Cvičenie - kde, kedy, ako?

Príspevok v téme: Cvičenie - kde, kedy, ako?
daniellina

Ahojte,

volám sa Daniela a veľmi rada by som zistila, kam chodíte cvičiť? Kedy je najlepšie chodiť cvičiť? A posledná moja otázka je, pomocou akých cvikov ste schudli? Dajte nejaké tipy, rady! Rada by som do leta zhodila zopár kíl:):) Najlepšie bude, keď sa ozvú ľudia z Bratislavy, keďže tam bývam a tam by som rada začala chodiť do nejakého fitness centra.

Za odpovede už teraz ďakujem;);)

kotricka

@daniellina chodim cvicit do fitness centra, kedze doma by som sa k tomu nedonutila...vacsinou chodim vecer ale cez vikendy idem obcas aj rano a potom mam uz aspon cely den pokoj:D..a cviky?..tie mi dava osobny trener..platim si ho a je to super!

maminka45

daniellina ty si nikdy nechodila nikam cvičiť? necvičila si ani len doma? v tom prípade pre teba by bolo najlepšie nejaké fitko a možno aj osobný tréner, ktorý by ti vysvetlil dobré a účinné cviky. taktiež som tak začínala a poviem ti, že to bolo super. lebo začiatky sú vždy najťažšie! v Bratislave kde presne bývaš? v ktorej časti?

srgofjd

Ja cvičím doma, švihadlujem a činkujem čakám na lepšie počasie a na bicyklovanie - korčulovanie.
Za tento mesiac som dal dole 2cm z brucha.
A nie som z BL ale viem že Cvičisko je celkom dobré :D