. Neviem čo mám robiť...len si želám aby ma zrazilo auto niekto ma omylom zhodil z velkej výšky...čokoľvek. Aký máte vy dôvod žiť?
Samovražda
Neznámy,
môžeš si pozrieť originál textu piesne a zistíš, že tam žiadny iný kontext nebol. Pár viet, ktoré sa dookola monotónne opakovali.
Skupiny, na pesničky ktorých si dal link, produkujú bohužiaľ satanistickú tvorbu. V prvom rade nejde ani tak o texty piesní, ako o samotný fakt, že ide o metal. Sú i skupiny, ktoré sa pokúšajú o tzv. kresťanský metal, čiže majú kvázi kresťanské texty, ale duch, ktorý je za hudbou je stále rovnaký - diabolský. Vyplýva to z histórie vzniku metalu ako aj zo samotných výrazových prostriedkov (silný rytmus, opakovanie, monotónnosť, vysoká hlasitosť, elektronicky zdeformované zvuky, scat atď), ktoré môžu poslucháča uviesť až do stavu tranzu a urobiť ho prístupným pre démonické vplyvy. V africkej hudbe, kam korene metalu siahajú, sa používalo veľa štýlových prvkov, ktoré má metal, na stimulovanie agresivity (vojnové tance), sexuálneho vzrušenia a vzývania modiel. Rocková a metalová hudba spôsobuje "uspávanie ducha" a jeho vyradenie z činnosti, vybičovanie emócií, stratu sebakontroly (k čomu na koncertoch aj dochádza). Hlasitosť koncertov (až do 120 dB, čo zodpovedá hlučnosti tryskového lietadla) spôsobuje neuveriteľný sluchový stres, následkom ktorého v tele vzniká adrenochróm, čo je psychodysleptikum, t.j. droga meniaca vedomie, podobne ako LSD. Výpovede narkomanov potvrdzujú, že počúvanie tvrdej hudby v stave opojenia zosilňuje účinok drog a naproti tomu počúvanie klasickej hudby účinok drog tlmí. Je to tým, že klasická hudba aktivizuje ducha a rocková a metalová hudba vedie ducha k jeho vyradeniu.
Rocková a metalová hudba je spojená so satanizmom. Anglický mág a satanista A. Crowley doporučoval už v 20-tych rokoch minulého storočia, že treba učiť mládež, ako sa dostať do tranzu, aby tak mohli nadviazať kontakt s démonickým svetom. Navrhol 3 prostriedky: hudbu založenú na silnom rytme, opakovaní a monotónnosti, drogy a voľný sex. Všetky tri sú prítomné v rockovej a metalovej hudbe. Crowley sa stal duchovným učiteľom skupiny Rolling Stones a jeho žiak Anger ich uviedol do démonológie.
Na rockových a metalových koncertoch speváci aj fanúšikovia často rukou ukazujú symbol bafometa, čiže satana. Ide o zovretú päsť s vystrčeným ukazovákom a malíčkom, tzv. horned hand alebo mano cornuto. Vystrčené prsty naznačujú diablove rohy, ide o satanistické gesto. Tento všeobecne akceptovaný pozdrav metalistov zakladateľ Satanovej cirkvi La Vey v Satanistickej biblii uvádza ako gesto satanistického pozdravu a symbol príslušnosti a rozpoznávania členov satanizmu a iných nesvätých skupín. Ten, kto toto gesto ukazuje, vyjadruje, na koho strane stojí a koho uznáva, pretože tento symbol inými slovami znamená milujem satana. Predpokladám, že mnoho metalových fanúšikov ani nevie, čo tento znak, ktorý ukazujú, v skutočnosti znamená.
Okrem hudby a giest sa zlý duch v metale prejavuje v textoch piesní a vo vizáži albumov, koncertov, či oblečení a správaní členov metalových hudobných skupín. Pozor si treba dávať aj na text, ktorý bežne nie je počuť, ale ktorý sa objaví pri pustení piesne odzadu, o ktorom fanúšikovia nevedia. Metalové skupiny zasväcujú svoje albumy diablovi a tým mu ponúkajú svojich fanúšikov.
Prejdem ku skupinám, ktoré si uviedol:
Freedom call - prešla som si viaceré texty ich piesní, často sa v nich spomína svetlo, aj ich posledný album sa volá Master of light, čiže Pán svetla. Bohužiaľ, slovo svetlo má iný význam a odkazuje na diabla. Ako vieme, satan alebo diabol má aj meno Lucifer, čo znamená Nositeľ svetla, Svetlonos. Po tom, čo sa vzbúril proti Bohu už je len nositeľom tmy, no nemá problém vydávať sa stále za svetlo. Často sa zvykne zobrazovať ako okrídlená postava. Taká sa vyskytuje aj na obálke albumu Eternity. Na albume Master of light je zobrazený svalnatý muž - pán svetla, pričom jeho pravé oko je zobrazené ako tzv. vševidiace oko, ďalší satanistický symbol. Spevák skupiny nemá problém ukazovať horned hand (ako metalový harcovník asi vie, čo to gesto znamená) a nosiť tričko s lebkou. Lebka, bežný obraz u metalistov, je symbolom smrti, ktorej pánom je diabol (Boh je Pánom života). Aj keď v textoch piesní sa spomína boj (asi proti zlu), platí, že diabol nemôže vyháňať diabla. Nezabúdajme, že diabol je klamár. Bojovníci svetla sú jeho temní anjeli a tí diabla neporazia, je to len klam. Jediným Pánom svetla je Boh (Ježiš povedal: Ja som svetlo sveta). Sloboda, ktorá sa hlása a ktorá je aj v názve skupiny znamená podľa všetkého slobodu od Boha a jeho príkazov.
Helloween - nebudem sa bližšie rozpisovať, vyššie uvedené znaky prepojenia na satan. kruhy platia aj na nich. Navyše, už samotný názov skupiny hovorí za všetko, pretože Halloween je jedným z veľkých satanistických sviatkov, počas ktorého sa vykonávajú magické čierne rituály.
Hammerfall - stačí sa pozrieť na vizáž ich albumov a v spojení s vyššie uvedeným je jasné, aký duch je za ich tvorbou.
Dalo by sa veľa písať napr. o textoch, prípadne zanalyzovať vyjadrenia spevákov, ale stačí na koniec povedať len jedno: exorcisti i bývalí metalisti hovoria zhodne, že metal je územie diabla. A na tomto území sa bojuje o dušu človeka.
bella21: Tú skladbu nepoznám, ale kľudne mohlo to byť vytrhnuté s kontextu a celý text dávať iný zmysel.... A ak by to aj bol satanistický text, tak súdiť na zaklade toho metalovú muziku ako takú je úplne od veci
Samovražda je skrátenie užitočnosti a dobra a lásky na tejto Zemi.
Človek je stvorený pre lásku, ktorú dal Boh. A láska je o veľa obetavých skutkoch v našom živote.Brať chce každý ,ale dávať už nie.
Ľudia v minulosti mali všeliakych bôžikov v dome na skrini.
Keď prišlo kresťanstvo bolo v domoch na stenách zavesené ,
BOH je láska !
Dnes to v domoch aj bytoch chýba. A viete čo je to láska ?
To je to nehmotné na ktoré dnešna fyzika nestačí. To je tá energia ,ktorá pochádza a je podstatou Boha, Naši predkovia len inštinktívne napísali BOH je láska.
Vedci vedia o čiernej energii, hmote ,ktorá je v celom nekonečnom vesmíre a preniká všetku hmotu. Preto ju nazvali čiernou, lebo ju nevidíme našimi očami ani prístrojmi.
Dokáže sa zhmotňovať, aj na človeka. Kto ovláda túto energiu dokáže meniť prvky, tvoriť slnka, vesmír.
Človek zanecháva vzorec, svoje JA v tejto energii, hmote.
Boh , Som ,kto Som, je najvyžšia forma inteligencie, Zhotovil vzorec rastlín,zvieratá, človeka, vody, Zeme, vesmíru a spustil to všetko aj krásne.
Ku tejto hmotnosti mu ako stvoriteľovi chýbalo niečo, čo inteligencia, rozum, ani matematika nemajú.
A to je hlavné preto aby to malo zmysel podstaty existencie toho všetkého, je BOH je láska, preto má zmysel jestvovať BOH, lebo má prečo žiť existovať.
My ľudia si to neuvedomujeme , že naša otlačka, vzorec človeka ostane na veky v Božej energii, čiernej hmote a Boh ju môže kedykoľvek obnoviť a zhmotniť.
Ostanú aj naše vedomosti ,aj ,pocity, aj naše činy, dobre z láskou, zlé bez lásky.
V histórii sa píše o knihách Života, kde je všetko zapísané.
Viac na budúce.
Neznamy, aby som Ti mohla odpovedať, musela by som si prečítať texty piesní, a na to je už teraz neskoro - ale vrátim sa k tomu.
V tejto súvislosti pripomeniem teroristický útok z novembra 2015, ktorý sa odohral v parížskom klube Bataclan na koncerte heavy metalovej skupiny Eagles of Death Metal. Streľba sa začala počas piesne s názvom Kiss the Devil. Členovia skupiny boli zhrození z toho, že niekto prišiel a strieľal po ľuďoch hlava nehlava. Bola som z nich prekvapená. Veď diabla svojimi piesňami privolávali, oslavovali. Streľba prerušila pieseň s názvom Kiss the devil - pobozkaj diabla. A čo sa v tej piesni spievalo?
Prekladám:
Kto bude milovať diabla?
Kto bude spievať jeho pieseň?
Kto bude milovať diabla a jeho pieseň?
Ja milujem diabla!
Ja budem spievať jeho pieseň!
Ja budem milovať diabla a jeho pieseň
Kto pobozká diabla? Ja pobozkám diabla.
A tieto slová piesne stále dookola. Ako mantra. A poslucháči predpokladám sa s týmito slovami stotožnili a tiež spievali, že milujú diabla a chcú ho bozkať.
Potom diabol prišiel a strieľal rukou moslimským útočníkov ...
Prečo boli všetci zdesení? Veď keď milujú diabla, milujú aj skutky diabla, medzi ktoré rozhodne patrí vraždenie. Alebo nevedia, koho vlastne milujú?
Tak teda viete, čo vlastne počúvate?
A tebe Sofusik prajem všetko dobre a na niečo ako samovražda prosím nemysli... To čo preživaš sa časom určite zlepší
bella21: Neni nič lepšie, keď kresťanka (aj by som ti povedal čo si o takých ako ty myslím ale by som bol moc neslušný) ide poučovať iných o metale a vie o tom veľký k**t...
Čo je satanistické napr na týchto skladbách?
www.youtube.com (ak by si nerozumela spieva sa tam že We are warriors, born from the light - My sme bojovníci, zrodení zo svetla...)
www.youtube.com (templárska tématika)
www.youtube.com (Skladba o Opatrovníkovi siedných kľučov, ktorý ma zamknúť satana v 7 morí)
Sofusik držím palce a prajem ti hodne šťastia , neboj sa , slabosť za nejaký čas zmizne a znova budeš pevne stáť na nohách a silnieť.
bella21 nie všetken metal je zlý , niektoré skupiny sú v pohode. Ten si púšťam práve vtedy keď sa potrebujem trocha nakopnúť a prebudiť sa.
bella21 - velmi zvrateny nazor, skoda ti vobec nieco pisat.
Metal nie je práve najvhodnejšia hudba pre tých, ktorí majú depresiu a uvažujú o samovražde. Vlastne nie je vhodná pre nikoho, lebo ide o satanistickú hudbu. Čo to znamená? Touto hudbou sa oslavuje chaos, zlo, smrť, poslucháč je podnecovaný k nespokojnosti, rebélii, k čiernemu videniu sveta. Samotná hudba (ktorá sa mnohokrát ani hudbou nedá nazvať), hlasový prejav či krik spevákov neponúkajú pokoj pre ubolenú dušu, ale naopak ju viac drásajú. Nehovoriac o textoch, ktorým možno ani nerozumiete a ktoré môžu často obsahovať skryté odkazy. Opakovaným púšťaním takej hudby a spievaním tých slov si programujete svoju myseľ veľmi negatívnym spôsobom a ani o tom neviete. Mnohé texty obsahujú výzvy k samovražde, iné oslavujú satana. Speváci sa často chvália tým, že sa neboja pekla a že tam smerujú, že ich diabol volá, tak o tom spievajú. Asi nevedia, že diabol ich nenávidí a v pekle ich ten diabol, ktorého teraz ospevujú, bude týrať, ak tam skončia.
Ak aj niekto neuvažuje o samovražde, po počúvaní tejto hudby sa u neho samovražedné myšlienky môžu objaviť - a on nechápe, odkiaľ sa to berie.
Uvažujte, na ktorú stranu sa postavíte a čo si vyberiete:
- lásku a pokoj , alebo
- nenávisť, zlo, bolesť, smrť.
Metal je o druhej možnosti. Ak sa teda chcete psychicky cítiť lepšie, odstráňte metal zo svojho života, lebo ten vás ťahá ešte hlbšie ku dnu.
,,narodila si sa na tento svet, aby si nieco dokazala...", kde na tie sprostosti chodíte? :D