Cvičenie - kde, kedy, ako?

Príspevok v téme: Cvičenie - kde, kedy, ako?
daniellina

Ahojte,

volám sa Daniela a veľmi rada by som zistila, kam chodíte cvičiť? Kedy je najlepšie chodiť cvičiť? A posledná moja otázka je, pomocou akých cvikov ste schudli? Dajte nejaké tipy, rady! Rada by som do leta zhodila zopár kíl:):) Najlepšie bude, keď sa ozvú ľudia z Bratislavy, keďže tam bývam a tam by som rada začala chodiť do nejakého fitness centra.

Za odpovede už teraz ďakujem;);)

daniellina

ynga tak som uhádla, že si chodila aj ty k ním cvičiť a to som si len tipla:-D:-D...potom budeš musieť ísť zhodiť popôrodné kilá, to je pravda:-D..tak ťa tam budeme čakať..ja zatiaľ snáď trochu aspoň schudnem:-);-)..drž palce;-)

ynga

@kubita:
@daniellina:
Baby pýtala som sa len preto, lebo som si všimla, že sa tu bavíte o sieťach fitness centra Fit Up - do ktorého som chodila donedávna aj ja. No ako som sa dozvedela, že čakám bábätko, tak som prestala chodiť ale potom jednoznačne znovu začnem. Zbožňujem to tam!:-)

daniellina

ynga do Petržalky som začala, keďže to mám najbližšie... prečo sa pýtaš?... chodíš nebodaj aj ty do ich fitness centra? :-O:-O...

kubita

ynga ja chodim do Ruzinova, preco sa pytas?:) potrebujes volaco zistit alebo nebodaj aj ty chodis do nejakeho fitness centra?:)

daniellina

apokryft áno, bola som už aj cvičiť... nevidíš, že som napísala, že som tam osobne bola... tak snáď som sa nebola len pozerať ale bola som si už konečne aj zamakať... viem, že mi to dlhšie trvalo ale skôr som ani začať kvôli zdravotným problémom nemohla..

Apokryft

daniellina už si bola cvičiť?Lebo za dva mesiace sa dostať len ku vstupom na pol roka je dosť málo.Inak v bratislave 15€ za trening z trenerom nič neobvyklé.Treba vydržať dva mesiace čiže tak 25-tréningov potom už to ide.aj sama.......

daniellina

maminka45 pozerala som si to ale nejako som sa v tom nevedela vyznať a preto som sa ťa to radšej opýtala... no už tomu všetkému rozumiem, keďže som tam už osobne bola a aj na recepcií u nich mi to všetko zrozumiteľne vysvetlili:-):-)... zatiaľ som si zaplatila to polročné... snáď ma tá chuť do cvičenia neopustí a že to aj vychodím:-)...

Sevrinka

dobra otazka! kde? kedy?ako? vseobecne je cvicenie velmi odporucane. to nie su iba prazdne slova, ked niekto vravi, ze cvicit je dobra vec. clovek ktory si moze ist zacvicit a ma z toho pohybu radost, nie ze je pre neho mucenie - to je stastny clovek! lebo prakticky sa cvicit v skutocnosti neda, skutocnost je uplne ina! neni kde, naozaj! neni kedy, naozaj! a neni ani ako... naozaj! zistujem, ze je to takto, ze sa cvicit neda a som z toho coraz nervoznejsia. koho trapi tato vec???

maminka45

Daniellina to je veľa! za tie euráče, ktoré ušetríš môžeš mať napríklad pernamentku do fitness centra. iba do 10€ na hodinu si jednoznačne hľadaj osobného trénera! áno je to tak. 17,90€ by si platila v tom prípade, keby si si dala ročné členstvo a zaplatila ho vopred. keby sme chcela polročné, tak to platíš 24,90€, atď. no je to tak, ako majú na stránke napísané. veď tam si si to aj pozerala, nie? na tejto: fitup.sk