Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cvičenie - kde, kedy, ako?

Príspevok v téme: Cvičenie - kde, kedy, ako?
daniellina

Ahojte,

volám sa Daniela a veľmi rada by som zistila, kam chodíte cvičiť? Kedy je najlepšie chodiť cvičiť? A posledná moja otázka je, pomocou akých cvikov ste schudli? Dajte nejaké tipy, rady! Rada by som do leta zhodila zopár kíl:):) Najlepšie bude, keď sa ozvú ľudia z Bratislavy, keďže tam bývam a tam by som rada začala chodiť do nejakého fitness centra.

Za odpovede už teraz ďakujem;);)

daniellina

matriska to máš pravdu a som si toho vedomá!... no neboj, raz jednoznačne začnem a už to je na dobrej ceste!..

daniellina

maminka45 joj prepáč, nevšimla som si to:-/... tak ale ako pozerám, čo mi napísala JEyr, tak v tom ich fitku platia až 15€ na hodinu, čo mi príde už riadne veľa... ešte tých 10€ by som možno obetovala ale viacej jednoznačne nie... a ceny pernamentiek v tom FIT UP-e sa ako pohybujú?... niečo som na FB videla, že 17,90€ mesačne... je to ozaj tak?...
JEyr ďakujem ti za správu, porozmýšľam ešte... mňa skôr láka ale väčšie fitness centrum, keďže ľudia by ma motivovali - som taký typ človeka, že to potrebujem!

JEyr

Ahoj, ja som chodievala do Golemu ale teraz otvoril moj priatel posilku v Petrzalke vola sa FamilyGym (je sukromna). Tak teraz chodievam tam aj ked to mam troska dalej ale aspon tam nechodi milion ludi. Ak by si chcela chodit niekam kde mas kludi tak mi napis. Vstup je 2,5 eura, mesacna pernamentka 25 eur a trening 15e/hodina. A cviky pri ktorych najlepsie schudnes podla mna tabata je super a klasicky kardio bicykel, orbitrek, beh...a jasne ze strava inak to nepojde mozes bahat cely den a neschudnes ked budes jest zlozene cukry, vela sacharidov a nezdrave tuky.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

maminka45

Daniellina už som to sem písala ale napíšem ti to ešte raz. platila som osobnému trénerovi 10€ a myslím, že každý si cca tak berie za hodinu. mne to veľa neprišlo, lebo bez neho by som sa neprinútila sama cvičiť.

daniellina

ženy konečne som sa sem dostala a môžem vám odpísať... odpoviem vám takto spoločne... maminka45 nikdy predtým som nechodila cvičiť, doma som si sem tam dala iba brušáky ale to ma bavilo najdlhšie tak dva týždne a potom som znovu prestala:-(... uvažovala som aj nad osobným trénerom, len mi to príde dosť peňazí:-(... ty keď si s ním cvičila, koľko si platila?... kiky1viky to fitko som pozerala a celkom sa mi pozdávalo no bojím sa tam sama ísť:-(... ako to u nich funguje?... môžem sa tam ísť niekedy len tak pozrieť, ako je vybavené fitko a tak?... majú takú možnosť?..

maminka45

Sevrinka to sa len zdá ale nie je to až také drahé. no samozrejme podľa toho, do ktorého fitka chceš chodiť. keď som chodila, tak som platila cca 20€ mesačne a tréner si väčšinou každý berie tak cca 10€ na hodinu. no tréner ti stačí zopár krát a potom už vieš pekne sama cvičiť:)

kiky1viky

Som z Bratislavy Danielka a navštevujem už vyše roka fit up - je to fitness centrum, ktoré je podľa môjho názoru najlepšie v celej Bratislavy. Samozrejme, každému vyhovuje nejaké iné. No mne sa tu páči a mám tam všetko, čo potrebujem. A hlavne tam chodia normálny ľudia! Kukni si ich stránku - nájdeš tam fotky a všetky ostatné veci, ktoré ťa možno budú zaujímať a pomôžu ti pri rozhodovaní sa:-)