Časté narážky na chudých ľudí

Príspevok v téme: Časté narážky na chudých ľudí
TutanchámonxD

Chcem sa len spýtať ako to vnímate vy. Každý človek dobre pozná typy chalanov, ktorí nosia užšie rifle a majú 180cm a 60kg ku ktorým patrím aj ja. Ide v podstate o to, že keď je nejaký článok na internete o tom ako by mal vyzerať poriadny chlap, tak väčšina žien či chlapov píšu

"takto majú vyzerať chlapi a nie ako tie vychudnuté 60kg buzny v obtiahnutých rifliach a pekným účesom".

Možno ma to zaujíma preto lebo k ním patrím a niekedy ma to dosť zamrzí, že prečo väčšina má takýchto ľudí za buzerantov, kostry, vychrtliakov a neviem čo ešte. Mne osobne sa nikdy nikto kvôli váhe nevysmieval no zaujíma ma váš názor a pohľad na túto vec.

Niekto však zato nemôže akú má váhu či je už príliš chudý alebo má problém s nadváhou ku ktorej prišiel kvôli nejakej chorobe. Niekedy mi pripadá ako keby takýchto ľudí ostatní vyraďujú z kolektíva, že ty ku nám nepatríš a odsudzujú ho na základne jeho váhy.

Ako píšem mne sa nikto nikdy nesmial no niekedy niekto mal pripomienky keď ma videl, že bože ty si chudý čo sa poriadne nenaješ alebo bože však to aj ja mám viac kíl a to som dievča. Jednoducho človek si toho všimne hneď a ja som si vedomí toho, že takýto ľudia vyzerajú na prvý pohľad nezdravo a sú aj náchylnejší na choroby ale niekedy s tým človek nemôže nič spraviť.

Priznám sa však, že kvôli mojej váhe na úrovni 13 ročného decka mám mindráky od strednej školy :D (Tento rok mi bude 24), takže aj preto sa pýtam ako vidíte takýchto ľudí vy. P.S. neberte túto tému, že sa z toho idem psychicky zosypať :D Moju váhu síce riešim stále no nie spôsobom, že mám sklony k samovražde :D

NaRovinu

Tiež patrím k tým, ktorým sa to nepáči. Hlavne tie nohy. Chlapi s chudými nohami vyzerajú zle a plus, nosia tie obtiahnuté rifle. Vyzerá to, akoby bol od pása dolu žena (zo zadu). Nemám to rada. Keď vidím nejakého s chudými nohami a úzkymi rifľami, tak ma odpudzuje.
Veď niektorí chlapi majú chudšie nohy než ja a to som baba a mám miernu podváhu. Neskutočné.

Lollka

Moze sa napr. stat ze dievcina ma zly den, v praci mala same stresy, sef po nej hucal, pride domov a je frustrovana, citi zlost. Nechce sa vyzurit na svojich blizkych, tak zapne internet, narazi tam na clanok o chudych muzoch a napise o nich hnusne. Potom sa trocha ukludni, na druhy den vstane uz v dobrej nalade a keby si ju vtedy stretol, je mozne aj to, zeby si ju ocaril carom svojej osobnosti a bol by si jej sympaticky a vobec by neriesila ze si chudy. A druha vec, internetove diskusie navstevuju casto spominani trolovia ktori maju nejake komplexy, byvaju to muzi i zeny. Svoje komplexy si riesia tak, ze v kazdej teme v kazdej diskusii niekomu nadavaju a hadaju sa s nim, ponizuju ho. Takychto najdes aj na tomto fore. Vsimam si to tu dost casto, ked niekto napise svoj problem tak ho ponizuju a hovoria veci ako ze urcite si takyto, pritom dotycny/a nikde nezmienil/a zeby taky/a bol/a. Tito trolovia casto nic ine nerobia, nemaju ziadne zaujmy len furt niekomu nadavaju v diskusiach a ponizuju ho. Tak kvoli takymto chudakom snad nebudes mat komplexy.

Jetotak

To nie je ziadna pravda. Dnes je na zeny vyvijany taky natlak, ako nikdy, na to aby mali dokonale tvare, vlasy, postavy. Priam modelkovske. Ked muzi su slovne osocovani za chudost, zeny za kazde kilo navyse. To je ta dnesna doba, vsade sa prihliada len na vyzor, hnus.

TutanchámonxD

Bnb Tak to mi je ľúto, pretože človek sa potom určite cíti zle a chce robiť so sebou všetko aby to napravil a nakoniec zistí, že to nejde tak ako očakával. Ale čo sa týka žien, tak to majú niekedy často lepšie ako chlapi, pretože chlapi doslovne milujú ženy, ktoré sú "bacuľky"a častokrát takéto ženy viacej priťahujú chlapov ako tie, ktoré majú peknú postavu s peknými krivkami.

Bnb

Toto poznám aj ja len v ženskej verzii. Aké poznámky, to nebudem ani vypisovať.
Ja to beriem tak, že mi to aspoň niečo napovie o tom človeku, keď má takéto hlúpe komentáre na mňa.

Mrauka

No, lebo to nie je v tom, ze si chudy, ale v tom, ze nosis obtiahnute gate, ktorymi za prve tu chudost este viac zvyraznis a za druhe je to na muzoch nechutne. Ved to hned vidim velkost vercajchu aj do ktorej strany je muz. Volnejsie gate ti pridaju trosku kilecka, nehovoriac o tom, ze take volne teplaky napriklad su pre mna osobne strasne muzne, sexi, vsetko je volne a moja fantazia ma priestor.

TutanchámonxD

To je pravda čo píšeš, len niekedy sa človek s tým stretáva aj v bežnom živote čo som čítal diskusie, že sa im smiali do očí len preto, že bol pri sebe alebo bol veľmi chudý.

Čo sa týka žien, ktorej by som sa páčil, tak to vôbec neriešim, pretože vzťah nechcem. Mám na to svoje dôvody, takže do tohoto smeru to ťahať nechcem.

Lollka

Hlavne neries nejake komentare na internete. Tu pisu casto aj trolovia ktorym ide len o to vyvolavat hadky a potom aj normalni ludia ktorych keby si v beznom zivote stretol osobne povazoval by si ich za milych, priatelskych a dobrosrdenych ludi ale na nete pod ruskom anonymity sa mozu tiez spravat jak utrhnuti z retaze. Pise sa o tom v clanku na invivomagazine "Trololololo... Prečo sú internetové diskusie žumpou?" Odporucam precitat. Kazdemu cloveku sa paci nieco ine, su zeny ktorym sa budes pacit, az si najdes tu svoju vyvolenu a budes sa pacit jej nemusis riesit ze sa nepacis kazdemu na svete.