Veľa krát už som myslela na samovraždu ale nikdy tak intenzívne ako teraz. Ale som strašný posero a sama sa bojím bolesti a dlhého umierania. Mám dvoch veľkých bratov ktorých veľmi ľúbim ale nenávidim mojich rodičov. Mama ma stále ponižuje hovorí aká som sprostá a nanič a podobne. Sama mám veľmi malé sebavedomie a momentálne mám depresiu. Viem aká som škaredá a som najhlúpejšia z triedy. Všetci sa mi stále smejú. Mám 15 a nemám dôvod to ťahať ďalej. Bratia sa dávno odsťahovali lebo im mama tiež liezla na mozog. Bojím sa že moja smrť by ich zranila a preto vždy keď v ruke držím nôž nakoniec z toho nič nieje. Som frustrovaná a nemám jediného skutočného kamaráta. Počúvam metal a mojich spolužiakov odpudzujem natoľko že ma nikdy nepozdravia nevšímajú si ma a podobne. Neviem čo mám robiť...len si želám aby ma zrazilo auto niekto ma omylom zhodil z velkej výšky...čokoľvek. Aký máte vy dôvod žiť?
Samovražda
Všetkým vam veľmi pekne dakujem. Po vašich odpovediach som si vstupila do svedomia a uvedomipa som si aka som detinska ze ma to vôbec napadlo. Velmi si vážim vašich správ a to aki ste boli mili. Vela ludi je na tom horšie ako ja.. Som slabá. Ale teeaz už viem kde robím chybu a budem sa snažiť usmievať. Ešte raz ďakujem, vytiahli ste ma z depresie. Niekedy stačí pár slov
len prosim ta take nic nerob...narodila si sa na tento svet, aby si nieco dokazala...
ja budem kludne tvoja kamoška, možno len cez socialnu sieť a ba možno ešte aj zistime že byvame "vedla seba" .. určite sa ti to oplatí skúsiť mi aspoň napísať už len kvôli mojim hriešne dobrým lievancom s nutelou (ktorá je vždy dobrá na depky) ktoré by som ti mohla spravit v pripade že by nás toto šialené fórum skutočne spojilo.-Tatiana Kováčová. (budem tajne dúfať a čakať)
Prisam bohu ze to to co si napisala by som pred dvomi dnami napisala aj ja .....a uplne rovnako s vinimkou 15 rokov a metal ....
Najprv tebe ides,- som rád že nemáme spolu jedného obvodného lekára lebo ak áno a ty by si išiel prvý do ordinácie a ja by som mal ísť za tebou tak z fleku beriem dovolenku.
a teraz k tebe nešťastná. Skúsila si niekedy uvažovať skutočne do hlbky na seba, alebo ta zaujímajú len tí druhí ako to s tebou myslia.
na mamu nadávaš a v skutočnosti si taká ako tvoja matka ona ubližuje tebe a ty chceš ublížiť sebe a ešte svojim bratom . Tak kto je z vás lepší ty alebo ona?
Dalej ak si myslíš, že ti lúdia ublíženiu alebo o teba nestoja vykašli sa na nich . zemeguľa ja veká aty už zajtra nevie koho úžasného môžeš stretnúť vo svojom živote.pozri sa na také napr. mnížky mislíš že im je až tak dobre , a predsa su šťastné a to preto lebo šťastie nehľadaj medzi ľuďmi ale v ranom svite slnka pozorujú trebars božích vtáčikov, ako sa musia každá dne starať o svoju potravu, aby nezahynuli. Su mnohé veci v prírode neskutočné kradne kore môžeme obdivovať a tešiť sa z nich.Nechcem tu písať veľa aby som nebol ako idea ale odporučím ti osloviť na ulici niekde mníšku a skus sa saňou porozprávať popros ju o rozhovor a opýtaj sa jej čo ju v živote teší keď chodí vtom čiernom habite cela upotený a zaroven usmiata
Ked som bol chlapec, amôj dedo bol už po sedemdesiatke tak niekedy si takto vzdychol EJ KEBY SOM BOL EŠTE RAZ MLADÝ. Pribehol som k nemu a spýtal som sa ho " a čo by ste robil keby ste bol mladý? Nikdy mi na to neodpovedal nič.Ako chlapec som bol zarazený že prečo nič.Teraz viem dedo zámerne neodpovedal, aby som si počkal na tú odpovede keď budem starý a sám si nájdem odpoveď ja. A ja už som dosť starý, tak presne viem o čom to je. Ale o tom na budúce HLAVU HORE DIEVČA
Ešte jeden postreh.Viac krát som bol v detskom domove k desu mentálne a fyzicky postihnuté deti.Musel som sa ich hanbiť keď som zistil že su stokrát šťastnejšie než ja.Skus ich aj ty navštíviť, a uvidíš kto jena tom horšie t či ony a kto by tu mal byť nešťastný.
BielyTesak4 tak už som ti napísala, dúfam, že ti to prišlo...
Ešte raz ďakujem :)
ja ti to poviem takto... moji dvaja bratia spachali samovrazdu... obaja ten isty rok... mali sme totalne na prd detstvo... matka mala na haku a otec radsej v krcme... tym ze to spravis ublizis svojim bratom ktoeych mas rada rak, ze si to budu vycitat cely zivot... uz len kvoli nim to nerob... netusis ako to zmeni ich zivoty... a co sa tyka rodicov... uz tych par rokov vydrz... ja som na zakladke tiez nemala poriadne kamaratov tiez si robili srandu... nosila som okuliare, mala krive zuby, pehy a tiez som vela krat uvazovala o samovrazde...a tiez uz od zakladnej pocuvam metal... uvidis casom sa odstahujes a budes mat vlastny zivot ... aj ked si len nejaku ucnovku spravis v odbore co ta bavi... hlavne nad takymi vecami neuvazuj, naozaj kvoli rodine ktora ta ma rada... a ak je to take zle tak sa porozpravaj s bratmi... urcite ta maju radi a pomozu ti...
A to ta mama ponizuje len tak bezdovodne ? Neskusila si sa s nou o tom porozpravat ? Mozno si ani sama neuvedomuje ako ty tým ublizuje.
Mimochodom mas 15 zachvilu mas 18 takze ak dosiahnesd 18 mozes sa osamostatnit tak ako tvoji bratia, popripade sa nastahovat k nim.
Takisto je to aj so skolou, mozes zmenit skolu alebo skratka to este par rokov vydrzat (chodis na strednu ?) .
Metal nie je dva krat vhodny pre dievcata. Mozno kebyze sa zrieknes metalu a jeho stylu, tak aj ludia ta zacnu mat radsej.
Dovod zit je taky ze clovek ma urcite konicky a veci ktore ho naplnaju,
Uz ta ani dobre jedlo vobec nenaplna naozaj nic?a vôbec ak je clovek zdravy a ma strechu nad hlavou je nezmysel zriekat sa zivota.
Hej, hlavu hore! Ved mas uz 15, to znamena, si tri roky pred VITAZSTVOM, ano? Vitazstvo je dovrsenie veku 18 a potom sa uz mozes s kludnym svedomim odstahovat pekne krasne na ubytovnu. Ze nedosahujes najlepsie vysledky v uceni, to je sice skoda, ale pokial sama citis ze ti to velmi nejde, tak naco sa trapit podavanim prihlasky na OA alebo GYM? Zostat ale celkom bez vzdelania, to sa uz v dnesnej dobe nenosi, tak si vyber lahsiu ucnovku uz teda, lebo asi ti ine nezostava, aj ked chapem, ze pre niekoho, kto sa dobre uci... OA by bola lepsia volba, ale tak co uz? Zase ale ucnovka trva len 3 roky, cize 3 roky si uz len odtrpis doma u mamy a potom zbalis kufor a ides pekne krasne do fabriky, ktora ti da ubytko, tam zacnes SKUTOCNE ZIT!!! Nieco z vyplaty minies na stravu a veci, nieco sa budes snazit odlozit, aby bolo na horsie casy. Spravat sa k ludom slusne a uctivo, byt usmiata a aj napomocna, nevyvolavat konflikty a nereagovat na vyvolavacov konfliktov. Nedavat hned vypoved, ked sa pri tebe objavi prva intriganka, ale to pretrpiet, stravit, prehryzt, odignorovat a vidiet vyssi a vznesenejsi ciel, ktorym bude vo vzdialenejsej buducnosti hypoteka a kupa vlastneho bytu. Nevsimat si chlapcov, ktori tlacia kaleraby do hlavy, lebo nevies, ktoremu z nich ide len o tvoje peniaze, aby ta okradol, doba je zla, ludom sa neda verit a sama vidis, ze ani u vas doma v rodine to nie je ruzove. Tak co? Este stale myslis na samovrazdu? Nestalo by zato aspon skusit, ci si dost sina, aby si prezila najtazsie tri roky svojho zivota? Lebo po tych troch zlych rokoch uz bude vsetko dobre. Bratom by si chybala, keby si sa zabila, ver tomu. Tvoji bratia to zvladli, ze pretrpeli mamine reci a potom sa pobrali vlastnou cestou. Zvladnes to aj ty. V skole mas len seberovnych ludi okolo seba a to su este nevyzrete decka, ktore si potrebuju hladat obete, aby mali do koho rypat. Ale v robote to bude ine. Tam budes mat aj starsie kolegyne, aj babky pred dochodkom. Aj 40 rocne, aj 50. Vselijake zeny a tie uz maju dost svojich starosti, nebudu si kratit dlhe chvile sikanovanim mladych kolegyn a budu sa bavit s tebou rozumne. Ono existuje aj ina moznost ako len fabrika. Ked budes vyucena kadernicka, vies sa zamestnat aj ako kadernicka, no bohuzial to by nebolo s ubytkom a fabriky su s ubytkom. To je vyhoda fabrik. Porozmyslaj, hlavne musis najst sposob ako v 18 vypadnut z domu a toto je vcelku dobra moznost.
musli kludne mi napíš , rád sa pokúsim pomôcť komukoľvek.